Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 316
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 490
Ако нито един човек от темата не се похвали значи играта е нагласена

# 2 491
  • Пловдив
И аз не печеля.

# 2 492
  • Варна
И при мен нищо. Не вярвам нито един от темата, да не се похвали. Тука има нещо гнило. Или още не са отбелязали по профилите.
.

# 2 493
И аз не печеля

# 2 494
И аз не печеля.

# 2 495
Аз пък с Айфон не мога да вляза изобщо и ще чакам да ми се отвори възможност да седна на лаптопа, че да видя.

# 2 496
И аз мисля, че има технически проблем или още не са качили печеливши. Не може никой да не се похвали. И при мен о мъжа ми няма нищо. Да не се отчайваме.

# 2 497
Аз също не печеля

# 2 498
И при мен всичките звезди са налични ,нищо не печеля.

# 2 499
Аз пък  не мога да вляза, грешна парола , при  забравена парола не ми праща имейл.
При регистрация имаше ли изискване паролата да е по особенна, със специални знаци или главни букви,не мога да се сетя какво съм писала.

# 2 500
Честито на печелившите!
Опс, ама то май няма такива...

# 2 501
И мен ме няма, а доста бонбони купих... Ще има до Коледа... Ами разочароваха ни, тук сме голяма част от участващите в играта им и да няма нито един печеливш е повече от съмнително!

# 2 502
Аз пък с Айфон не мога да вляза изобщо и ще чакам да ми се отвори възможност да седна на лаптопа, че да видя.
И аз така.Ще почакам до 20 ч до като се прибера.Ама като чета, че никой е спечелил от темата ми са много съмнителни Фереро.

# 2 503
Вероятно не са качени. Изтеглени са и звънят на печелившите. Така го разбирам аз... за съжаление ползвам айфон, в момента не мога да си отворя профила 🎃

# 2 504
  • София
Аз пък  не мога да вляза, грешна парола , при  забравена парола не ми праща имейл.
При регистрация имаше ли изискване паролата да е по особенна, със специални знаци или главни букви,не мога да се сетя какво съм писала.

И аз съм в същото положение 😂
А паролата е запаметена,със сигурност не я бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт