Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 515
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Силно се досеща!Разбра кой е поръчал каталога на момичетата на Топал.

# 556
Вече не вярвах, че Калин ще разбере някога. Все беше на косъм и се разминаваше. Спряха на най-интересното и добре че не сме петък Grinning

# 557
Еее, най-сетне излезе наяве бейбиту

Вики е ужасно дразнеща, много ме е яд, че Симо продължава да ѝ върви по акъла. Дано не загази заради тая фръцла.
В бара пак беше много забавен, но като го видя Радо, за миг се притесних.

Велин... 🤢 що не вземе така да се зъби на синчето?!

# 558
  • Велико Търново
Кой беше този в промото с кака ви Снежа?Не може да е другият мъж, много млад ми се видя.
Може да е мъж на някоя от жените, които са в защитеното жилище.

Еее, най-сетне излезе наяве бейбиту
Интересно ми е какво ще измисли в свое оправдание. Rolling Eyes
И Калин дали ще я издаде - също.

# 559
  • Кърджали
Намирисва ми на финал вече в петък, а някой във фейса пишеше, че 50 епизода са снимали.
Този изглежда, като че ли е на Драго бащата, но ще видим утре. Калин разбра най-накрая за  скумрията, горкия той.
Не искам да свършва сериала.

# 560
Вероятно Ива ще се опита да набута Лора, ще каже, че тя ѝ е дала тази задача и т.н.

Епизодите са около 65, няма да завърши в петък

# 561
Ох сега се сетих, че освен маман Калин трябва да разбере и че тя спеше с Драго... Това ще го съсипе повече...
Как ли ще се измъкне Ива, имам чувството че накрая ще се измъкне, затова напоследък се опитват да избелят образа й... уж цени, което има, спря срещите с Драго, но не искам да се измъква суха от водата.

# 562
Симо си търси белята. Странно е, че Радо не го притисна.  Или не му се занимава или е внедрен да разбие бизнеса на Денис. Някои неща.ги неглижира, други нарочно саботира...малко ми е хлъзгав и неясен.
Вики е ужасна лигла и егоистка.  Сама видя хората на брат й на какво са способни и пак тика Симо в блатото, само и само на нея да й се реши проблемът. 
Велин се почувства притиснат и посегна към алкохола за спасение.  За жалост резултата от него е агресия и жертвата е Мая. Дано намери сили да се измъкне от това семейство егоисти Мая.
Горкият Калин...много му дойде. Но той го очакваше.  Към никой нямаше такива съмнения както към Ива. Просто вече има доказателства.

# 563
  • София
Така... Физиономията на Драго, като разбра, че Борис е напуснал - безценна! Физиономията на Калин... Горкият!
А Денис ще го “спасява” конкуриенцията 😜 Вървим към развръзка...

# 564
Има доста още до развръзките за мен.

# 565
Дано започнат да се разплитат вече сюжетите, че малко блудкаво ми идва на мен действието в последните 15 серии. В началото  на сериала всичко  беше бързо и динамично.... Напоследък - уж се случва нещо , ама не съвсем...

# 566
Горкият Калин...много му дойде. Но той го очакваше.  Към никой нямаше такива съмнения както към Ива. Просто вече има доказателства.

Момент да се изсмея.Така,сега сериозно,не Калин въобще не е имал съмнения за Ива.Имаше съмнения,че евентуално Лора е пласирала момичетата,защото знае,че момичетата от рекламната й агенция са същите като тези  от каталога на Драго.
Затова ходи да разпитва Лора в какви отношения е с Драго,затова подпитваше Ива за Лора и момичетата и дали е вероятно тя,Лора,да ги е уреждала..

# 567
  • София
Да, много тъпо ми стана за Калин. Колко заблудени са хората някой път... от любов или друго. И аз мисля че му дойде като гръм от ясно небе. Друго ми стана нелепо - как неговият познат фотограф разпозна снимките на другия, все едно пък някакъв уникален стил показа. После как го намери на улицата, той как се сети за няма и минута кой го е наел.... взеха ни съвсем за калинки.

# 568
  • Пловдив
Интересна серия...само дето ми писнА от сценките и лиготиите на Вики Close Кога се снима не мислила, ся се разциврила...а Велин къде ги ескортираше така?

Кой беше тоя от промото с дългата коса дето стискаше Сжека за вратлето и и казваше, че скоро не е яла бой? Сводникът и от миналото? Май не беше толкоз възрастен...

# 569
Вики си е стандартна тийн ... но да видим Симо кога ще я отреже и тя ще тръгне след него;
Радвам се,че Ивето ще бъде наполовина разкрита и съм сигурна,че Лора ще изгори с нея;
Накрая обаче искам да разберат всички , а и те самите /Ива и Лора/, че спят едновременно с Денис;
Велин западна тотално,някакъв неудачник с претенции е отначалото до края на филма;

Общи условия

Активация на акаунт