Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 857
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 290
Много са хубави, благодаря Simple Smile

# 1 291
Търся коледни играчки с име нещо такова

Мисля, че във фейсбук групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане" правят подобни, може да качите снимката и да попитате. 😊 Така хем ще получите това, което искате, хем ще помогнете на някой в нужда.
Майките там са изключително талантливи и правят невероятни неща. ❤🎁

# 1 292
  • София
Коледни топки с имена видях преди 10-ина дни в Метро.Имената са изписани на български.Ако не бъркам имаше и текст .Примерно -Весела Коледа, Стефан ! Или нещо подобно беше. Видях разнообразие от имена, но дали ще има конкретното...

# 1 293
От тази страничка съм поръчвала аз почти същите персонализирани коледни играчки: https://instagram.com/alexswoodenhouse?utm_medium=copy_link ,много са красиви.

# 1 294
Търся коледни играчки с име нещо такова
Има група във FB на майки на деца с увреждания, там съм виждала коледни играчки с имена и със снимки. Групата е  https://www.facebook.com/groups/369212334446352

# 1 295
Здравейте,
намирам се в чужбина (извън ЕС), но бих искала да изненадам с подаръци две семейства без деца в София. За да не ги разкарвам до митницата и да ги въвличам в българската бюрократщина бих предпочела да поръчам интересни и добре декорирани, и вежливо поднесени подаръци.
Отворена съм за всякакви идеи за подаръци, изключвам алкохол и цигари.
Добре, би било ако има сайт и да приемат плащане с кредитни карти.

# 1 296
Не знам за бюджета и дали хората се намират в София, но аз изненадвам от разстояние с билети от Ивентим (предлагат опция print at home и може да се изпратят по мейл, но заподозрените трябва да са ваксинирани), доставка на сладкарски изделия (ако са в София 100 грама сладки да речем), ваучер за уикенд (добрите хотели предлагат такъв), самолетни билети, ръчно рисувана карикатура, подаръчна кошница.

# 1 297
Можете ли да ми препоръчате подарък за 7 годишно момиченце - креативен комплект или някаква интерактивна игра.
Зависи от какво се интересува, но всички те са малки госпожици, така, че комплект за маникюр е чудесна идея. Креативен комплект - гривни, моливници, поставка за бижута на Лего. За игра - настолна най-добре. На Никола Райков са страхотни.

# 1 298
  • München, Deutschland
Включвам се и аз с въпрос.

Има ли в България магазин, тип строителен хипермаркет с физически филиали, от който да мога да закупя подаръчен ваучер със следните условия:

- да се плаща по интернет с начин на плащане, който НЕ изисква непременно българска сметка или банков превод, т.е. примерно кредитна карта, Пейпал, гугъл пей, нещичко по-модерно и не изипей и подобни услуги, които ми отказаха да ми открият, защото нямам българска сметка...
- да НЕ изисква обаждане за потвърждаване на поръчката при интернет поръчка или изобщо какъвто и да било български тел номер
- да може да се получи и/или изпрати по имейл, да не е пластика или да трябва да ида да го получа лично...

Не вярвам, че такъв въпрос задавам, очаквах да е най-стандартното нещо това...

Скрит текст:
В Практикер имат ваучери, но се пращат пластики по куриер / поща, в Бриколаж искат да си го вземеш на място, в Баухаус не намерих изобщо такова животно...

# 1 299
Творчески комплекти- другата седмица в Лидл
Скрит текст:

# 1 300
  • София
Опитвам се да намеря хубав смарт часовник за съпруга си. Разгледах Емаг обаче нищо не ми хваща окото. Идея къде другаде може да има смарт часовници и то намалени?

# 1 301
Опитвам се да намеря хубав смарт часовник за съпруга си. Разгледах Емаг обаче нищо не ми хваща окото. Идея къде другаде може да има смарт часовници и то намалени?
Виж в магазините за бяла и черна техника.

# 1 302
Е олх е пълно с почти нови, обличани по веднъж , някои дори ненисени, само разопаковани, защото наскоро излезе нов модел, и сега всички продават старите, които са купили или са им подарили.

# 1 303
  • София
Благодаря за идеята. ОЛХ не ми е опция да поръчам от там.

# 1 304
  • София
Благодаря за идеята. ОЛХ не ми е опция да поръчам от там.
В Технополис. Има скъпи, има и евтини.

Общи условия

Активация на акаунт