Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 088
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 315
  • Враца
Здравейте, според мен Петър ще направи ратай Мария за да дръпне Поли за битка, защото го е страх ако прати Поли на дуел да не дръпне Антония. Много ще е долно да жертват Мария, то е ясно че ще отвее Поли, но все пак .... А и то да защити простата Антония.

# 316
Вие се чудите, защо не се сещали да ползват клозетна хартия, а те гледайте какво правят с нея. Разхищения.
Сума дървета умряха от скръб при танца на Тоци.
Данчо какво се прави на интересен - хубава женичка, ама млада. Ми що не отиде при някоя дърта, тогава, да й прави фокус-мокус, гъди-гъди итн. тарикатски трикове? Примерно на Надя - веднага ще го прати у лево, сигурно Laughing Представям си го как прави фокуси и на Мимето. Ауу, чудесен диалог би се получил: той мяка, тя бучи. Изпростя ми тоя човек, колкото и да го харесвах в началото.

# 317
  • London
Сега гледам записа.... само на мен ли ми се струва Антония колко явно е изплезила език по Петър???? Интересно защо той не й обръща внимание, може и да схваща, че зрителя такава булка няма да толерира. Не вярвам да не го е премислил. А Калоян май взе да се усеща, че момата не го харесва и заглежда Петър. То е ядски видно......последни 3-4 епизода направо ми боде очите.

И как злобно гледа Ванчето това гологъзещото се. Не може да се побере в кожа, че тя ''наточената мадама'' не е в епицентъра.

# 318
  • София
Ох,нека им спрат цигарите,а да им дават повече алкохол-искам да гледам шоол Simple Smile
С този постен бюджет,а и като добавим факта,че бившият артелчик Кустев си има навик да складира в тайник някои продукти(още Милена го забеляза),то скоро ще имаме чутовен конфликт ,тик-так,тик-так Simple Smile
Надето как се окопа в мандрата,ей опасна е.Нито ратай ще бъде,нито за дуелист някой ще се сети за нея.
Чичо Митко и Даяна вероятно пак ще победят и ще видим накъде ще наклонят везните за обора довечера.

# 319
Кат, тука отдавна се коментира, че Мис Салфетка отдавна е хвърлила око на Дон Петрини.

# 320
  • London
Кат, тука отдавна се коментира, че Мис Салфетка отдавна е хвърлила око на Дон Петрини.

Да, аз обаче не го забелязвах, но очевидно вече в последно време е твърде очебийно.Flushed Но ако трябва да съм честна за мен Ваня е класи над това дрисле..... хахава/махава, няма значение. Дано я постави на място, а може и дуел да има там, всичко може да се очаква.Smile Тя виж, че все гледа да й се подиграе зад гърба, да я осмее, само за нея говори на Калоян ( не е като да му говори за хубавите сини очи, които не я вълнуват ).

# 321
Тъй като гледам с малко закъснение епизодите, от вас знам най-важното. Дуелът Петър-Асен го превъртях. Много вероятно все повече моменти да пропускам. Не мога да гледам простотии.
Калоян е страхлив подлизурко. Само ходи след Петър и каканиже. И често долавям у него дори  повече злост и гадост, от колкото у Петър. Петър понякога го озаптява в нелепите му напъни, но Калоян светкавично се скатава  с мазното - да де, ама ти си знаеш и както ти си решиш. Ей,че подло човече.

# 322
Сега гледам записа.... само на мен ли ми се струва Антония колко явно е изплезила език по Петър???? Интересно защо той не й обръща внимание, може и да схваща, че зрителя такава булка няма да толерира. Не вярвам да не го е премислил. А Калоян май взе да се усеща, че момата не го харесва и заглежда Петър. То е ядски видно......последни 3-4 епизода направо ми боде очите.

И как злобно гледа Ванчето това гологъзещото се. Не може да се побере в кожа, че тя ''наточената мадама'' не е в епицентъра.
А да бе, само на теб...Joy Ние тук кални борби предвиждаме вече между тях...
Снощи видяхте ли, Данчо и Даяна като си лягаха, Тонка беше седнала срещу тях и нещо коментираха, че ония били останали двамата сами, ябълка щели да ядат тепърва и се смееха,  Тонка и тя се хилеше, ама не баш от сърце...Ама интересно къде се бяха разделили двойките, нали досега бяха в една стая...

# 323
  • София
Дам ,и аз съм за кална битка  Simple Smile

# 324
  • London
Тя се хили от присмехулство. 

# 325
Аз съвсем не изключвам възможността Пешо просто да не харесва Антония. Тя да не е мис Свят случайно, че да трябва да я харесва?
Може да си пада по жени с малки задници Sweat Smile А тя се скъса да се гъзурчи и да демонстрира глутеус ли...как беше Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 326
  • София
Аз съвсем не изключвам възможността Петър да не харесва жени изобщо.

# 327
  • Sofia
От фейсбук - Кьосе падишах и Хепи ханъм Grinning
Какво да кажа по епизода-не е луд този който яде баницата...Само четирима подкрепиха Кустев-не разбрах кои са,но най-близо видях Дая,а нейният благоверен гласува за триото.
Значи Кустев им готви,стои малко или много изолиран,не може да пипне трион и накрая -черна неблагодарност.
Че ще му излезе и име на скатавка и минаващ между капките.Сто женоря се помотват и попипват,а той по дефолт трябва да кръжи в кухнята?
Много добре им реагира.Изобщо аз го очаквах това,че ще се случи вече по простата причина,че той се заяви за стратег.Другият с тактика е Данчо илюзията.Вчера ми беше толкова противен точно пред Антония да лепи епитети на Даяна,пфу.В тази връзка аз продължавам да мисля,че неговата стратегия е да е в "любовна връзка",за да се задържи по-дълго.И това е обсъдено с годеницата отвън.
Както винаги, мислим еднакво.
За болднатотот вече го написах, едно към едно мисля същото.
Затова и все повече симпатизирам на Даяна, и дори ми е мъчно за нея.
В случая тя е използвана, ама грозно използвана.

Аз си го мисля същото, този Данчо ми е леко противен, има и някакви циганси черти и той, от там са самочувствието и лъжите според мен. Не го харесвам, Даяна дано излезе скоро - за нейно добро е.

# 328
  • Другата България
По-потресаващото е, че очеизвадно Антония се смята за класа над Ваня, и затова недоумява как може манекен и левент като пилотчето да се занимава с Ваня, а не с нея.
А в нея да се огледа баш най-личния селчо на фермата! Потрес, това е голяма обида, тя това не е го заслужила.
Затова и така се държи с червендалестото, все се дърпа, все крънка....под достойнството ѝ е да е ухажвана от такъв селтак.
Виж, Идилеца е класа! Описах го в миналата тема, точно мъж, на когото Тойлет мис би пристанала. Затова и се хвърли на неговия врат, когато спечели двубоя. Ама той пък не кълве, проблем.
Не ѝ върви на девойката и това е. Пускам сълза.

# 329
Ще видим, тази седмица, ако не им зададат въпрос от статистичеко проучване: "Колко процента от българските мъже проявяват толерантност към гей обществото?" и ако не изплюе камъчето, значи е хетеро. Но наистина, имайки предвид Калоян как се е почти уж влюбИл в него, ако се окаже, че Пешо е от левия бряг, ще е голямо шоО. Тогава вече ще ги поздравя опосумите, че са попаднали на кастинг.
Въпреки че, ако някой ми мирише на гей изобщо, във Ванчето намирам нещо...лесбо. Може би, защото по усмивката и телосложението ми напомня за Люси Дяковска.

Общи условия

Активация на акаунт