Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 637
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 3 330
# 3 331
Един мъж простирал прането на терасата. Минал негов познат и го питал:
- Защо простираш, бе? Къде е жена ти?
- Спи.
- Е, как така спи?
- Ми така. Кога се жених- спах. Сега тя ше спи.

# 3 332
  • Оптимист по принуда
Мид, аз пък те разбрах Одма JoyHug Лещичка, бре, ама с по-миризливи подправЕ. Имам приятелка индийка, често ме черпеше  с даал. Аз и' обясних, че имаме нашенска манджа, почти същата.

Веси, очите ти блестят, жено, душата ти грее в усмивката. Heart Жива и здрава да си. Heart

# 3 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на ДзвЕро=Горинич му заливам 3 лъжици чиа с 150 мл мляко, капвам някоя лъжица сироп от каквото има налично и мятам в хладилника.
сутринта е готово Simple Smile не знам за кой път яде, а още не е разбрал, че не е смути от драконов плод.
Simple Smile но сладко за закуска не иска - търси си друго.

# 3 334
  • Оптимист по принуда
Ох, обожавам чиа с бадемово мляко, престояла през нощта и с боровинки отгоре или медеццц.

# 3 335
Изкарахте ми акъла с тия 40 коментара. А то..кулинарна тематика имало.

# 3 336
Пийк, кулинарна с вицове. Весело е тук 😃

# 3 337
Така ви искам, весели!

# 3 338

Ммм??? 🤔😂

# 3 339
Я тихо там с тия мерки и теглилки! Докато бях болна такъв въглехидратен глад ме гонеше, че погълнах за една седмица повече въглехидрати отколкото за последната година. Какво беше това чудо, не знам.

# 3 340
Според мен вирусът разбутва кръвната захар, масово хората се оплакват от въглехидратен глад. И щерката поглъщаше първите дни филия след филия и си досипваше по три пъти ориз в чинията.

# 3 341
Същата работа. То не бяха филии, то не бяха баници. Потресох се от себе си, когато погълнах за броени минути цял млечен шоколад, а аз млечен шоколад не ям, обожавам с над 80% какао. Към него излочих две чаши червено вино все едно бяха вода. Ама, малко преди това, аха да припадна.

# 3 342
  • Бургас
Ени,ти защо така с лошо?!

# 3 343
  • Пловдив
Ай, ай..Тета ще ви анатемоса Joy

Я кажете тия с тийновете...кво купувате за проблемите с пъпки Thinking  Че вече съм в чуденка...

# 3 344
  • France
Утре ще ме теглят... Оффффф.

Общи условия

Активация на акаунт