🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 480
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Булката или Палячи, според вас?

# 556
Не знам,но се чудих откъде Цецо Елвиса от Люлин ще има синя кръв?
Сигурно заради Елвис - Кралят на рока. По тази линия

# 557
Не знам,но се чудих откъде Цецо Елвиса от Люлин ще има синя кръв?

Даже от Люлин не е,  а от едно село в дълбокият прованс. Браво на който го разпозна.

# 558
Значи аз дето съм тотал музикална щета,разпознах веднага гласа на Елвиса,панела нямали идея?!?Пълна пунта мара са и се правят през зялото време .

# 559
  • Wonderland
Леле, как се сетихте за Цецо?! Frowning Аз съвсем го бях забравила... Аз никого не мога да позная... Стреляме тук у дома с някакви имена Joy ама се забавляваме много Blush

# 560
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да ме осветли каква е тая Теодора.Уж слушам бг-музика, но не ми е известна.Чалга ли е?

# 561
  • Далечният изток
Коя е Теодора?
И браво на позналите Цецо!

# 562
  • Варна
Отказвам се да предполагам. Ако напиша нещо, да знаете, че не е този човек под маската със сигурност. Не знам kg дали е музикална щета, но аз съм тотал щета в предположенията този сезон.

# 563
Още като излезе и се сетих за него. Има едни специфични подскоци и едни леки нервни движения. И като запя си пролича гласът му. Изненадана съм, че панелът не го разпозна.

# 564
Познах, че Златният ще остане, а Хищницата тази вечер ми приличаше на поп-фолк певица. Той пък на рап певец май, ама тук изобщо не съм сигурна.

# 565
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Някой да ме осветли каква е тая Теодора.Уж слушам бг-музика, но не ми е известна.Чалга ли е?
Защо всеки дето не сте го чували задължително трябва да е чалга? Ами, не е. Стана 4та в някой сезон на Х фактор, за това може би си избра и Алекс да я пита. Отделно е от известните влогъри, преподава латино танци и така...

# 566
Теди Александрова-Хищницата?Не слушам такава музика,но ме "светнаха".

# 567
Теодора участваше в Х фактор, улики не съм гледала нито талията и, при нея има някакво специфично говорене (пеене) и тази вечер го чух и при Хищницата.

# 568
  • Варна
Стига де. Рап певците все пак са певци. Чак толкова неможене от Ицо Хазарта...
Златният е някой бивш спортист, който сега е просто бизнесмен, свързан със спорта.

# 569
  • София
Абе онази Ева Веселинова дали може да пее?

Общи условия

Активация на акаунт