Звездни компромати - Ноември'20

• 231 283
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 885
Сладурите Хемсуърт. Лиъм колко е смешен като дете. Но сега са ми еднакво хубави, даже той е с малко по-меко излъчване от Крис.
Скрит текст:

# 886
  • Mediterraneo
Фраксипарин  се бие така в корема.

Много смешна дискусия за Александра. Била се показвала за кеш. А другите звезди за какво се показват, за полза роду? Голи, бременни, облечени, все се показват. И все е за кеш. Ако потребителката се е заблудила, да почете малко повече!

# 887
  • Blondeville
И на мен ми е странна дискусията, на снимката е в ролята на модел, може дори да не е била бременна тогава, а коремът да е част от концепцията на кампанията. Същото е като някоя актриса трябва да влезе в роля на бременна. И бременна да е, пак не виждам нещо странно, в крайна сметка нали трябва да работи и в този пириод, нормално жените излизат в болничен 45 дни преди термин Simple Smile

# 888
Доколкото разбирам възмутената потребителка проблемът не е точно в бременния корем, а че Алекс е просто сток модел, а не високоплатена холивудска звезда. Т.е. осребряването на бъдещото златни яйце зависи от размера на хонорара ти преди светото тайнство на зачатието.

# 889
Алекс е инфлуенсър и всеки период си й носи доходи. И като бременна и като майка и куче да си вземе и него ще снима и ще печели. Не знам какъв ви е проблема?!

# 890
Доколкото разбирам възмутената потребителка проблемът не е точно в бременния корем, а че Алекс е сток модел, вместо високоплатена холивудска звезда. Т.е. осребряването на бъдещото златни яйце зависи от размера на хонорара ти преди светото тайнство на зачатието.
а, не е честно. Защо за едни да може, за други не може?
Аз по-скоро усещам скрита завист тук - не всяка бременна дама може да си го "осребри"....

# 891
Аз разбрах точно обратното - че ако вземе пари за снимката, Александра е кофти, а холивудските актриси не вземали пари, само се показвали. Това второто - че не вземат пари, - никак не го вярвам, там е монетизиран всеки кадър в публичното пространство.

# 892
  • Пловдив
Трансджендър жена спечели короната на "Мис Интерконтинентал" в Нова Зеландия... Head Band
https://life.dir.bg/zvezdi/transdzhendar-zhena-specheli-koronata … -v-nova-zelandiya

# 893
Скрит текст:
Напълно нормално е на продукти и услуги за бременни да слагат снимки на ... бременни жени. Дали моделът ще се казва Алекс Петканова, Джейн Смит или Далия Лопез е все едно. Все някоя ще си вземе надницата. Индустрията за бременни няма как да се продава успешно без бременни модели.
По същият начин се използват и бръчките, целулитът, напуканите пети, космите, косите, брадите...
Но не казваме "тази как може така да си осребрява пачия крак и сивата коса?"

п.с. Моята любимка Ева Лонгория трупа милиони от посиветлите си коси. Wink

Не искам да се заяждам, но Вие наистина ли направихте сравнение между Ева Лонгория и Александра сток модела?
ПП: Преставам с мнения по въпроса.
Ева много я харесва, Александра ми е ужасно безлична и ми е все едно за нея, но...
Да, еднакви са - жени с два крака, две ръце, глава... И двете продават визия си. Едната ползва визията си за успешни ТВ и рекламни продукти. Другата продава визията си основно за продукти и услуги.
Ева е успешна световна ТВ звезда и никога няма да е успешен сток модел. Алекс е успешен сток модел и едва ли някога ще стане световна ТВ звезда.

Пак ще се повторя - няма никакво значение името и мястото на раждане на съответното рекламно лице. Има индустрия за нещо си, има и модели за това нещо.

# 894
Да ви разведря с новите обувки на Николета, която уж е снимала котето 😜
Скрит текст:

# 895
Ама аз си помислих, че наистина си е снимала котето. Снимала го е де. Joy

# 896
Котката ми харесва. Комай това е единственото, свързано с Николета, което ми допада.

# 897
Предпетъчно, Лео и Марио Лопез
Скрит текст:

# 898
  • София
Наоми
Скрит текст:

Пак тя с Белла Хадид
Скрит текст:

# 899
https://www.facebook.com/1511312709152951/posts/2880687818882093/ Калина Паскалева прекъсвала журналистическата си кариера.

Общи условия

Активация на акаунт