Есента пристига вече,проговаря АВГУСТовското човече

• 10 293
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Чикаго / София
Някой ще ходи ли до Южния парк днес? Нали имаше такова предложение!

И на Лъчи й биха тази ваксина миналата седмица и нямаше никакви реакции!

ЧСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА pathy и soleil !зДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОООГО ЛЮБОВ!

Деси снимките са страхотни! Много са готини малките сладури! Направи ви завидях! Simple Smile

vnd честит ти компютърен специалист или финансист! Simple Smile Много е сладък! Питката ви е много хубава, ти ли й омеси?

Juana честити придобивки! Дано Радост се оправи бързичко и повече без боледувания! А защо не й даваш някакъв имуностомулатор? Има различни сиропчета или хапченца, които са мнго приятни и се дават по определена схема. Птай педито ви.

Хайде казвайте ще има ли среща да знам да се приготвям ли!

# 106
  • Sofia
irka, купих й Мултисаностол, обаче не го харесва изобщо и не мога да й го набутам. Давам й по една ампула Витамин Ц, взела съм и Осцилококцинум. Ще погледна и за други работи, дано се спре с тези болести.

# 107
  • София
Благодарим за отзивите за снимките! Общо взето си личи каква веселба беше с двете бебета на море. Въпреки че бяхме с майка ми, една приятелка, сестра ми, зет ми, племенницата ми (мнооого помощници с една дума Joy) пак не може да се каже че си починах, но .........  hahaha

Дидка, на снимката с другата майка на близнаци сме на среща с нашата jojoba с нейните двама сладури.

# 108
klaris ваксината за шарките. Слага се на 13м.

Juana педито каза, че може от ваксината да има обрив и темп. до 10 дни или около 10 ден. Да не би обрива да е от ваксината?  newsm78

Gigi да не би да сме при една и съща докторка?

# 109
  • Sofia
kikа, дано е от ваксината!! Praynig Особено тая температура - още поддържа около 37.1, обривът вече го няма, само 1-2 червени точици.

# 110
При д-р Заяков сме в 4-та.

Ние сме нещо настинали и ако някой е бил в Южния, сори че ние не дойдохме.
Цяла нощ не е мигнал нашия от запушен нос, с червено гърло и сега вдигна 38Т.
Някакъв есенен вирус било. Дано отмине бързо.

# 111
При д-р Заяков сме в 4-та.

мдааа Ивана е при колежката му(от ляво) - Воскинарян, а аз при колежката му (от дясно) Здравкова...  Simple Smile

# 112
Честито на двете рожденнички с мноогооо голямо закъснение  bouquet

Милена, честита ви годишнина, пак със закъснение  bouquet

# 113
Честито на рожденничките и на Милена за годишнината. Пожелавам ви и на трите най-голямото щастие на земята и много здраве.
Та да ви се похваля - имам си ходещи момичета. Тази седмица ще правим прощапулник. Голяма веселба е сега, като буболечета щъкат из къщи, нямам никакво време за нет, ама да са ми живи и здрави

# 114
  • Чикаго / София
irka, купих й Мултисаностол, обаче не го харесва изобщо и не мога да й го набутам. Давам й по една ампула Витамин Ц, взела съм и Осцилококцинум. Ще погледна и за други работи, дано се спре с тези болести.

Мултисаностола е витаминен сироп, ако не го иска може да й купиш Мулти табс -витаминни таблетки за деца. Те са меки, не се смучат, а се хрускат по принцип, но тъй като тя е малка можеш да й  стриваш хапченцето и да й го слагаш я в крем, я в нещо друго сладко. Те хапченцата са сладки с вкус на малина май беше и няма да им се мръщи.

За подсилване на имунитета аз на Дени като ходеше миналата година на ясла /и тя не пие никакви сиропи/ й давах известно време Есбиритокс Н - таблетки. То е хомеопатично, но го има в аптеките. Пак са меки сладки хапченца и с тях процедирах по същия начин както с витамините - стривах ги и ги давах с кремовете или с друго ядене. Гребвам с лъжичката и изсипвам в нея стритото хапче. Така с една лъжица го изяжда.  Незнам дали хапчетата помогнаха, но Дени боледува само веднъж сериозно през миналата ясленска година. Сега не съм й ги давала, чакам да видя как ще тръгне, но ако се започне скоро със сополите и кашлицата пак ще й ги давам известно време.
Сега ще й давам само витамините.

# 115
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден Toni4ka ! smile3525 newsm51 newsm59

Много здраве,късмет,любов и семейно щастие!

# 116
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Toni4ka

newsm18 newsm59 bdbaloni newsm59 newsm18

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И МНООООГО ЛЮБОВ!  bouquet

# 117
Честит Рожден Ден,Toni4ka!

Желая ти всичко най-хубаво!

Диди,честити ходещи крачета на двете сладуранки  Heart Eyes

# 118
Честит Рожден Ден,Тони! Здраве, късмет и любов!   bouquet

# 119
baloniЧестит Рожден Ден  baloni
Toni4ka  smile3525

Честито и на миналите пожденнички и празнуващи  Hug

Ето малко снимки от прощъпулника  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63967

Стефанаки днес определено е по-добре  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт