Отговори
# 600
  • София
А аз както писах преди време в темата, ако това е края на епизода, просто ще кажа Bitti на Айше и екип! От това най-много се опасявах, че ще ни вкарат в едно от неизменните турски клишета! В момента съм повече от бясна, нито розовите очила, нито розовото настроение, нито розето ми помагат! Бях решила да не се ядосвам, но пусто...

# 601
И аз не очаквах това. Грешна е стратегията като показват края предварително..

# 602
Еееее, стигнахме до битти-то. Страхливец на годината. Ама нали интрига трябва да има. Повече ми харесваха като се дракаха в началото, отколкото като се изгонват един друг сега.
А пък Еда, сигурно е първата жена в световната история, зарязана защото има добро сърце, милостива душа и виджа и в най-лошото нещо красиво.
Браво Серкан Болат. Да беше послушал майка си, а не бъзливите гени на баща си.

# 603
Много е сложно . Еда каза ,че  който и да  е виновен ,тя няма да прости ! Разкъсан между семейството си и любимата си .

# 604
Дари, и аз това си мислех. За първи път виждам жена да е зарязана, защото в добра като ангел.

# 605
  • Кърджали
Цяла серия се бореше със себе си. Той и без тази тайна живее със съмнението че заслуава такава любов от толкова добро момиче.  Не е свикнал да среща добрина, чевства че е като някакъв подарък, окйто в последния момент ще грабнат от ръцете му. Надяваше се да е някакво съвпадение, но като чу отново историята и от Еда... Знае ,че Еда ще е съсипанаако чуе истината. Знае че въпреки всичко може да реши да бъде с него... Знае че леля и няма да е съгласна. Не иска да я кара да избира между него и леля си. Още повече - не иска да я кара да се чувства ,ч е избирайки него, тя ще има чувството че предава спомена за родителите си, все пак той е от семейството, убило родителите и. Атой я чу да казва че никога няма да прости на никой който има каквато и да евръзка с това... Може би ако беше чул Еда да казва че някой ден може и да прости на баба си, щеше да приеме че има шанс и за тях...

Абе, аз ще го защитвам и оправдавам. Не че не исках Еда да му зашлеви един шамар. Макар че думите Мразя те също си бяха удар...

# 606
голям глупак, май няма да и каже, ядосана съм, бясна...
+1, само че бях с думите "ид.от, ид.от...."
Сега му се пада да го хване пак паник атаката, но да отиде Голямото пиле да му готви супа с перушината й и да му заседне на гърлото, ид.от. Вярно, не е той виновен, че Айше така пише, но стига с това. Еда после ще разбере, че той е искал да я предпази, тинтири-минтири и става един от многото сериали, които сме гледали...
Само едно мааалко недостатъче виждам в Ханде като актриса - не й се получава с реването, гнева й е топ, но рева - хич го няма 😂

# 607
  • София
Момичета, едно ще ви кажа - този сериал с всеки изминал епизод става само по-добър! А сега ще ви скандализирам - хареса ми финалът. Обяснявам защо, преди да сте ме убили. Joy Тепърва ще разберем мотивите на Серкан защо постъпи така, защото знаем, че излъга Еда в очите. Тепърва ще видим реакциите на Еда, когато научи истината, от кого, когато събере 1+1 и разбере защо Серкан се е разделил с нея. Интересно ми е кой за кого ще се бори - дали Еда ще се опита да говори със Серкан или той ще съжали и ще й се примоли пак. Знаех, че идва раздяла в момента, в който дадоха общите им спомени! Айшето хубаво си е намислила историята. Върти всичко около ГГ и сега спретна такава интрига, че поне няколко епизода ще гледаме развръзка. Знае, че за зрителя те са най-интересни. Сигурна съм, че ще ни подари красиво сдобряване. Имайте търпение! Страхотна игра на Керем и Ханде. Това е най-гадното скъсване в турско дизи. Само преглъщах и дори не можах да ревна, нещо ми беше приседнало в гърлото. Толкова ми е жал и за двамата! Не съм ядосана на Серкан, защото знам какво му коства това решение и тепърва какви последствия ще му носи. Ще се съсипе от мъка, но няма да го показва. Интересно Еда какво ще направи? Ох... предстоят интересни епизоди, но определено не са за хора със слаби нерви. Не ме разбирайте погрешно - бясна съм, че няма да гледам нашите заедно и щастливи, но това е филм. Трябваше да се случи нещо такова. Simple Smile

