Отговори
# 585
Самотно роботче Heart Disappointed Relieved

# 586
Дано да се вслуша в съветите на Енгин...

# 587
  • Кърджали
Нищо не казвай
Да не казвам ли Ще ти кажа, извинявай . Приятелско предупреждения - мтного я наруаняваш
Знам
И една не го заслужава
И това знам
Не можеш да и кажеш знам...
Тя е като ангел
Не можеш да и кажеш, но я нараняваш още повече. Само задето е добродушна , ти я убиваш бе... Днес напарви нси помисли - по добре да бях сама вместо с нея ... А тя не знае защо
Ще и разкаж. Всичко ще и разкажа. Повече няма да пазя тази нтайна. Товай не е тайна окято може да криеш и аз не съм човек който може да го крие

Обадил и се да се извини ...

Еда разказва че е засадила розички, че е разказала за семейството и за баба си ...
Че нали беше до вратата, защо шофьорът ще я кара... Бележката какво пише знаете

Аааа дочул целия разговор
Джерен я пита няма ли да прости на баба си
не мисля и никога не съм мислила. Никога няма да простя на никой който има нещо общо с това родитеелите ми да не са до мен... Дори и да е баба ми...

# 588
  • София
Не я остави. Този път не го приех като изоставяне. И Еда усети, че нещо го мъчи.

Ах... яко са го измислили - ще ни покажат кое до кое е довело. Краят ще е особен, усещам го.

# 589
Ох защо му е да подслушва?!

# 590
  • Кърджали
Добре ли си
Добре съм .. Трябваше да си събера мислите
събра ли ги ..V Ще ми кажеш ли какъв ти е проблема
Да...
Защо сме тук
От няколко дни има нещо за което искам да говорим. В такава нощ, на мястото където започна всичко с договора , искам да го приключа тук, Еда ....

Да го прлиключиш ...
Не се получава..VСъжалявам, не се получава
Шегуваш ли се ..Не е смешно
Не мога, не съм такъв... За мен кариерата ми, работата ми са най важни ...
Ти нали ми каза че си влюбен до лудост..Зарди теб не отидох в Италия
Съжалявам Еда...  Но за мен най важно е работата...А ако продължа връзката ще загубя всичко - работа, кариерата себе си
Зеркан
Знаеше, винаги си го знаела, аз съм такъв. От началото знаеше, такъв съм какъвто ме позна в началото
Каз ами че си се променил..VКаза че се променяш с мен..Аз ти вярвах
Аз съм такъв... и ти каза - аз съм безччувствен робот
Ти наистина искаш да се разделим
Съжалявам , не се получава
Не ми повтаряй едно и също.. Не ти вярвам...
Еда, свърши
Свърши значи, така ли... Кажи ми го в очите . Погледни ме в очите и ми кажи че си приключил
Приключи...
Добре... Добре тогава... И аз както го започнах така ще го приключа..VМразя те Серкан Болат

# 591
Значи ... Айшето и хората от екипа да вземат да четат БГ мама, защото там накъдето отиват нещата, ние го обсъждахме още миналата седмица ... да им имам изненадите ... Sad

# 592
голям глупак, май няма да и каже, ядосана съм, бясна...

# 593
  • Кърджали
Знаех, очаквах го, очакваше се..Бях се отказала от мечтите за предложения и прочие.. Знаех, че нямада намери смелост да и каже истината...Ама ми разбиха сърцето....
Баси как играе това момче... Много добре показаха какво го е докарало до това решение... Не беше най-правилното, не и по правилния начин. Но аз отдавна казах, че разбирам защо ще постъпи точно така... И точно така се оказа.....

# 594
ЧЕСТЕН спрямо СЕБЕ си .....НЕ заслужава тази ЛЮБОВ......

# 595
Ох... сърцето ми кърви направо след тази последна сцена. Толкова скрита болка в очите на Серкан, толкова премълчани истини.
И Еда... разбита на парченца, миличката. А толкова се зарадва на бележката. Играят много въздействащо.

# 596
Значи не пръдльо ами дрисльо е тазивечершния Серкан Rage

# 597
Разбирам го, иска да я отблъсне, да я накара да го намрази....ама щеше да е много по-добре да каже истината. Не искам да стават втори Дефне и Йомер....ако 100 епизода ми я развяват тая тайна..ще има Misc Gun по Айшето!

# 598
Рейтингът утре спрямо трендовете към 23 часа :
#KuruluşOsman 10,20 | 9,15 | 11,10
#Sadakatsiz 8,15 | 9,60 | 9,55
#SenÇalKapımı 4,70 | 5,25 | 5,20
 #DoğduğunEvKaderindir 4,50 | 4,55 | 4,75
#BenimAdımMelek 3,55 | 3,20 | 3,40
#ŞerefSözü 2,90 | 2,30 | 2,40
 #Güvercin 2,15 | 1,90 | 2,00

# 599
те това аз не го очаквах...вярно е, че друг трябва да й каже - разбирай Алптекин - ама да роботства така, не го приемам...

Общи условия

Активация на акаунт