Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 333
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 140
Влакчетата...не ми харесаха. Само едното е с батерия за жалост.

# 1 141
  • София
Да, точно. Кое е с батерия? Аз даже реших, че нито едното не е.

# 1 142
Долното май. Има знак с батерия...онлайн брошурата гледах.

# 1 143
  • Варна
Само да ви кажа, че батериите са просто екстра, която ви се струва важна (и аз се чувствах прецакана, че нашите локомотиви до един са без батерии), но за малките не е така. Те си бутат влакчето във всички посоки и това е много по-забавно, отколкото да натиснеш копчето и да гледаш как влакът върви. Колко да го гледаш, преди да ти доскучее Grinning Да не говорим, че по отзиви тук съм с впечатление, че батериите идват слаби, ако влакът се качва по баир или тегли повече вагони. А за моят син голямото удоволствие беше да ги накачи всички един зад друг (10+) и да бута дъъълъг влак.
Иначе доколкото виждам ето тези са с батерии:
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-igrachki/zheleznica-ili-s … zheleznica/p46286

# 1 144
Не са екстра.
Нищо не бута сина ми. Първото влакче се счупи и искахме да вземем вова писта заради него. Както и да е.

# 1 145
  • Варна
Ами ок, аз казвам собственото си мнение и наблюдение, ако може, за тези, които вземат влакче за първи път и се чудят.

# 1 146
Аз също.

# 1 147
и моят предпочита сам да бута. тези с батериите не са му интерсни въобще.

# 1 148
Момичета,сполучлива ли е?

# 1 149
Загледах дървените играчки другата седмица. По-специално играта за риболов и другата дето се нареждат за баланс, по 8 лв май бяха. Дали са интересни за дете на 3 г.

# 1 150
Взех от високите спортни обувки с лепките (не апреските) 37 номер, но са малки за сина ми. Бяха 1 бр., ако някой търси да ми пише, ще ги връщам в събота.
Купих хубави райски ябълки, бадемово брашно, но май вече сте отбелязали, че е от бланширани бадеми.

# 1 151
  • София
Нашия също е към гледащите как вървят. Предния ни локомотив едвам върви сам дори и с нови батерии и то не винаги, явно имат някакъв проблем. Имаме и влакче по-голямо за бутане, като беше по-малък го буташе, но сега вече не му е интересно. Реди всичките вагони след него и го гледа как върви. Или го пуска да обикаля из нас по ламината 😄😄 и да гони кучето. Нищо де, гледах, че в Икеа имат само локомотиви, ще видя дали стават за нашите релси.

# 1 152
  • София
Аз пък съм супер доволна, че сега ще пускат дървените играчки, че и имен ден и Коледа идват, а роднините само питат какво да му вземат на детето Simple Smile И влакче си харесах ето това, че включва две от любимите теми на сина ми

Кухнята я имаме и ние от миналата година с доста аксесоари, но сега ще допълня с кафемашината, тостера и миксера.

# 1 153
Здравейте! Стъклени кани има в Технополис и в e-mag на прилична цена.
Продавачка в моя филиал беше убедена, че 100 Гайди е на 9.99лв. тази седмица, но не можа да ми покаже Simple Smile

# 1 154
Здравейте, имам бързо питане, свръзано с Лидл Плюс приложението.  При мен всичко е точно и си върви перфектно. При МП обаче вече поне 15 пъти пробваме да го регистрираме и не получава изобщо въпросния код за активация. Почвам да си мисля, че проблемът е в мобилния оператор. Има ли хора с подобен проблем и какво е решението му?

Общи условия

Активация на акаунт