Лаковe за нокти - 144

• 36 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Олгарита, какво да се прави..."дразниш" с тези лакове на Пастел (и преди синьото пак беше с някакъв стахотен лак) и реших да докарам нещо подобно Blush Лаковете на Пастел страшно ми харесват, жалко, че тук май ги няма...
Пени, чудесен маникюр (и този лак ми прилича на Cinnamon) Heart
Моите връхчета пак се оголиха...след 2 дни. С базата на Виктория Бюти съм... Вярно, пазарувах тази вечер, готвих, мих, избирахме хелоуински костюм за малката (за 2 лева рокля и всичките аксесоари на Елза Joy ), ама чак толкова да съм протъркала връхчетата за 2 часа... Confused

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 23:28 от dolce miele

# 361
  • София
Има ги 😀. Преди около два месеца си купих от онова магазинче с минитата на БЕЛ 😀. Сега няма как да ги снимам, но утре ще допълня поста.

# 362
Ха ха, така ли Joy Зле за бюджета...
Аз пропуснах да се похваля с 2 ефекта на Катрин Арли които взех от кварталното левче:

Толкова бързах да ги пробвам, че направо на касовата бележка мацнах Joy На 2 слоя са. Сребристото с брокат е G763, другият с чертичките е G761. Вторият ми изглеждаше сребрист холо фин брокат в някакво почти прозрачно желе което избива на златисто...чертичките се оказаха изненада и не се виждат в шишенцето Blush Това ми е първият лак с чертички Grinning Май ще се върна скоро и за G762 което беше някакъв по-тъмен сребристо-графитен брокат- може да е бил и той с чертички.

# 363
  • Берлин
Арабеск, това е лакът. Няма номер и нищо. Купих го лятото от Пловдив. Имаше страхотни попадения в магазинчето

# 364
Аз от 3-4 години ползвам само лаковете на OZN (немски) и съм изключително доволна, имат много добра покривност и са доста трайни - минат на два слоя, при мен трае около две седмици и то без покривен лак отгоре. Освен това не съдържат формалдехид, толуен и т.н.

# 365
тази година със сигурност няма да имам хелоуински маникюр, последният ми такъв е от 2015 на този ден подготвен хах

# 366
  • Берлин
Martas, ти направо ме озадачи. Аз живея от години в Германия и никога не са ми попадали OZN лакове. Много странно

# 367
И аз за пръв път ги виждам, не са ми попадали в радара.

# 368
От мен нещо скромно, толкова време имах само Grinning

# 369
  • София

Тези са моите. Прасковеният само го пробвах. Не ми хареса как ми стои. Сега минавах и погледнах в магазинчето - останали са й два цвята. Но все пак явно ги има и тук. Simple Smile

# 370
Martas, ти направо ме озадачи. Аз живея от години в Германия и никога не са ми попадали OZN лакове. Много странно
Ето линк към сайта им - водят ги веган-лакове, т.е. без 7-те вредни съставки, които ги има при останалите и тъй като аз имам разни там алергии, трябваше да намеря такъв вариант. Малко по-скъпи са от останалите лакове, но както казах са доста покривни и шишенцата не са малки
https://www.ozn-vegan.de/

# 371
Арабеск, ще крада идеята Stuck Out Tongue Winking Eye Много ми хареса- семпло, но стилно Blush
Момичета, кажете как се използват 3Д стикери? Има ли нещо по-специално? Слага ли им се топ, на изсъхнал или леко дръпнал как се слагат, има ли някакви трикове? Мисля, че нямат нужда от специално лепило тези които гледах, не са чак от най-релефните, а и са мънички...
Купих си и хелоуински ваденки, както и една извита пинсета с остър връх- сега остава и да се сработя с нея...Сума ти време се чудех дали да е права или извита пинсетата Joy ...вие кой вид предпочитате за декорациите?
И...минах през Лили...огледах ГР Гел шайн...набелязах си няколко цвята и може и да им дам шанс... Grinning

# 372
  • на дъното
Ууу, влюбена! Кой е лакът? 🥰🥰🥰

# 373
  • Bulgaria
На перфектно изсъхнал лак иначе „потъва”, личат си границите и не стои добре. Ако са малки стикерите - няма проблем. Ако са големи не прилягат добре на нокътя и си личат, затова когато съм използвала леко разрязвам в краищата, за да могат да прилепнат добре.

# 374
А слагаш ли топ? И някакво лепило под тях? Всъщност, пише stickers, но не знам дали не са ваденки... Thinking Иначе са мънички, да- цветчета, листенца...

Общи условия

Активация на акаунт