Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 461
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Другият вариант ще е Петър.
Него са го видяли, и като фермер, и като кофермер.
Не знам, за мен не беше успешен.

# 61
Не вярвам да гласуват нито за Ангел, нито за Милена. Ама, пък, да върнат на власт отново Пешо?
Евентуално шанс има Данчо. Каква ли роля са му отредили, на расист или прелюбодеец?
Дописвам...
Видяхме, че Поли е доста непостоянна по отношение на лоялност и приятелство. Предпочете да спаси Пешо, защото го чувствала по - близък и си имала приказка с него, а предаде Хепито, която я подкрепи.
Та, няма да се изненадам, ако предложи Калоян. Бяха заедно ратаи, може да го е почувствала и него близък.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 17:43 от Dorina_10

# 62
  • София
Аз го писах това още вчера. Ако Анго стане фермер, което ме съмнява очаквам Нада да е ратай и дуелист, не защото Анго е човек на изненадите, а просто защото Надето ще го е помолила. Ако стане изненадата и Ангел бъде избран за Фермер и Надя не е ратай и дуелист ще се изненадам и леко разочаровам от Надя.
Моите прогнози за развитие са следните:
Данчо да е предложението на Поли. Той печели гласуването и си придърпва Даяна за Вице. Прави Стоян/Боби/Ангел ратай + Надя/Милена и мъжки дуел.
Ако Поли предложи някой друг, то Ваня печели вота и става фермер. Дърпа си Пешко за Вице и се връща старата власт за ужас на Кустев. Ратаите са ясни, Ангел и Милена и отново женски дуел, макар и не с такава категоричност както бе с Надя и Тони като фермери.

Adoralova,
Какво става с анкетата? Още е рано, но да напомня, че само 24 ч. може да се редактира. После пак трябва да викаме модератор.
До тук има две предложения, моето за това какъв дуел искаме да видим, което срещна много положителни отзиви и на Авиком за това кого не искаме да видим на финал, както е в темата за ИВ. Това също е интересно според мен, макар вече 1 месец все на харесване и не харесване си играем. Полезно е все пак да се види какви са нагласите, които обаче едва ли ще са по-различни от питанията за най-антипатичните участници до тук, защото масово се вкарват пристрастия вместо да се гледа обективно на нещата.
Може едната анкета сега, другата следващия понеделник. Защото за Фермер и Дуел на сезона е рано още. И то друго не остава май.

# 63
Продължавам да мисля, че Данчо няма нужния авторитет сред съфермерите. Опитва се да е шута, но и това не му се получава. Може да се окаже тъжният цигански клоун.Wink

Кога ги навързвахте двойките и ми хрумна, че Ваня би била в щастие и хармония(и като възраст) с Кустев. Той е деен в работата си, спортяга, разведен и май свободен.  

Правилно ли разбрах, че Дана пише при нас? Ако Да!?
Дана, не сплитай косата си на рибена кост или  както се нарачи тази плитка. Предполагам ме разбираш, след като си се видяла "на телевизора".Smiley Както беше косата ти на интервюто е супер. Simple Smile

# 64
  • София
Хех, зор да даваме предложения за анкета, накрая оценка на формата, който е още до средата. Ми окс...

# 65
  • USA
Пуснах анкета преди да ми изтече срока за редактиране.Давай предложения за другата седмица,diavolo.Още много теми ще се изпишат и анкети ще бъдат пуснати.Предложение имаше само от 1 човек.
На този етап от играта,оценявам фермата със Среден 3.

За предположение за фермер,според мен Поли ще номинира Ангел.

# 66
Поли в интервюто си каза, че от мъжете най се сближила с Анго. В трудни моменти той ѝ давал правилните съвети и я успокоявал.
Пожела му да го види на финал. Та моето предположение е бай Анго фермер.

Друго не знам, но излъчиха кадри как я учи са реже с трион, да сече/цепи дърва, пълна подготовка за дуела, естествено, че най-близък ще го чувства. Simple Smile
Аз се надявам, ако Анго е предложението на Поли, да го изберат с мнозинство.

Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

# 67
Ако има двубой между чичо Митко и Стоян сигурно ще е до първи петли. Но ще е забавен предполагам. Стоянчо има да пада, да се чуди к’во да прави, а чичо Митко ще псува ли псува Smile
На мен ще ми е интересен двубой между Петър и Калоян, както и Дая и Мария.

🤭👏👏👏👏👏👏

# 68
# 69

Меко казано ще повърна.

# 70
Това е смешно и жалко. Да им имам конкурсите и класациите.

# 71
Думи нямам.

# 72
Една молба към автор на темите, при пускането на анкетата. Моля, ако е възможно и не Ви затруднява, от другите теми нататък да слагате опция за виждане на резултатите без човек да е гласувал. Няма драма, просто ако е възможно.Heart Eyes

# 73
  • Буркина Фасо
Една молба към автор на темите, при пускането на анкетата. Моля, ако е възможно и не Ви затруднява, от другите теми нататък да слагате опция за виждане на резултатите без човек да е гласувал. Няма драма, просто ако е възможно.Heart Eyes
този въпрос е към администраторите.

ако ги нямаше тунингованите щях да гласувам с 6. дразнят ме такива Smiley

# 74

този въпрос е към администраторите.

Т. е. авторът няма възможност да го прави ли? Ако е така, тогава няма нужда да се прави нищо заради мен. Мислех, че е някакво тикче, което се избира. Не съм пускала анкета и не знаех. Но щом чак администратори трябват, моля да се игнорира молбата ми.

Общи условия

Активация на акаунт