Отговори
# 390
Хаштага излезе --ИСКАМ ДА ЗАБРАВЯ

# 391

Едно е да искаш, но друго е да можеш .... Gift Heart

# 392
  • Плевен / София
Интересно кой ще иска да забрави...

# 393
Момичета, освен с рейтинга, май ще имаме проблем с тренда в соц. мрежи тази вечер. В Италия и то с доста още от сега води Демет и сериала й. Ние сме едва осми. Досега винаги това време бяхме първи в Италия, Испания и Бразилия Sad

# 394
  • Плевен / София
Момичета, освен с рейтинга, май ще имаме проблем с тренда в соц. мрежи тази вечер. В Италия и то с доста още от сега води Демет и сериала й. Ние сме едва осми. Досега винаги това време бяхме първи в Италия, Испания и Бразилия Sad

Демет се върна скоро от Италия. Участва там в тяхно предаване.....

# 395
  • Пазарджик
Интересно кой ще иска да забрави...

Най вероятно този, който каже bitti.

# 396
  • София
Според мен това “искам да забравя” не се касае до чувствата му към Еда, ако се отнася за Серкан, то той иска да забрави истината за инцидента, която научи. Вероятно и Еда ще иска да забрави миналото и всичко, свързано с инцидента. Надали искат да се забравят един друг. Горе главата и слагайте розовите очила! И рейтингът, и трендът ще са окей. Дори да не сме първи - има и такива дни. Да се нахъсат малко. Че иначе човек се разглезва. Wink

# 397
И от Фокс:

# 398
  • Кърджали
 Не че съм свалила очилата розови, ама и двамата ще искат да забравят другия накрая на серията. Особено  Серкан. Ама едно е да искаш, друхо е дс можеш, трето и четвърто е да стане. Та ще си остане само с искането в крайна сметка. Погледнете от таиз страна - накрсв ма Робот Бокат ще му се наложи да търчи след Еда и наистина да иска прошка.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 19:29 от Aлекcандрa

# 399
Привет, мили дружки, Kissing HeartHugHeart
тези дни изобщо нямам време да пиша, но при всеки възможен случай влизам да прочета какво сте писали. Благодаря на всички за анализите, разследванията, статиите и клипчетата. Много интересни разсъждения сте споделили. Най-хубавата част от гледането в реално време е споделената тук с вас емоция. Няма друго такова място, прекрасни сте всички Sparkling HeartPurple HeartBlue Heart. Аз днес кошници не вземам. С такава жестока конкуреция и мач ще си е чудо ако рейтинга ни е около 3. Това не значи, че епизода няма да е хубав, и ми се иска да не се отчайваме. Аз поне си очаквам да ми хареса (това без битти момента, но без интрига няма как).
Надявам се да успеят да продадат сериала в много държави, целия екип го заслужава. Надявам се и Фокс да си задържат сериалчето ни, дори ако малко му падне рейтинга. Надявам се сценаристите да не излизат много от жанра на романтичната комедия. Успехът се дължеше точно на добре балансираните моменти на романтика, забавни персонажи и малко интриги. Изобщо днес и аз съм дзен явно. Пожелавам на всички безпроблемен нет и дано ни изненадат приятно Айше и компания. Ако имам сили нощес може да се включа пак. 
Бърборанке, и аз мисля че Серкан ще иска да забрави какво му каза баща му. Еда няма как да я извади от сърцето и мислите си.

# 400
Ох, момичета, нетърпелива съм вече Blush
Ще плача, ще се смея, ще се ядосвам, ще се радвам, ще обичам заедно с Еда и Серкан, просто искам по-дълго да изпитвам тези чувства с тях.Съгласна съм на почти всичко:joy:
Гледам да не се притеснявам за рейтинга,  футболния мач ще окаже влияние на всички сериали в днешния ден.
mi_si, така е, на наш Серканчо синьото му стои, ама му стои:stuck_out_tongue_winking_eye:
Приготвила съм и розови очила и малко салфетки, бялото вино е изстудено/совиньон блан е любимият ми сорт, наслаждавам му се през всеки един сезон на годината /и съм готова за нашата виртуална среща Yellow Heart
blue, мила, как си? , нещо не те виждам тези дни, та затова питам Blue Heart
Керем и Ханде, не знам дали биха се привлекли в реала, ако стане бих се присъединила към Бърборанка да изпием шампанското YumStuck Out Tongue Winking Eye,.
Разбира се ние тук, както писа Дари, само си чешем клавиатурите, ще се радваме, всеки от тях да е щастлив и с правилния човек до себе си.
blue, сега виждам, че си писала:hugs:

# 401
От Туитър:
Голям успех на поредицата Sen Çal Kapımı в MIPCOM. Броят на страните, закупили романтична комедия е достигнал 45 до 15 часа днес. Сред тях са Пакистан, Грузия, Испания. Очакват се утре големи продажби на сериала в Латинска Америка.

П.С. Аз вече заемам позиции. Заредих си виното и чакам да стане време. Добре, че има мач тази вечер, че ми свързаха лаптопа на плазмата. И всички налични мобилни устройства са включени на Фокс, да им трупам рейтинг.
И утре рейтингът ще е около 4,5 - 5 Simple Smile
И добра новина: Напредваме в тренда - вече сме 4-ти Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 19:45 от mi_si

# 402
mi_si, страхотни новини ни носиш, дано продажбите на сериала да продължат все така успешно.
Едни красоти

# 403
  • Плевен / София
От Туитър:
Голям успех на поредицата Sen Çal Kapımı в MIPCOM. Броят на страните, закупили романтична комедия е достигнал 45 до 15 часа днес. Сред тях са Пакистан, Грузия, Испания. Очакват се утре големи продажби на сериала в Латинска Америка.

Скрит текст:
П.С. Аз вече заемам позиции. Заредих си виното и чакам да стане време. Добре, че има мач тази вечер, че ми свързаха лаптопа на плазмата. И всички налични мобилни устройства са включени на Фокс, да им трупам рейтинг.
И утре рейтингът ще е около 4,5 - 5 Simple Smile
И добра новина: Напредваме в тренда - вече сме 4-ти Simple Smile
по ми е интересно да чуя, че България го е купила Kissing Heart

# 404
Здравейте! Опитвам да вляза в FOX, но нещо не ми се получава.
Някой гледа ли от друго място?

Общи условия

Активация на акаунт