Пазаруване от Amazon - тема №91

• 51 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • here and now
Имам Lodgе и Лава.Не мога да кажа кои са по-добри.Всичките ми тави са емайлиран чугун.Тенджери също имам-ползвам ги от години.Единствен недостатък е тежестта.В момента в Метро има грил и грил тигани на Лава на безумно ниски цени.

стават ли за керамични котлони?
Стават и за индукционни стават.

# 556
Здравейте. Преди време една дама, тук в темата коментираше, че дъщеря и е голям фен на една италианска марка портмонета, четки за коса и чантички... Някой може ли да помогне с името на марката?

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 00:27 от chokolatte

# 557
  • Sofia
Не съм дамата, но ще опитам да налучкам, Gorjuss (или Santoro)?

# 558
  • София
Не съм дамата, но ще опитам да налучкам, Gorjuss (или Santoro)?
И аз за нея си помислих, но май не е италианска или се бъркам Flushed

# 559
Здравейте, до сега ползвам за превозвач Габиели, но за столче за кола май са фиксирали 40 лв, а после имам и куриерска.
На самото столче дават височина 64, но с кашона не знам колко ще дойде.
Лерон и други как таксуват, ако някой може да ме ориентира?

Аз писах скоро по този въпрос по назад. Моето столче за кола е с Лерон от Англия и ми взеха десетина лева.

# 560
Благодаря, да спомням си че четох нещо. Аз се свързах с тях и казаха че на кг таксуват Лерон. А Габиели - 40 лв.

# 561
  • София
Благодаря, да спомням си че четох нещо. Аз се свързах с тях и казаха че на кг таксуват Лерон. А Габиели - 40 лв.
Винаги когато съм се обаждала на Ukto са ми казвали, на килограм.

# 562
  • Варна
Преди време някой беше споделил за масажор, от който е доволен.
Ще се радвам да споделите, ако имате опит.
За масаж на врат и кръст ми трябва.

Ей този масажор съм взимала 2018 година за 21 лири. Оолзват го родителите ми и аз като ги посещавам. Доволни са. Има и затопляща функция

https://smile.amazon.co.uk/gp/aw/d/B06XWQ3FY4?psc=1&ref=ppx_ … _mob_b_asin_title

Аз този купих миналата година за подарък на баща ми, ползват го и двамата с майка ми и са доволни.

Преди 3 години аз си поръчах друг, който все още работи  безотказно, за съжаление, линкът му не е активен.

# 563
Здравейте! Вчера поръчах няколко неща от Morrisons  в Amazon, само при тях намерих от 4-паундовите кутии с бонбони Celebrations. При приключването на поръчката обаче ми взеха с около 10% повече пари, причината, доколкото разбрах е, ако нямат нещо в наличност и се наложи да го заменят и съответно е по-скъпо от поръчаното, да има финансов аванс. Добре, обаче току-що получих потвърждение, че е е изпратена поръчката и си  това, което съм поръчала, т.е. не се налага допълнително заплащане. Въпросът ми след цялото това детайлно обяснение Laughing е - кога връщат надвзетата сума, някой дали има опит?

# 564
  • Сф
Изчакай няколко дена и ще видиш Simple Smile

# 565
  • София
Здравейте! Вчера поръчах няколко неща от Morrisons  в Amazon...

Рали, може ли малко повече информация за сайта, моля Simple Smile Има ли минимална сума за доставка и колко е доставката до адрес?

# 566
Момичета, започнаха намаленията в Le Creuset,  не знам да чакам ли още, сега са намалени с  40%. Искам оребрен тиган, съд за печене и всичко оранжево Simple Smile
https://www.lecreuset.co.uk/en_GB/

# 567
Рали, може ли малко повече информация за сайта, моля Simple Smile Има ли минимална сума за доставка и колко е доставката до адрес?
Elita,

Скрит текст:
не знам за отделен сайт, аз поръчах от Амазон, просто това май се води като отделен магазин/продавач. в Амазон. Има минимум от 40 паунда покупка, за да е безплатна доставката до английски адрес. Аз активирах прайм за 1 месец, имах предложение за безплатна проба. Преди да поръчам обаче , трябваше да заявя нещо като желание към продавач /не знам как точно да го формулирам/, за да мога да купя от тях един ид. Няколко дни след тази заявка те ме "одобриха". Абе по-сложно звучи отколкото е в действителност, ако искаш цъкни на този линк, това са едните бонбони, пробвай да добавиш в кошницата и то ще ти изпише нужните стъпки за това.
Ако ги има другаде нейде из Амазон на тази цена не си заслужават горните врътки, но аз не ги намерих и затова така.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07GRCCMFV/ref=ppx_yo_dt_b_f … zb25z&fpw=alm

# 568
Shantal, jijibiji, благодаря ви много! Точно тази е Wink

# 569
  • София
Моля, препроръчайте ми пречиствател за въздух. Какво трябва да гледам.
Ако имате такива, филтрите на колко време се сменят.

Общи условия

Активация на акаунт