На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Къде да търся салеп? (не готова напитка, а разтворим)

А подобен ароматизатор да сте срещали някъде?
Скрит текст:
Мисля, че съм вземала от маркетите ,но беше първите пъти като ходихме. От сорта на нашите пакетчета гор. шоколад, капучино

# 301
Малко паника създадох Simple Smile Извинявам се. Обадих се в ТА и ми казаха, че от Министерство на здравеопазването са им казали, че заповедта важи само за екскурзии на територията на БГ. Засега ще пътуваме. Stonefaced, знам, че там мерките са топ и се спазват. По-скоро ме притеснява автобусът и нашенците... 🤫

# 302
Салеп съм взимала от Шок. Има и в Мигрос, където цената е малко по-висока.

# 303
Салеп на пакетчета съм взимала от малкия супермаркет Марги отстрани на Селимието. Обаче, ако все пак отида след две седмици, ми се ще да взема в кутия или по-голямо количество имам предвид. Трябва да прегледам този БИМ на борсите...

# 304
На пакетчета има в Мигрос. Преди доста години пак от там бях вземала в метална кутия, с по-голямо съдържание на салеп, но след това не съм го намирала.Иначе в голяма разфасовка последно от Истанбул си купих.

# 305
Салеп:
https://www.bizimtoptan.com.tr/arama/salep
В Мигрос ми показа само готов, в кутия;
А аз бях намерила в Бим, но на сайта в момента не ми излезе..

# 306
Точно този на Нестле на пакетчета имат и в Мигрос, като имат и тяхна марка, ако не ме лъже паметта. Иначе в Ераста в кафето мисля, че също съм срещала на пакетчета.

# 307
  • Стара Загора
Салеп в момента има навсякъде. Сега му е сезона. И в Мигрос, и на борсите, в много магазини по центъра видях, в Мадо също има.

# 308
Салеп в момента има навсякъде. Сега му е сезона. И в Мигрос, и на борсите, в много магазини по центъра видях, в Мадо също има.
Мисля и в kahve dunyasi

# 309
Точно него имах предвид.

# 310
Мисля и в kahve dunyasi
Точно от там си купихме и ние, един килограм, трябва да ни стигне за цялата зима Simple Smile

# 311
Какво е "Селеп", за какво се ползва

# 312
Здравейте. Имате ли представа в съботните сутрини къде е по- удачно да се мине границата- Лесово или Малко Търново?
В събота на МТ е ужас напоследък. Опашката стига до бензиностанцията. И определено върви доста по-бавно в сравнение с Лесово. Ако не планирате ходене до Лозенград, по-добре пропуснете МТ.

# 313
Шарлан вземали ли сте, да препоръчате хубав ?! Simple Smile

# 314
  • Най-красивата страна
Във фб четох ,че след 31.10 ще затварят границата с Турция.
Не знам до колко може да се вярва,но аз се притесних..
Някой знае ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт