🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 322
  • 828
  •   1
Отговори
# 690
  • София
С тия очила наистина май е Низамов.

# 691
Понеже днес е ретро вечеринка шоуто, ще предположа че Хищницата е Нели Рангелова. Тя умира сега на дърти години да се прави на секси мадама и е отслабнала доста наскоро. Така ми се даде тази вечер Laughing

# 692
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А не е ли твърде очевидно някой, който е все с очила да даде точно очила за улика?

# 693
  • Испания
Тези очила приличат на другите от уликата.

А не е ли твърде очевидно някой, който е все с очила да даде точно очила за улика?

Да, но Десислава си даде обувките - нещо, което лесно може да се открие.

# 694
И аз за Нели Рангелова си мислех доста, не спира да показва цици и бедра в последно време, ама чак пък толкова гъвкава да е... Плюс това не мога да навържа уликите.

# 695
  • DE
Нели си е монтирала бая големи допълнения и краката и са доста слаби, Хищницата е леко закръглена в ханша Thinking

# 696
Тялото ми изглежда на по - млада дама.

# 697
  • Испания
Преди да започне да пее Мозъкът, Алекс Раева каза: "Това е човек, който преподава музика". Не знам как го реши.

# 698
  • София
Мозъкът може да е Низамов, но Сиромахов има книга с име Очила.

# 699
Тялото ми изглежда на по - млада дама.
Не само тялото, но и движенията са като на по-млада жена.

# 700
На мен поне Хищницата ми прилича на по-зряла дама. Доста по-голяма от Райна.

# 701
Ами не ако си знае по договор, че днес ще си ходи. Както Деската знаеше, че ще стигне тази вечер за участието си

# 702
Тялото е пристегнато и костюмът лъже, а и Нели има тяло. Напоследък все цици и бедра показва по телевизиите, не ѝ личат годините определено.

Мозъкът каза, че не се разделя с този аксесоар, не знам как мпже да има предвид книга.

# 703
Стига де, Нели Рангелова....Едното от изпълненията на Хищницата, ако си спомняте, завърши на пода, на колене, разкрачена срещу публиката. Не виждам Н. Р., макар и отслабнала, да прави такива движения.

# 704
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да, но Десислава си даде обувките - нещо, което лесно може да се открие.

Нейните бяха нахвърляни в един кош, и ако не ги бяха подредили отпред, никога нямаше да се намери снимка с някой чифт. А и тя не даде особени обяснения, докато той си каза, че не ги сваля.
Много странно поведение. Надява се да го разпознаят, за да остане?!

Общи условия

Активация на акаунт