💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 087
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 545
Изненадах се тоя Сашо как е запазил самообладание от загубата си и се усмихва! Верно е психопат!
Именно заради тая усмивка си мислих, че е спечелил.
Саше, ако все още четеш тука, потърси помощ докато му е времето, за да не станеш опасен за околните!

# 1 546
Хич не се радвам,но още не мога да преценя кое е по-малкото зло от тях двамата.Предпочитах да е Катя,за да се спре с театъра,който гледаме.Александър поне избухваше,само когато е под голямо напрежение.

# 1 547
  • София
Който и да бе отпаднал щеше да е бонус за нас. Но по-интересно ще е с Катя, а и тя може да даде повече в битките. Алекс ме разочарова за пореден път. Особено с преписването. Имаше огромна преднина, но я пропиля. Заслужен успех на Катя.
Обаче в следващия епизод какво да видим? Двете сестри пак се дръгляват. Оф, аман.

# 1 548
Най-добре щеше да е да обявят, че са равни и да ги изгонят и двамата.
Ахаха Grinning Grinning Топ!
За съжаление няма как, понеже вероятно ще ни се наложи да гледаме "емоционална" елиминация между двете сестри.

# 1 549
  • София
Тя не сигнализира, че е готова. Иначе вярно беше ги наредила по-рано.

Най-добре щеше да е да обявят, че са равни и да ги изгонят и двамата.
В кой момент някой, изреждайки поредността на играта, каза, че трябва "да сигнализира" този, който нареди пъзела!? Това се случва във Фермата с бутона, а в ИВ със знамето!

"Равни", ама друг път! Особено с преписването от психото!

# 1 550
Те спойлернаха работата още миналия епизод, аз ви го написах това.
Такива изцепвания с обрат стават много очевидни кой печели.
За мен работата е много, ама много нагласена.
Дори не показаха на Катя кулата, а видяхме само задната част, без картинките, не че има голямо значение.
Реално може да извъртят нещата както искат, но днес поредно доказателство, че нещата са здравата нагласени.

Вместо да гледаме интересни игри или най-малкото интересни моменти, ние ще гледаме тия две квачки през цялото време, които очевидно са *********** и реват за щяло и нещяло.
Гадже или жена да ми беше нямаше да се лигавя така, камоли и пред камера, какви са тия глупости, какво е това нещо.
Аз вече гледам само номинации и елиминации и то като съм пред компа ги слушам и хвърлям 1 око.

И пак питам, защо на Йоанна гредата беше по-ниска от на Ники ? Какво значение има, че е по-ниска? Милен като беше по 2х на Джери по-късо въже ли му дадоха ?
Ами битката между Иван и Влади ?
Няма такава пародия. Правят си каквото си искат.

# 1 551
  • София
Дуел между сестрите отдавна прогнозирах или сценарий 2, някой общ дразнител елиминира едната, а после другата му отмъщава и си връща, но това крие много рискове, много по-простичко е двете да се изправят една срещу друга на Арената. Ще е ''епично'' Пригответе си по 1 кашон носни кърпички. Grinning

# 1 552
Ще гледаме противните сестри до финал май. Ще ме откажат да гледам.
Аз пък съм щастлива, че повече няма да бъда принудена да гледам и да слушам противните псувни на противния Александър!
Не го харесвам, но е за предпочитане пред това да им отделят на онези двете по половин час на епизод с техните измислени кавги, сълзи и сополи. Промото за понеделник е пак такова. Едно и също до втръсване.

# 1 553
  • Берлин
Аз съм доволна, че Катя спечели.
Дяволо, що за обобщение? Кои сте тези "нас" с бонуса?

# 1 554
Дуел между сестрите отавна прогнозирах или сценарий 2, някой общ дразнител елиминира едната, а после другата му го връща, но това крие много рискове, много по-простичко е двете да се изправят една срещу друга на Арената. Ще е ''епично'' Пригответе си по 1 кашон носни кърпички. Grinning
А я си представи, че едната умишлено реши нарочно да губи, за да бута напред сестра си Grinning Ако е така, то със сигурност предпочитам Йо да отпадне. Просто ми е страшно лицемерна и неприятна. Фурнаджийска лопата е.
Но имам усещането, че тя ще добута до финал, а Катя ще си тръгне. Но да видим..

# 1 555
След цялото това лигавене на Катя, която беше тръгнала на разходка, а не на битка, цяло чудо е, че навакса и победи. Този Алекс какво се замота с тия топчета и тая кула. Явно наистина е зле с нервите

# 1 556
  • Варна
Казаха им ,,нареди кула". Никой не им каза оповести, викай готов, скачай, ритай или каквото и да е било, така че, Катя го победи абсолютно честно. Тя нареди кулата и се отдръпна, а това, че Димо блееше, за да гледа и слуша Александър, си е проблем на продукцията.

# 1 557
  • София
Е, хубаво, извинявам се на откровените фенове на Катя. Явно има и такива. Да кажем така, бонус за болшинството от списващите тук. Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:47 от Diavolo

# 1 558
Вярно , че за всеки влак си има пътници , но Катя мога да я харесам само , ако не си отваря устата изобщо ... играе , признавам и го , но е толкова нестабилна психически 🤦♀
Веждана можеше да бъде една от най-харесваните персони , ама тези сълзи и сополи не и се отразиха добре ...

# 1 559
  • София
Иначе това с преписването е доста относително. В доста игри можеш да видиш каква е стратегията на даден отбор и да тръгнеш да правиш същото.
Пример давам с "дъската" и това което Вади измисли да направи възел и да не плува на нея, а да си я метне през рамо.
Някои от ловците видяха това и го копираха.

Не го е измислил Влади, а Юли от миналия сезон.
Иначе и да препишеш се иска акъл.

Общи условия

Активация на акаунт