Дистанционно обучение за учениците-Teмa 10

• 29 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
red_violet, използвате ли ucha.se . Всички уроци са развити с примери и упражнение. За НВО в 7 клас е важно да се решават самостоанелно задачи, които така или иначе няма време да се решават в клас и при присъствено. Имате ли идея какъв материал се е изпуснал, или предполагате . Ако се притеснявате и детето иска да учи ,но не се провежда ДО при вас - има много възможности. Само на детето му се учи. И аз искам присъствено, но такъв е моментът

# 511
Аз вече се преместих в другата тема, защото съм контактно лице. Милата колежка, която лекуваше остатъчна кашлица с антибиотик изведнъж изгуби обоняние. Има ли тема за безотговорните разпространители, които нямат акъл за пет пари и на които не им дреме за нищо и никой?

Ако направиш такава ще се запиша, но ще  добавя и недоволството си И от безхаберни директори на училища и учители, като нашите, Които безброй пъти  писаха/пишат /и ще пишат в школо че приоритет им е здравето и грижата за нашите деца. Но не знам защо смятат че грижата за децата не касае по никакъв начин грижата за техните родители. Дори имаше благодарствен думи че родителите че не са подали молби за онова ОЕДФО или както там се пише онази форма на обучение. Случващото се е тотален абсурд!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 21:08 от _re_ge

# 512
Румка, след като все още сте положителни, можете да поискате бележки за децата си, не вярвам да ви откажат личните им лекари. Кой ви е казал да ги пращате на училище, не разбрах?

РЗИ точно това ми каза.
Но да, с бележка ще стане, или аз ще напиша. Или ще видим как Wink

# 513
  • Бургас
Нашето училище ще държи до посредно фронта. На анкетата повече от половината се писаха, че нямат технически устройства. Предполагам, че това силно ще наклони везните. Странно, пролетта нямаше нито едно дете с такъв проблем.

# 514
вчера ММ купи 2 лаптопа на децата. нов и втора употреба. обиколи града, само това намери. казали му, че не могат да смогнат, лаптопи нямало. и да дойдели, изчезвали секундно.

то май освен в ОЛХ от къде да си купиш?

# 515
  • пустинята Гоби
От Амазон. Ще дойде за 3 дни сигурно, техниката пристига бързо.

# 516
  • София
Скрит текст:

https://www.pazaruvaj.com/prenosimi-kompjutri-c3100/?orderby=1
Не съм ги преглеждала подробно кой какъв е.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 10:30 от katiABV

# 517
  • София
Ние вчера сутринта се оказахме в интересната ситуация да бъдем информирани за родител на дете от класа с положителен тест, но детето до предния ден вкл. си е било на училище. С каква съвест ти ще идеш на тест, НО същия ден просто ей така ще си пуснеш детето на училище - аз това не мога и не мога да го проумея. Детето за момента не е тествано и поради това класът му си продължава да си учи. Родителите и децата дгд. Учителките съвсем дгд.

# 518
  • Майничка
Човече, понякога тестването става по инициатива на работодателя, без реално служителят да предполага, че е заразен. Ние имахме подобен казус - шеф на отдел се оказва положителен, фирмата решава веднага да тества всички служители, децата им през това време вече са си на училище.

# 519
Да споделя и аз нещо. Няколко дена след началото на учебната година класният на нашата кака изчезна за две седмици. Из коридорите плъзнал слух, че е болен от ковид. Децата многократно питаха другите си учители защо отсъства класният им и наистина ли е болен от ковид. Получиха мрънкане и шикалкавене като отговор. Никой нищо не знаел. Е, днес каката няма да има часове с въпросния класен, защото... щял да дарява плазма за някакъв лекар. Похвално, НО защо беше нужно това криене и лъжене?!

# 520
За да не карантинират други учители и класове вероятно. Уж бил контактувал само с предпазни средства. На много места го правят. Не знам само кого лъжем, себе си в крайна сметка.

# 521
  • Бургас
От Амазон. Ще дойде за 3 дни сигурно, техниката пристига бързо.

Ехеее, чак пък Амазон. В сайта на Технополис всичко е налично. В магазините им също има наличности.

# 522
  • пустинята Гоби
А не съм проверявала, говорех принципно. Лично аз пазарувам от Амазон, защото е по-евтино.

# 523
  • Бургас
На мен от Амазон нещата ми пристигат след две седмици.

# 524
  • пустинята Гоби
Техниката пристига с DHL, учудващо бързо.

Общи условия

Активация на акаунт