💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 181
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Блажени се вярващите

# 181
Дяволо,  кубчетата на Джери се задържаха поне още толкова. На Тодор колкото и бързо да броеше, не можеше да издържат. Разбирам, че ти е тъпо, но не си справедлив в случая. Ловците се закопаха сам-саминки.
И защо да е нямало смисъл да участват? Като игрите са с много плуване, никой не жали рибарите, че са прецакани. Сега понеже се иска спокойствие и ловкост, нарочно са прецакани ловците.

# 182
Браво на Джери!

# 183
  • София
За мен Тодор ги нареди първи, ама каквото се се реши там...
И ми писна да гледам на Джери голия задник.

# 184
Димо много бързо брои тук

пълна простотия
на Тодор броя много по-бавно

Да, а и плажът им е крив, и вятърът им духа наобратно, въобще - Ловците велики, но светът срещу тях Sunglasses

Ако забеляза, масата на Джери си стоеше наредена и след като Жътварите скачаха и се прегръщаха. Значи е стояла много над десет секунди.

# 185
  • София
Кофти, че остават само резиденцията и реката. Миналият сезон май не беше така.

# 186
Ново двайсе, Катя не иска да е в едно племе със сестричката...

# 187
Факт.
Трите племена можеха да са първи на реденето.
Джери се справи най-добре.
Тодор избърза да ги нареди,но подредбата му нямаше баланс.

# 188

И аз това се учудих. Минали ясезон бяха къщата и резиденцията. Сега защо са го направили толкова гадно ?!  Пестят средства явно... свиди им се. Само сменят правилата.
Трети сезон го очаквайте с нови правила , коренно различни и необмислени от тези двата !

# 189
Имаше ли миналата година такава игра, конкретно тази последната част, с реденето? Като гледах промото в петък, бях сигурна че не е имало, но сега сякаш получих - дежа вю Grinning и не съм сигурна вече.

# 190
Не е проблема в играта, а това че една игра решава всичко. Няма значение досега кой какво е показал. Все едно да имаш 2ки и 4ки по математика и накрая от една 6ца, хоп и 6 за срока. Да не говорим, че правила няма. Просто са си решили всяка година да разпадат червените.

# 191
Много глупава стратегия на Ловците. Сами ще са си виновни, ако се разпаднат. А те май ще се разпаднат.

# 192
Язък дето се изредиха де що има продуценти и водещи в началото да обясняват как тая година щяло да бъде много по-различно, всичко щяло да бъде кристално чисто и честно Grinning
А то... удариха още по-голямо дъно...

# 193

И аз това се учудих. Минали ясезон бяха къщата и резиденцията. Сега защо са го направили толкова гадно ?!  Пестят средства явно...
Тази година са го направили така,  за да направят мръсно на Ники:) Горкият,  тази резиденция ще си остане мираж за него:)

# 194
Мен ме яд само, че накрая май ще спечели Жътвар и за съжаление няма да е Влади. Той е най-човечния там, всички останали са абсолютни мижитурки, в това число и прехваления Любо, който е пълна мишка и подмазвач.
Тодор може да е простак от класа, но поне е истински.

Общи условия

Активация на акаунт