# 608
Надеждата ми  е ,че Болат-ови няма да са виновни за трагедията ,някой си е измил ръцете с тях

# 609
Рейтингът утре спрямо трендовете към 23 часа :
#KuruluşOsman 10,20 | 9,15 | 11,10
#Sadakatsiz 8,15 | 9,60 | 9,55
#SenÇalKapımı 4,70 | 5,25 | 5,20
 #DoğduğunEvKaderindir 4,50 | 4,55 | 4,75
#BenimAdımMelek 3,55 | 3,20 | 3,40
#ŞerefSözü 2,90 | 2,30 | 2,40
 #Güvercin 2,15 | 1,90 | 2,00
Ами къде остана Неверния със Съла?

# 610
  • София
Еееее, стигнахме до битти-то. Страхливец на годината. Ама нали интрига трябва да има. Повече ми харесваха като се дракаха в началото, отколкото като се изгонват един друг сега.
А пък Еда, сигурно е първата жена в световната история, зарязана защото има добро сърце, милостива душа и виджа и в най-лошото нещо красиво.

Отдавна я изпращам аз Еда в Италия, крайно време е да замине! Не ме интересува колко и заради кого страда Серкан, крайният потърпевш до сега винаги е Еда! Прощава толкова пъти, то верно има добро сърце и милостива душа, ама е крайно време и тя да каже Bitti! Иначе просто зацикля сериала и аз определено съм изключително разочарована, нали ни написаха, че нещата не са такива, каквито ние си мислим?! Какво стана, това беше много очаквано от всички нас, особено след като ни показаха втория фраг! Никаква изненада до момента!

# 611
  • Монтана
В никакъв случай не осъждам Серкан! Избра пътя без оправдания, страхотен образ направи Керем Бюрсин!Страхотен робот, ама баш робот, погледнете изражението, очите!...Това момче е страхотно!
И толкова мъка има в него!...Мъка, която Еда няма как да не забележи!

# 612
Рейтингът утре спрямо трендовете към 23 часа :
#KuruluşOsman 10,20 | 9,15 | 11,10
#Sadakatsiz 8,15 | 9,60 | 9,55
#SenÇalKapımı 4,70 | 5,25 | 5,20
 #DoğduğunEvKaderindir 4,50 | 4,55 | 4,75
#BenimAdımMelek 3,55 | 3,20 | 3,40
#ŞerefSözü 2,90 | 2,30 | 2,40
 #Güvercin 2,15 | 1,90 | 2,00
Ами къде остана Неверния със Съла?
Той е втори

# 613
  • Монтана

Отдавна я изпращам аз Еда в Италия, крайно време е да замине! Не ме интересува колко и заради кого страда Серкан, крайният потърпевш до сега винаги е Еда! Прощава толкова пъти, то верно има добро сърце и милостива душа, ама е крайно време и тя да каже Bitti! Иначе просто зацикля сериала и аз определено съм изключително разочарована, нали ни написаха, че нещата не са такива, каквито ние си мислим?! Какво стана, това беше много очаквано от всички нас, особено след като ни показаха втория фраг! Никаква изненада до момента!

Истинският потърпевш е Серкан!...

# 614
Нещо издиша тази стратегия. Ако беше й казал, тя ще страда, но ще знае защо и ще реши дали да бъде с него. А сега - тя пак ще страда, но ще го намрази и затова , че не й каза навреме. А истината ще излезе наяве. Такава е логиката на нещата.Освен повече серии да предвижда подобен развой - за друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт