Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 425
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 990
  • Велико Търново
Години след откриването на Л в града влязох да пазарувам. И то си спомням много ясно кога и колко "трезвена" бях Simple Smile после отново не влизах сигурно повече от година. В последствие влизах веднъж на три месеца, ако нещо конкретно ми беше харесало от колежките на работа... и после станах съпруга и майка и вече ми е любим магазин категорично!

# 991
Хаха, и аз с години не влизах в Лидл, мислех, че са дупката на потребителската ниша заради ниските цени. Grin После откриха магазин до нас, видях колко съм била заблудена и сега съм искрено влюбена. Nature Sun With Face

# 992
В началото, когато техен филиал се оказа в относителна близост за мен, не бях доволна от бързо свършващите наличности за някои офертни стоки, но после им свикнах, промених нагласата си и очакванията и това спря да ми прави такова впечатление, а същевременно открих някои продукти, които са с техни марки и само в Лидл се предлагат - така почнаха да се превръщат с всеки добавян в списъка такъв артикул, все повече в предпочитан за мен магазин.

# 993
Аз пък като влязох за първи път си казах - какъв е този магазин, само някакви непознати марки, нищо интересно няма, направих едно кръгче и си излязох. Започнах да го посещавам по-често и влязох в час със стоките, чак след като откриха магазин близо до нас, след доста години.

# 994
  • София
Някой пробва ли широка мелнишка лоза?
За недесертно вино иде реч.

# 995
На мен любимо ми е ирландското масло , но отдавна не съм купувала и дано не е  вече променено .  Мисля си беше 250 грама .
Лятото бях заредила с ирландско от Кауфланд и не беше лошо и то. Но мисля си беше пак 250 грама.
 Това био бих пробвала на някоя промоция . / Като цяло в чужбина кравето масло не е на такива космични цени мисля .
 Моят пръв спомен от Лидл е - как де запътих да купя точно определени неща , които нямаше и се прибрах разочарована . Тогава асортимента беше доста по-ограничен и определено само техни си там марки .  След това дълги месеци не припарих. После го преоткрих и беше полупразен и непосещаван . Сега е лудница - разшириха го и определено не ми е така комфортно . 

# 996
Някой журналист ще си напише статията със спомени на "случайни потребители" в Интернет. Grinning

В първите месеци след като отвори нашия Лидл исках нехранителен продукт, но го нямаше. Свързах се с горещата линия, реагираха светкавично, след няколко дни си го взех, обслужването беше невероятно. Дотогава пазарувала в българската провинциална джунгла с нулево отношение към клиента, бях положително втрещена, сякаш ми бяха застлали червен килим и ме бяха представили минимум на три европейски кралски семейства едновременно. Grinning

# 997
Скрит текст:

ирландското май е разнообразни грамажи, сякаш съм го виждала и 250 гр.

# 998
Имам вкъщи, ама  синьо - 250 г.

# 999
Лидълското е с друга опаковка и мисля си беше 250 г

# 1 000
а, може, може. със сигурност имаше едно, което е 200 гр в лидл, но не помня вече кое.
има едно ирланнско подсолено в лидл, синът ми умира за него.

# 1 001
Британско е..соленото.

# 1 002
Точно по повод маслото- биомаслото от Лидл е едно от списъка, с предпочитаните ми продукти от там. Лятото взех от някаква промоция и ми хареса най-много то, от последната промоция ми взеха пак. 200 гр. е, на Пилос е, а имаше и био на Милбона. Дали то не беше 250 гр, не съм сигурна.

# 1 003
хаха, съвсем оплетох маслата. нещо ми е бая мътна главата днес Wink

# 1 004
https://m.ebag.bg/krave-maslo-kerrygold-irlandsko/535556

Tова ирландско с произход Германия как го разбирате? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт