💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 452
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Само да имат късмет да гонят Ваня мижитурките жълти. До тук Ваня е желязна и няма слабо представяне, докато всички останали се провалиха. Днес Ваня бе 1-1, а Влади, Джери и Вайс 0-1 например. Тодор е без коментар като цялостно представяне.
То е ясно, че Жътварите ще се пазят, но трябва да номинират Тодор, а не Ваня!!

# 916
Иска да е силен играч за да се запазят. Ясно, май Тодор ще е номиниран.

# 917
Мислех си, че Симона ще се върне, но не би. Егати недостойното излизане, даже не каза защо се отказва.

# 918
И сега сигурно Ваня ще е номинирана...много се ядосвам! Симона как удобно пропусна игра и номинация. Дано поне Ваня не отпадне тази седмица, че ще съм адски бясна.

# 919
Мислех си, че Симона ще се върне, но не би. Егати недостойното излизане, даже не каза защо се отказва.

Ще се върне със сигурност.

# 920
Пак да питам -кои са родителите на Джералдин?

# 921

Ще се върне със сигурност.

Жалко. Много ми е добре без нейното клатене.

# 922
  • София
Дано да са справедливи и да номинират Тодор. Но уви, почти съм сигурна, че ще е Ваня....

# 923
Не се е отказала.

# 924
  • София
Тодор все повече се излага, прегръщаше цилиндъра ,да не стъпи пръв.

# 925
  • София
Никъде не е казано, че не трябва да го прегръща. Даже напротив - една от най-хубавите тактики е това.

# 926
Харесвам Ваня, но не чак толкова, че да ми липсва, ако отпадне. Макар че определено бих се радвала, ако играчи като Тошко, Вайс, Симона, Джералдин отпаднат преди нея.

# 927
Тодор все повече се излага, прегръщаше цилиндъра ,да не стъпи пръв.
Това и предишния сезон го правеха. На мен ми е по-странно защо им позволиха да се местят толкова напред. Някои май преминаха и средната линия. Бяха се наврели в противника си.

# 928
  • София
Симона се ската, хитрушата, защото знаеше, че ще е на пангара при загуба.
Абе не съм прав, сигурно е болна нещо, ама ме е яд, защото сега ще го отнесе Ваня сигурно, уф :/
Дано решат да номинират Тодор. Хем Ловец, хем силен играч, хем си е заслужено да го номинират, защото много провали му се натрупаха.

# 929
  • Испания
Чудомир пръв докосва земята в последната битка.

Връщах го не знам колко пъти. Тук успях да хвана как се вижда левият му крак и дясното стъпало също се показва.

Общи условия

Активация на акаунт