Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 013
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 900
Жоржи, за пеперудите намерих това :

https://www.book.store.bg/p24004/fotografski-opredelitel-na-pepe … pa-pol-steri.html

Ето страница :
Скрит текст:

# 901
Момичета страхотни сте, английската не знам до колко ще се справи, ще разцъкам по страниците и ако е по-бейсик ниво я взимам. Тази на бг направо я поръчвам ❤

# 902
  • под тепетата
Жоржи, моят убавец си е харесал дрон, но със сигурност няма да го огрее, поне не от моя Дядо Коледа Wink

# 903
  • München, Deutschland
Момичета, само да кажа, че малки летящи дрони, хеликоптерчета и други жужащи има за 15-20 евро. Като ги удариш много, ще се счупят, нямат здравината на огромните дронове, но за деца, колкото да си начешат крастата, вероятно ще е ок.

# 904
  • под тепетата
Моето "дете" е на 53 Satisfied и не ще такива от 20 евро!

# 905
  • Бургас/София
Хаха, и моето 40 годишно дрон иска. Това ще е, само дано одобри каквото избера.

# 906
  • София
Хаха, искрено ме развеселихте. 🤣

# 907
Хаха, и моето 40 годишно дрон иска. Това ще е, само дано одобри каквото избера.

От опит знам, че няма Grinning

# 908
  • София
Здравейте!
Имам нужда от идеи за подаръци на специални колеги. Стилна жена с младежки дух на около 50 год., любител на меда, кафето и купоните. Мъж на около 35 год., страстен рибар и рокаджия-музикант. За тях имам нещо на ум, но тук съм срещала много добри и креативни идеи, та ще се радвам на препоръки.
Търся и идеи за дребни, символични подаръчета, които да не са много скъпи, на останалите колеги.

# 909
За любителката на меда сега е много актуално да си осиновиш кошер. Плаща се такса, за която получавате буркани мед.
Ето тук например
https://istinskimed.bg/osinovi-kosher-business/

# 910
  • София
Някой да е виждал коледни календари , ако може и с намаление Blush.
Търся нещо за 13 г девойка. Миналата година и взех по нейно желание на Белеа, не не е много качествена козментиката. Препоръчайте ми нещо!

# 911
Коледни календари вече има навсякъде. Козметичните са с цена 50+ лева. И аз много им се чудя, но ми идват скъпи за няколкото неща, които бих ползвала от тях.
В ДМ има, в Дъглас също. В онлайн сайтовете Нотино има също хубави, но скъпи. Гледам, че и на Avon са пуснали, но на тази цена не бих взела.

# 912
Mira_X, bilqna_69 беше дала идея за тиранти мъжки. Аз сега оглеждам за ловец, виж дали няма да има и за рибар. Леко закачлив подарък, но и практичен. Пък и не са никак евтини.

# 913
Ketito и аз търсех за 11г. девойка, накрая си го сътворих сама. Разпределени са ми нещата 12-6-6,  12 малки козметични джаджки-мининнесесерче, бомбички за баня, гъба за лице, гъба за тяло, 2бр. лакче с брокат, гланц, възелин, маска за коса( влизаш в Лили или ДМ), 6 бонбони, близалки, шоколадчета и 6 мини джаджи от книжарницата-малка игра с карти, мини книжка за приятелството и т.н.
Може би като цена ми е стъпило и скъпо, но понеже вече втори месец взимам неща и не ги усетих. Ще опаковам в крафт мини торбички.

# 914
Когато нямаше преди години такива календари и аз си ги правих сама за подаръци.
Купувах хубава кутия за козметика от Джъмбо например, там има като куфарчета едни кутии с катинарче. Пълних с какво ли не и така....

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 14:21 от Реа

Общи условия

Активация на акаунт