Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 39 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Не говоря за спомените ѝ какво
Скрит текст:
реално е станало, че спи на пейката, че е на ресторант с Миранда, покрай баща ѝ нещата, а за разговорите с Алекс в апартамента.

Подновени
Genius , ще е за Мартин Лутър Кинг
It's Always Sunny in Philadelphia за 4 нови сезона
The Handmaid's Tale
For All Mankind

Спрени

Helstrom
Superstore

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 21:42 от Tiffany А

# 496
Моля, коментирайте сериала в скрит текст. Благодаря Simple Smile

# 497
Ох загледахме някакъв сериал Alice in borderland, доста страшен Sad

# 498
Гледах "Перевал Дятлова",руският сериал за прохода Дятлов и загиналите там през 1959година студенти от Уралския Политехнически институт. Принципно не харесвам руското кино,но по някой път се случва да гледам по нещо, ако тематиката ме интересува. А този случай,още откакто прочетох за пръв път за него в един блог за мистерии някъде през 2013-та,силно ме заинтригува.Макар че обяснението за гибелта на скиорите в Уралските планини в сериала беше лишено от мистерии.

Сетих се и за един друг руски минисериал,който гледах това лято по изключение,заради интереса ми към тематиката. Крепостта Бадабер,за премеждията на руски пехотинец,който е изпратен на рискована мисия в Афганистан,където във въпросната крепост на талибаните са задържани негови бойни другари и синът на висш руски военен. Героят се промъква в крепостта,за да ги спаси.

# 499
Изгледах първия епизод на новия испански сериал, но не ми е уау. Погледнах му и рейта - 6,9.. За уж най-гледания сериал в Нетфликс?! Дано нататък да става по-интересен.

# 500
Щом не ти е харесал не е твоя сериал, не гледай класациите.

# 501
  • на малък остров в океана
Ние гледахме испанския Бариерата в Нетфликс. Рейтингът му е даже по-нисък - 6.6, но всеки петък с нетърпение чакахме новата серия. Въпрос на възприятие. Сравнително ниският рейтинг не ни повлия, а си го изгледахме целият сезон с удоволствие.
https://m.imdb.com/title/tt9460858/

# 502
  • Карнобат
Гледах "Перевал Дятлова",руският сериал за прохода Дятлов и загиналите там през 1959година студенти от Уралския Политехнически институт. Принципно не харесвам руското кино,но по някой път се случва да гледам по нещо, ако тематиката ме интересува. А този случай,още откакто прочетох за пръв път за него в един блог за мистерии някъде през 2013-та,силно ме заинтригува.Макар че обяснението за гибелта на скиорите в Уралските планини в сериала беше лишено от мистерии.

Сетих се и за един друг руски минисериал,който гледах това лято по изключение,заради интереса ми към тематиката. Крепостта Бадабер,за премеждията на руски пехотинец,който е изпратен на рискована мисия в Афганистан,където във въпросната крепост на талибаните са задържани негови бойни другари и синът на висш руски военен. Героят се промъква в крепостта,за да ги спаси.

Благодаря за коментара. Вече съм на 2 епизод на Дятлов и аз съм фен на тази мистерия, и тук определено има нов поглед от това което представи, ако не се лъжа американската версия. Заслужава си и го препоръчвам.

# 503
Има ли информация кога ще излезе 2 сезон на Таboo?

# 504
Не, пишеше се за 2020-та, но не вярвам да го пуснат до края на годината. Уж трябваше да са и три сезона, но май няма да са. Трябвало си продуценти и финансиране, Том и баща му са дали доста, но приходите не покривали разходите. Wink Нещо такова бях чела преди.

# 505
Бил отложен стартът на Taboo за 25.06.2021 г. Дотогава съвсем ще съм забравила какво се е случило в първи сезон, освен че ми е харесал Том Харди.

# 506
Пуснаха 3 серии от новия 5 сезон на The Expanse.

# 507
  • Разпиляна във въображението
Пуснаха 3 серии от новия 5 сезон на The Expanse.

Даааа, много се зарадвах. Този сезон трябва да е наситен с много действие.

# 508
Бил отложен стартът на Taboo за 25.06.2021 г. Дотогава съвсем ще съм забравила какво се е случило в първи сезон, освен че ми е харесал Том Харди.
Скоро изгледах отново 1 сезон, до излизането на 2 може и да потретя.

# 509
Излезе финалната серия на Стюардесата и уж била шокираща и имало вероятност да снимат втори сезон. Уж беше miniseries. Rolling Eyes
Сега си мисля, че всичко може да си го е въобразила и човека да е жив. Нали все се налива и от там тия "видения".

Общи условия

Активация на акаунт