Пазаруване от Amazon - тема №91

• 51 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • Sofia
Някой може ли да препоръча смути блендер? Нещо качествено, да смила добре всякакви плодове/зеленчуци.

# 452
Някой може ли да препоръча смути блендер? Нещо качествено, да смила добре всякакви плодове/зеленчуци.

Аз мисля да купя Нутрибулет

# 453
Аз купих Нинджа, този който може да прави супа и сладко, но нямам абсолютно никакво свободно време напоследък, една седмица чака да го разопаковам, още толокова да го измия и още не съм го пробвала Sad
1000 вата е, първоначално се бях насочила пак към Нинджа високоскоростен, но този ми хареса заради функцията за супи и стъклената кана.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0815BLCJL/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1

# 454

Аз мисля да купя Нутрибулет

Аз имам този Tefal PerfectMix BL811D40 High-Speed Blender, Powelix Blades, St … ess Steel, 1200 Wот средата на миналата година. Справя се отлично със дълбоко замразени плодове, натрошава лед и ядки. Купата е стъклена, термоустойчива и с голям обем от 2 л. и много често пасирам горещи супи в него. Програмата за смути си прави определен брой програмирани движения с различни скорости и резултата винаги е перфектен. Ръчния бутон по средата позволява много прецизно регулиране на скоростта.

# 455
Имам спомен, че някой беше препоръчал намален чугунен тиган.. дали може линк, ако някой си го пази Simple Smile

# 456
Здравейте.Един въпрос, забравих да си прекратя free prime membership и ми изтеглиха месечна такса.Мога ли да прекратя до края на месеца(на валидност на таксата) без да продължавам да плащам занапред, защото в условията пише само, че мога да прекратя без проблем само в тест периода, та...някой с инфо?

# 457
  • Sofia
Можеш да прекратиш по всяко време, като заплатеното ще важи до края на периода, за който са те таксували.
Можеш също да пишеш на амазон, че си забравила да прекратиш членството, а не желаеш да го ползваш и би трябвало да ти върнат парите.

# 458
Записвам се да следя за някоя изгодна оферта.
Дебна един крок пот на Нинджа, но той и в момента е намален в немския Амазон. Едва ли ще падне повече цената.

Събирам и идеи за подарък на 13г госпожица и 7г младеж.

# 459
Можеш да прекратиш по всяко време, като заплатеното ще важи до края на периода, за който са те таксували.
Можеш също да пишеш на амазон, че си забравила да прекратиш членството, а не желаеш да го ползваш и би трябвало да ти върнат парите.
Благодаря🤗

# 460
Здравейте.Един въпрос, забравих да си прекратя free prime membership и ми изтеглиха месечна такса.Мога ли да прекратя до края на месеца(на валидност на таксата) без да продължавам да плащам занапред, защото в условията пише само, че мога да прекратя без проблем само в тест периода, та...някой с инфо?
Леле, добре ме подсети. Прекратяваш го, нищо че са ти изтеглили пари. Те ще ти ги върнат, ако не си се възползвала от услугите. Току що прекратих моя, вчера ми бяха изтеглили пари, пише, че ще ми ги върнат. С немския амазон стана същото и ми ги върнаха няколко дни по-късно. Пуснато ми е плащане на месечна база, не на годишна, не знам дали има значение

# 461
Някой пазарувал ли е от турския амазон? Моля за информация ако има такъв, най вече доставката ме интересува.

# 462
  • Бургас
Днес в дневните сделки има влакчета BRIO. https://www.amazon.de/s/browse/ref=gbmg_mob___04e0819c?ie=UTF8&a … p;dealid=04e0819c

Моето момче порасна на 24 е, а нямаме друг малчуган на който да поръчам.

# 463
  • Popovo
Пуснах тази чанта на Guess, да я помисля .В описанието пише -кожа, но дали е естествена според вас?
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07WBZ1PS1/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1

# 464
Аз в описанието никъде не видях дори материал, а само име и цвят.
Но пък трите отзива са много ласкави.

Общи условия

Активация на акаунт