Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 040
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 635
Да се готви Милена. Надето няма да забрави лесно сравнението - муха без глава.

# 1 636
Подаряват на Поли Алманаха, а тя плаче, но не от умиление, а защото втори път губи битката точно на Алманаха, въпреки че май най-много го е чела от всички. Joy

# 1 637
  • София
Браво и на двете, много нахъсани бяха на тази битка. Поли се представи достойно и достойно прие поражението.

Интересно ми е сега как ще се развиват отношенията Милена-Надя.

Между другото, разбра ли се кой е бившия съпруг на Надя, не спомена ли веднъж, че е бил евродепутат?

# 1 638
Поздравления и за Поли, много достойно приключи играта!

# 1 639
  • София
А, Дана май го чете повече тоя алманах.

# 1 640
  • София
По-добрата победи. Поли се представи добре, но Ваня беше по-добра. Мисля, че щеше да ѝ вземе и 4-тата битка.
Не ми харесва Ваня, предпочитах тя да си ходи.

# 1 641
Браво на Поли! Беше ми безлична, но от първия си дуел и до края ми хареса. Жалко, че не участва миналата година. С онези участници щеше да й се получи много по-добре като преживяване.

# 1 642
Отношенията Милена/Надя - залагам на скорошен дуел между двете и победа за Надя, разбира се.
Няма да миряса Надето, докЪ не види Пак гърба на Милена. Mr. Green

# 1 643
Евала на Поли и успех на вън ти за мен беше едно обрано и с нисък тон момиче...не съжалявай,че си тръгна и без това ти даде колкото можа...Ваня никога не ми е харесвала нека остане във фермата и да се понатиска и мачка с Петър,защото на вън пак ,ще си е сама и в търсене на мъж.....и без това 100 000 няма да са нейни и след време,ще се чудим коя беше/поне аз /....

# 1 644
  • на село
Поли и аз си мисля, че ще предложи Ангел, някой по- рано го спомена и той ще вземе Надя за помощник,  ако гласуват за него.
Тъй като подръжниците на Ванче са повече, може и тя да е фермер  с Пешо помощник,  добре дошли и завърнали се на коалицията.

# 1 645
Искам следващата битка да е мъжка! Стига са ги толерирали тези пръдльовци!

# 1 646
Не вярвам да изберат Ваня за фермер. По-добре - не. Нека е Анго и да направи мъжки дуел, че много ми писнá само жени на арената, еее, такова чудо не е било в друг сезон.

# 1 647
  • Велико Търново
Ваня е желязна! Евала! На последната греда, когато вече си скапан, такова темпо и издържливост да извадиш....
Когато писах за по-важните от издържливостта качества, необходими за победа в последната битка, забравих да посоча и темпото. Ваня съумя да поддържа почти едно и също темпо и на трите талпи. Затова и след първата времето ѝ беше по-слабо от това на Поли. Просто Поли се хвърли да сцепи първата талпа набързо и се "изхаби". Та... ако трябва да ги степенувам по важност, май ще са така: добра техника, равномерно темпо, опит и издържливост.

Поздравления за Поли за спортсменството!
Очаквам да посочи Ангел за фермер. Който пък за вице със сигурност ще вземе Надя, да.
Единствено ако Поли не иска Надя да е пак във властта, ще направи друг избор. Но не знам какъв. Дали пък няма да е Милена Rolling Eyes

Между другото, разбра ли се кой е бившия съпруг на Надя, не спомена ли веднъж, че е бил евродепутат?
Не, доколкото си спомням каза нещо от рода на това, че се бил върнал от Европарламента, май. Но там може да се ходи и по други дела, не смятам, че е задължително да е бил евродепутат.

# 1 648
Като гледам този скакалец каква сила вади на дуели, вече не би ме учудило да бие и Надка,  и Мара.
А Надка гледа през цялото време с един студен поглед, накрая само дето не сочи с палец надолу.

# 1 649
Ще изберат Ванчето за Фермер, време й е да се оттеглиш с Джепето в къщата, че да се масажират на воля.

Общи условия

Активация на акаунт