Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 031
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Преди време някой беше споделил за масажор, от който е доволен.
Ще се радвам да споделите, ако имате опит.
За масаж на врат и кръст ми трябва.

# 481
  • София
Джема, в момента reno.bg имат намаление на готварски неща. Предлагат и доста от артикулите на Tescoma. Нямат такъв богат избор като Амазон, но може нещо да ти е от полза.

# 482
  • ВАРНА
Здравейте, някой да препоръча масажиращи чехли ? Търся нещо за вкъщи, като се върна от 10ч смяна на крак ...

# 483
Като се абонирам за Subscribe & Save ,кога мога да анулирам абонамента?След като ми изпратят покупките?Освен това малко се обърках -абонирах се за 3 продукта и посочих да бъдат изпращани на 2 месеца,завърших поръчката и платих.Дръпнаха парите ,и тогава видях ,че ще ми ги изпратят на 19 декември -ама това е след месец?Как мога да го променя?Аз пък не видях преди да се абонирам какъв срока за доставка без абонамент.Поръчахлекарства,не че ще загина без тях -за главоболие са ама чак декември?Исках да се пробвам ,то за 5%  какво ли спестих .
П.п редактирам се,влязох в настройки и там зададох първия ден който ми даваше календара за най близка доставка-20ти ноември .То трябвало 5 артикула за по голямо намаление 15℅ ,обаче не ми се занимава повече.По принцип тези 5 артикула трябва да са в една поръчка ли?

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:36 от ctefani

# 484
  • София
Аз имам тиган Lodge от 7-8 години, не е емайлиран, суров чугун от вън и вътре. Много съм доволна. Правя в него палачинки, гюзлемета, риба, кюфтета, телешко месо, пилешки филенца и какво ли още не.

# 485
ctefani , за да са ти с 15%  намалени, трябва да са най-малко пет продуктите за една дата, но за някои продукти е записано, че намалението е 5% при всички случай на събскрайб енд сейф, например парфюми и други, дори и да са пет продуктите. Също така ти предлагат при добавянето на съответния продукт, че ако го искаш по-скоро от датата, ще ти е намален с 5 %, което вероятно се е случило при теб.
И не е възможно предварително да ти изтеглят парите, изтеглят ги в деня на изпращането в повечето случаи.

# 486
Rosita ,благодаря за разяснението за абонамента .А за парите - блокират ги не ги изтеглят ,,коригирам се.За съжеление в деня на изпращането някой път не могат да си ги осчетоводят  и пак блокират нова сума ,което винаги ме е дразнело,ама нищо.Затова често пазарувам на празна карта и в последствие я зареждам и потвърждавам.Тъкмо имам време да размисля.

# 487
Моля, ако някой мерне от онези правите прахосмукачки (така ли се казват) на добра цена, да свирне. Че робот, робот, ама на мен си ми харесва аз да си почистя, а тази с маркуча много ме дразни как се блъска в мебелите, обръща се и т.н. И парочистачка на Керхер ще дебна Simple Smile

Между другото, взех си розовите Кенкурута дето някой беше пуснал линк по-назад. Уникални са, удобни, супер леки и си отговарят на номера Simple Smile

Взех и Legero-то, пак някой беше пуснал линк тук, изглеждат супер и бяха само 17-18 паунда. Благодаря, че споделихте! Hug

# 488
  • Бургас
Препоръчайте Air fryer.
Майка ми реши, че много ѝ трябва такъв уред. Аз нямам и не съм се интересувала много по темата. Нещо към 150-200 лв.

# 489
  • София
Търся бюджетно дамско ски яке.
Мария, аз ползвам на Филипс.

# 490
  • Sofia
+1 за Philips. Конкретният модел според мен зависи от това за колко човека се готви. Ние имаме от по-малките, много съм доволна, изключително използван уред вкъщи.

# 491
  • Балчик
Джема, в момента reno.bg имат намаление на готварски неща. Предлагат и доста от артикулите на Tescoma. Нямат такъв богат избор като Амазон, но може нещо да ти е от полза.
О, да благодаря, още вчера забърсах от там доста неща, но тояа го нямаха, както и форните за коминчета дебна.

# 492
  • Сф
Преди време някой беше споделил за масажор, от който е доволен.
Ще се радвам да споделите, ако имате опит.
За масаж на врат и кръст ми трябва.

Ей този масажор съм взимала 2018 година за 21 лири. Оолзват го родителите ми и аз като ги посещавам. Доволни са. Има и затопляща функция

https://smile.amazon.co.uk/gp/aw/d/B06XWQ3FY4?psc=1&ref=ppx_ … _mob_b_asin_title

# 493
Трябва ми форма за торта, в reno.bg гледах една регулируема без дъно дали е добра?приемам всякакви препоръки.

# 494
  • Варна - Черна гора
След като миналата година купих тази прахусмукачка VAX - по един брой за мен и приятелка (изключително съм доволна от уреда, но още тогава нещо от "вътре" ми подсказваше да взема модела, който), сега поръчах този модел, но в цвят лилав, за ми подхожда на стените на холо-спалнята Sweat Smile, където ще я държа.
Втория модел е с телескопична дръжка, по-дълъг маркуч - достигащ до 17 м. и турбо четка.
Dark_Chocolate, цитирам мнение.
Все още очаквам новата
Според мен, тази е още по-добра, но ...

Общи условия

Активация на акаунт