На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 896
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Ст.Загора
Момичета, от къде започвате шопинга ако успеете да минете границата рано, при добър късмет? Т.е. в колко часа най-рано отварят магазините?
Скрит текст:
Ще пътуваме в неделя и смятаме да сме на границата около 6-6:30 ч.
В събота минахме по това време и отидохме до складовете , да убием време . Очаквах да са затворени , но останах изненадана , всички бяха отворени и пълни  с хора и автобуси , някои от тях вече си пиеха кафето , доволно напазарували . До самите складове има и нов магазин на Бим , които беше отворен около 8ч , докато напазарувахме от там на татък всичко е отворено .

# 271
  • Пловдив
Момичета, от къде започвате шопинга ако успеете да минете границата рано, при добър късмет? Т.е. в колко часа най-рано отварят магазините?
Скрит текст:
Ще пътуваме в неделя и смятаме да сме на границата около 6-6:30 ч.

В събота тръгнахме в 4 от Пловдив и в 6:30 бяхме на борсата. Вече беше задръстено от 4 автобуса и много коли. Едва си намерихме място да спрем. Тъкмо беше просветнало и ако не знаехме за ранния час бихме си помислили, че е посред ден, толкова много народ имаше. После отидохме на синия пазар (това няма да го има в неделя, но евентуално може да се намери кафе). Към 9:30 отидохме в Марги, някои от магазините бяха отворени, пихме кафе там и вече продължихме.

# 272
  • до едно тепе
В събота работят от рано складовете, но аз съм била зимата в неделя и към 8.30-9 тяхно време тепърва отваряха. Половината си бяха затворени още. Това миналата зима. Ние обикновено гледаме да сме към 7-7.30 на нашата граница. Докато минем става 8-8,30. Обикновено, ако не ходим на борсите отиваме на Кипа. По спомен там отварят в 9.30. Чакаме на паркинга да отворят. Пазаруваме в празен магазин. После ходим в Марги или Ераста. Към 10.30- 11 и там е доста празно. После ходим на центъра да ядем и към 3-3.30 си тръгваме, за да избегнем навалиците по границата. И пак е имало случаи да чакаме по 2 часа.
Много ми се ходи. Можем да отидем и през делничен ден, обаче мъжо ме отряза.  🙄

# 273
Хора, много ми е криво. Отменят екскурзиите до 12-ти, а ние се бяхме записали за петъчния пазар на 13-ти. Почти съм сигурна, че ще удължат срока на заповедта, но пък и малко ме е шубе. Абе... Криво ми отвсякъде и това си е! Оплаках се.

# 274
Мислим да ходим в неделя, обаче се чудя дали ще работят магазините за пердета по уличката, успоредна на закрития пазар (която стига до рибния пазар)? Или пък евентуално ако някой знае в Лозенград дали работят в неделя? Напоследък ходим все в работни дни и нямам никакъв спомен кое работеше в неделя.

# 275
Хора, много ми е криво. Отменят екскурзиите до 12-ти, а ние се бяхме записали за петъчния пазар на 13-ти. Почти съм сигурна, че ще удължат срока на заповедта, но пък и малко ме е шубе. Абе... Криво ми отвсякъде и това си е! Оплаках се.
Моля за уточнение,от кога отменят екскурзийте или искат тест?! На сайта на МВР нищо не пише.Благодаря и лек ден.

# 276
  • Пловдив
Една неделя, когато ходихме приятелката ми си хареса през витрината на магазин от там (до рибния пазар) нещо, вече беше късно и магазинът беше затворен. Продавачите от съседните магазини, които бяха там звъннаха по телефона и собственикът дойде за 10 минути.

Ние утре имаме организирана екскурзия до Истанбул, дали ще пропадне, направо ще се изям от яд ако е така, само за един ден да се провали ... Sad

# 277
Моля за уточнение,от кога отменят екскурзийте или искат тест?! На сайта на МВР нищо не пише.Благодаря и лек ден.
В заповедта на здравния министър е.

# 278
  • Пловдив
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/10/27/rd-01-626.pdf

11. Преустановява се организирането на екскурзии и групови посещения на туристически обекти.

# 279
Да, момичетата са ме изпреварили. Пише го в заповедта на министъра.

# 280
Venel82, не трябва да те е шубе. Там е по-сигурно, отколкото тук. Хората си спазват мерките и статистиката го доказва.

Много неприятно е това с тази заповед. Дано не ни затворят границата съвсем. Или пък някоя от страните да поиска PCR Confused

# 281
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/10/27/rd-01-626.pdf

11. Преустановява се организирането на екскурзии и групови посещения на туристически обекти.
[/quote

За индивидуални пътувания не е казано нищо, според мен тръгваме.

# 282
  • ВАРНА
Според заповдта на здравният министър проф. К.Ангелов се преустанувяват всички  екскурзии и групови посещения над 10 човека на туристически обекти.
Заповдта е в сила от 29 октомври до 12 ноември 2020 г.

Много е двусмислена - не се разбира за територията на страната ни ли важи или и за шопинг в Турция?  

Нямам отговор от снощи на изпхратения ми въпрос към голяма агенция.

Който е тръгнал със семейството си със собствения автомобил ясно е че няма никакъв проблем....но с автобус към Турция е загадка какво става от 29 октомври до 12 ноември???

# 283
Здравейте, кой Перлол е за цветно пране -розов, зелен .... ?

# 284
Според заповдта на здравният министър проф. К.Ангелов се преустанувяват всички  екскурзии и групови посещения над 10 човека на туристически обекти.
Заповдта е в сила от 29 октомври до 12 ноември 2020 г.

Много е двусмислена - не се разбира за територията на страната ни ли важи или и за шопинг в Турция?  

Нямам отговор от снощи на изпхратения ми въпрос към голяма агенция.

Който е тръгнал със семейството си със собствения автомобил ясно е че няма никакъв проблем....но с автобус към Турция е загадка какво става от 29 октомври до 12 ноември???
Според мен си е напълно ясно. Сират се екскурзиите. До границата с какво ще отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт