💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 431
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 975
Ваня като закотви по едно време в една разкрачена поза и си викам - сега операторът ще търчи да снима в близък план, ама този път йок. Joy Въпреки това се бори докрай и успя да намери начин да се противопостави на изключително силната Йоанна.

# 976
А Чудомир виждали ли сте го да се усмихва. Дори да не се смее, просто усмивка или някаква емоция да демонстрира?

# 977
EdelV, нормално да я е страх Йоанна от Тодор. Вижда се, че той няма никакви скрупули и като нищо би посегнал на жена.

# 978
  • Испания
А Чудомир виждали ли сте го да се усмихва. Дори да не се смее, просто усмивка или някаква емоция да демонстрира?

Да. Дори става симпатичен.

Може човекът да има мотиви да не се усмихва непрекъснато.

# 979
С тази ръка не виждам Любо да участва в следващата битка. А утре Сашето май пак ще подивява.

# 980
Аз съм го виждала.. На играта, когато Рибарите спечелиха и Катя и Алекс се скараха, мисля че се смееше заедно с другите. На днешната игра май имаше един кадър в който беше усмихнат, ако не се лъжа.

# 981
Страхотен Вайс! Поздравления! Трябваше и срещу Чудомир да отиде вместо Тодор

Алекс е пътник според мен

# 982
Не ме разбирайте погрешно. Аз го харесвам
Чудо, но си мисля, че умишлено крие емоциите си, за да е психически стабилен и затова така гледа концентрирано.

# 983
  • София
Йоана на няколко пъти се противопостави на Тодор и успя да го издразни, не си е мълчала постоянно. Но то с него няма и смисъл да се спори - всички от племето му го разбраха.

# 984
Браво на куршумчето, беше страхотна, но моята любимка Ваня я би нечестно. Както и Симона буташе с ръце.

Тук трябваше да помислят малко повече Рибарите и да пратят един слаб срещу силен от техните..

# 985
Утре - игра с топче. Ако може нещо с изрязване и лепене да им дадат, пък дано Рибарите най-накрая победят.

Разсмя ме Laughing

Ловците лека полека превземат рибарите, които не са никакво племе

# 986
  • Испания
Моят любимец - кучето на Борислав.

# 987
Рибарите само печелят, ако котвата/водолаза Алекс отпадне.

# 988
Чудомир някак се е обръснал на реката.. хм

Вече дори не дават, че ловят риба или че търсят храна, защото въобще не живеят там. Докарват ги с буса за снимките и хайде обратно в хотела. Стига сте се молили за рибарите да не са на реката, добре са си там и там им е мястото!!!

# 989
  • Берлин
Доста нечестни двубои имаше, а играта беше ужасно тъпа. Вайс ме изуми- много чисто игра.
Ваня е добър боец, но нещо в нея ме дразни и не мога да я харесам. За останалите сте писали.
Две думи за Милен- харесва ми съсредоточеността и отдадеността му, когато се втурва да помага на пострадал играч. Какъв лекар е?
И накрая за Любо- мисля,че шмекерува. Интуицията ми го казва не за първи път.
Писах ли колко нелицеприятна е Симона?

Общи условия

Активация на акаунт