🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 302
  • 828
  •   1
Отговори
# 735
Аз мисля, че тази маска която показа Хищницата и каза, че с нея танцува с любимия си човек трябва да търсим или актриса и в някоя роля да танцува с екранния си партньор или певица и в клипа и да танцува с тази маска
За Яна Маринова какво ще кажете. Възможно ли е тя да е хищницата?
Ами аз няколко пъти казах ,че и тяло и глас и част от уликите ми напомнят на нея.

# 736
Няма живец в днешното шоЛо. Стефанийка се е отдала на корекции и тунинг и ми се струва, че е приключила с актьорството вече. А Вергов е там за да кеш-не аут....и накрая останАха едни миллион алых роз......тъпня и скука!

# 737
  • Испания
Няма живец в днешното шоЛо.

Няма такава дума.

Мноооооооооого разтягат предаването вече. 5 изпълнения с двама гости - 3 часа. Кому е нужно?

Напълно се губи тръпката.

# 738
Направо си е мъка да се гледа, толкова разводнено и само една песен ми хареса до тук. Другата седмица дано е по-добре като ги съберат.

# 739

Тя в много филми танцува, но не съм ги гледала и нз дали няма някоя сцена в която да танцва с любимия си с маска

# 740
  • Испания
Мозъчето ще си ходи днес.

# 741
Джулия участва в ''Един безумен ден'',чиято тема е карнавал-там е без маска,но все пак си е карнавал-маската може да е препратка към него.

# 742
шоЛо е ирония 😉

Много скучно и разтегнато, наистина. Хубаво, че другия път ги събират, то след всяка песен пускат реклама и се чудят с какво да запълват.
Добре, че е Вергов, да го вземат за постоянно вместо Пенев.

Яна Маринова е предполагана за Хищницата от първото предване, за мен няма общо и като тяло, и като движения.
Яна е жилава и дървена, докато Хищницата е пищна и много пластична.

# 743
# 744
  • София
Пак ли Мишето Маринова?

# 745
  • Варна
Тита?

# 746
Ох , тази принцеса Мишето ли е пак бее

# 747
Михаела Маринова е

# 748