Пазаруване от Amazon - тема №91

• 51 964
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Опитах се да пиша на Амазон, но като тръгна по стъпките на поръчката и ми дава все опция за обаждане по телефона. Преди време си спомням, че имаше един меил техен на първа страница, с който безотказно се свързвах. Сега не го откривам, а по телефон не искам да си говоря..... предпочитам да им напиша. Някой да си го е запазил този меил?
Вчера си писах от чата на ук амазон, имах опции, избрах чат.
Не уточних, честава първос за немският амазон.
Оправих се

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:32 от dioni

# 646
Какви очила купувате? Аз само Рей Бан и Полароид май съм ползвала. Да сте попадали на хубави в Амазон?

# 647
  • Sofia
Какви очила купувате? Аз само Рей Бан и Полароид май съм ползвала. Да сте попадали на хубави в Амазон?

Не знам дали са хубави, дори се съмнявам, но понякога има Furla за без пари.
Конкретно на мен ми става от очилата на Dolce and Gabbana, не знам с какви стъкла ги правят.
Освен Рей Бан харесвам Гучи, Шопард, Хром харт ...

# 648
Парфюми
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075Z3BMTN/ref=ox_sc_act_tit … 77F756P&psc=1 47,65 със -30%   33,35п
https://www.amazon.de/gp/product/B077JWQT36/ref=ox_sc_act_title_ … 1PHF7ZO&psc=1 €63.35
със -30%  €46.21

Аз харесвам очилата на Том Форд

# 649
Благодаря за очилата.

А вие какви неща купувате? Аз пак съм в чуденка за подаръци за Коледа на моите момчета на 13, 10 и 7 г. Някой нещо? Без компютърни джаджи.

Оглеждам се за порфейли за децата също и светеща калвиатура.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:21 от Nivea ツ

# 650
  • гр. София

Намалението в немския се отразява чаак в последна стъпка! Никъде преди това няма надпис. Благодаря за линка, нямаше да разбера!

# 651
Unamused не успях да хвана Тери Мюлер. Неговите парфюми са ми слабост, но са скъпи. Ако намерите някой пак от склада, плииииз за линк Heart Eyes

# 652
Здравейте,
може ли да споделите как стоят нещата с връщане на дефектна стока(интрумент)? предплатен етикет за връщане ли дават или връщат парите след представяне на касов бон от пощата?

След изпращане им снимаш касовия бон и го пращаш на мейл, до няколко дни ти възстановяват парите.
Възстановяват парите за транспорт(връщане) или цялата сума до няколко дни? Или цената за артикула се възстановява чак като я получат.

# 653
# 654
Парфюм от Амазон не бих си купила, освен ако намалението е изключително, а то не е. Но всеки си решава.
Не че не съм го правила.

# 655
  • Варна
Парфюм от Амазон не бих си купила, освен ако намалението е изключително, а то не е. Но всеки си решава.
Не че не съм го правила.

Защо не бихте си купили?

# 656
Парфюм от Амазон не бих си купила, освен ако намалението е изключително, а то не е. Но всеки си решава. Не че не съм го правила.
Защо не бихте си купили?
Защото ще ми е по-трудно да го върна, ако/когато установя, че е менте.

# 657
  • Sofia
Напоследък имам лоши попадения и с козметика, купена от амазон.
Околоочен крем Clinique, флаконът, на който според мен е отварян. Също и серум за лице Medik8, чието съдържание ми е съмнително.

# 658
  • Mediterraneo
Отзиви за подобни слушалки? Не знам какво да гледам, за да избера, а тези ми се струват на добра цена. Искам само да са блутут, нямам други изисквания. дали си заслужават и 16- те евро?

https://www.amazon.es/dp/B07M8QVJQ3/?coliid=I2B7YYCOI6BRC1&c … _=lv_ov_lig_dp_it

# 659
  • Варна
Парфюм от Амазон не бих си купила, освен ако намалението е изключително, а то не е. Но всеки си решава. Не че не съм го правила.
Защо не бихте си купили?
Защото ще ми е по-трудно да го върна, ако/когато установя, че е менте.

Аз съм купувала доста но винаги от амазон като продавач. Веднъж се усъмних в един Диор, писах им, върнаха ми парите на момента. След това разбрах, че всъщност има промяна в опаковката за която не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт