Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 930
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Пловдив
Публикацията, коята аз споделих за писма от Дядо Коледа, мисля, че е безплатна.

# 1 141
Mila1331 разгледах страничката на дамата ,  големи красоти видях . Харесах си някои неща , но не видях никъде цени . Би ли споделила на каква цена са къщичката и влакчето .

Различните къщички са на различна цена, аз съм поръчала 5 вида, като средно е около 16 лв.  на къщичка. За влакчето - понеже може да е с 1, 2, 3 вагончета (аз поръчах с 1), като във всяко може да се сложат шоколадови яйца за разкош (нашето ще е с 1 яйце), цената също е според броя на вагончетата и яйцата. Доколкото си спомням ми каза базова цена 50 лв., това, което аз поръчах е 60 лв.
Ако си харесате нещо - пишете и и тя ще даде точна цена за всяко нещо 😀.

# 1 142
  • София
Публикацията, коята аз споделих за писма от Дядо Коледа, мисля, че е безплатна.
За съжаление в сайта, който постнах има само един безплатен клип, или два.
Използвам само тях.

# 1 143
За 11-годишна госпожица - калиграфски комплект - перодръжка, пера и мастило, търся в момента тетрадка или книжка с упражнения и инструкции.

# 1 144
  • Ст.Загора
Mila1331 разгледах страничката на дамата ,  големи красоти видях . Харесах си някои неща , но не видях никъде цени . Би ли споделила на каква цена са къщичката и влакчето .

Различните къщички са на различна цена, аз съм поръчала 5 вида, като средно е около 16 лв.  на къщичка. За влакчето - понеже може да е с 1, 2, 3 вагончета (аз поръчах с 1), като във всяко може да се сложат шоколадови яйца за разкош (нашето ще е с 1 яйце), цената също е според броя на вагончетата и яйцата. Доколкото си спомням ми каза базова цена 50 лв., това, което аз поръчах е 60 лв.
Ако си харесате нещо - пишете и и тя ще даде точна цена за всяко нещо 😀.
Благодаря , със сигурност ще и пиша .

# 1 145
Супер тема!
Взех за свекъра дъска с персонализиран надпис, благодарение на едно предложение на една дама тук.
Включвам се с моето предложение - взех планер, недатиран. На мен лично ми харесва и дори и аз ще си взема по-натам, но трябва да познаваш човека. Някой може да се обиди 😀.

# 1 146
Здравейте! Някой скоро купувал ли е подарък за 2 годишна госпожица ? Бюджета е около 100-120 лв. Без кухнята от Лидл, тротинетка, баланс колело или лего. Ще се зарадва по принцип на всичко, но искам да е нещо наистина интересно.

Магнитен конструктор има ли? например

# 1 147
Както бях доникъде с подаръците, точно 48 ч по-късно чакам доста и различни поръчки от няколко онлайн магазина!🤪 Емаг, фешън дейс, парфимо, озон... тотално разнопосочни неща отстрелях, без никаква ясна концепция. 🙃 Очертава се тази година всеки член от семейството ще получи ел. четка за зъби, парфюм, книга... за сина ми има часовник, за съпруга - портфейл. Та, за да има синхрон, мисля да взема часовник и на дъщерята,  но от смарт-гривните, които се свързват с телефона или се поставя сим-карта в тях. Нещо такова дали е ок?
https://www.emag.bg/smart-chasovnik-smart-wear-q18-slot-za-sim-k … D1%82%D0%B5%D0%BD  или за тия пари нищо не става от него😊

# 1 148
Здравейте! Някой скоро купувал ли е подарък за 2 годишна госпожица ? Бюджета е около 100-120 лв. Без кухнята от Лидл, тротинетка, баланс колело или лего. Ще се зарадва по принцип на всичко, но искам да е нещо наистина интересно.

Магнитен конструктор има ли? например
Ооо да! Препоръка и от мен !!

# 1 149
  • София
И аз съм почти готова.Ето ги моите идеи: половинката- кол.календар с чайове; дъщеря- пижама и пари, сестра ми- арома дифузер с 3 масла- от Емаг, вече дойде, и малиново вино с 2 чаши.Други подаръци за близки: картина по номера от мен; тефтер за рецепти персонализиран; муз.кутийка с меденки.За деца: гримове, детска кухня в куфарче, сапуна за тийнеджъри.Плюшена интерактивна маймунка.Чудя се и за тези къщички с бонбони, които препоръчвате.

# 1 150
Здравейте, някой да има предложение за качествени мъжки кожени колани? За момента набелязах от Арт 93 няколко модела. Отзиви за тях имате ли?

# 1 151
Горе долу и аз ги поизмислих - утре отивам на пазар и ще направя няколко поръчки.
 За приятеля ми - шапка и ръкавици, шоколадова фигурка с футболна топка и бутонка.
За майка ми - колан(мисля утре да разгледам в Арт 93) , тениска от бунтар.бг с щампа Пирин планина и книга, която тя си беше пожелала.
За баща ми - колан, тениска с щампа на Пирин планина и канче с щампа на планина. Мисля че ще се изкефят.
За родителите на приятеля ми още не сме измислили - може би коледна покривка и нещо друго.

# 1 152
savina123, може ли линк за картината по номера.

# 1 153
Здравейте, някой да има предложение за качествени мъжки кожени колани? За момента набелязах от Арт 93 няколко модела. Отзиви за тях имате ли?
В Абаут ю имаше на Ливайс и не изглеждаха лоши. Синът ми има от естествена кожа и е като нов, а го носи ежедневно, само че неговият е стар модел, не е от тези, които сега препоръчвам, просто видях че има. Също в Пийк и Клоп има хубави колани.
На намаление почваха от 50 лева онзи ден в сайта.

# 1 154
Пламена, що така дискриминация на свекитата 🙄
Аз тази година изненади няма да правя.. Да си поемат отговорност за желанията.
ММ си получи предварително подаръка, но ще измисля нещо дребно за елхата да има; за щерката поръчах по нейно желание книжки и арт щуротийки...
Синът ми го чакам да измисли нещо като заместител на мотора... Ще е някаква компютърна чудесия.
За бабите сигурно календари ще правя.

Общи условия

Активация на акаунт