Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Деси,браво!
Ако не беше станало 2рия път щях да пускам за тромбоф.,за ембриотоксини и др. каквото се сетя и аз,понеже сме с неизяснен стер.също.Разбирам Ви.

# 256
  • София
Здравейте,
Аз минавам само да се отчета до момента.
ЗЕТ беше на 4.11 и още 2 дни ще тръпна до теста. Нямам очаквания,  защото в деня на трансфера бях хремава,  на другия ден беше по сериозно неразположението ми, после започнах да се оправям постепенно и днес за първи път нямам кашлица и се чувствам почти здрава.
Това ми е 6-ти трансфер. Какво ли не правих до сега - ЕРА, ембриоскопия, физиотерапия, калциева активация, вливане на интралипид. При този трансфер 2 дни преди трансфера ми направиха PRP - Трансфер на автоложна тромбоцитна маса.
Този път съм странно спокойна,  но ме е страх от деня 14.11., от 1 седмица имам ПМС симптоми, което май е напълно нормално...
Единственото много странно при този трансфер е, че от време на време ми се гади. Имам чувството, че вече така ми е разбалансиран организма, че ще минат години докато се оправя от тия стимулации и подготовки за ЗЕТ...

# 257
И аз да се запиша в темата за чакащите. Трансфера беше на 09.11 на 2 бластоциста. Това ми е втори трянасфер, надявам се и последен Simple Smile Този път ще пускам кръвен на 7-ми ден за да проследя дали има някаква имплантация,че миналия път на 3 дневни на 13 ден чхг беше <0.100

# 258
t_doncheva, това със лекото гадене, дето няма да му обърне човек никакво внимание ако не прави такава процедура при мен донесе 2 чертички.
Стискам палци и при теб да е това. За съжаление беше МА.

Скоро се надявам да цопна при вас, днес ми беше пункцията на 7 яйцеклетки. Сега започва треперенето колко ще се оплодят и дали ще се развият.

# 259
  • София
Cinnamon Cookie, чул те господ, но аз го отдавам по-скоро на настинката. Дано се изненадам приятно

# 260
  • София
Момичета,на някой правена ли му е вливка Privigen?Назначена ми е заради завишени NK клетки преди трансфер.

# 261
Момичета,на някой правена ли му е вливка Privigen?Назначена ми е заради завишени NK клетки преди трансфер.

Аз правих вливка в друг имуноглобулин назначена заради завишени НК клетки, но вече след положителния тест. Имах малко неразположение в деня на вливката, прилоша ми, но мисля, че привиген е по-изчистен и не би трябвало да се отрази така

# 262
  • София

Аз правих вливка в друг имуноглобулин назначена заради завишени НК клетки, но вече след положителния тест. Имах малко неразположение в деня на вливката, прилоша ми, но мисля, че привиген е по-изчистен и не би трябвало да се отрази така
Благодаря! Дано се чувствам добре после,че непосредствено след това съм на преглед,така се случи...

# 263
Да се впиша и аз 😊 . При мен трансфера беше на 8.11 ( този път свеж ) на два бластоциста. Имам един неуспешен ЗЕТ на 1 тридневан ембрион преди година.
   Не чувствам абсолютно нищо нетипично.
 Гърдите ме болят,като пред цикъл.
 Теста ми е назначен за 18 -ти.
Успех и късмет на всички 🍀🍀🍀

# 264
Момичета, току що ми излезе чхг - 5,8 mIU/ml. Трансферът ми беше на 02.11 на два 5 дневни ембриона. Хубаво ли е? Има ли шанс?  В рамус като референтни ми дава <5. Не знам как да реагирам и какво да кажа на всички, които трепетно чакат с мен...

# 265
За мен е отрицателно,но го повтори все пак...9ти ден на 5дневни ми бе 176чхг...

# 266
Здравейте и от мен момичета, съжалявам за лошите резултати. Пожелавам ви следващият път да успеете!

Аз да се похваля, въпреки ниските резултати на ЧХГ и липсата на удвояване, днес бях ба лекар и видяхме плоден сак, дори чух сърчице. Много съм щастлива! Лошото е че миомата, която имам е нарастнала двойно и деформира матката и доктора не видя дали ембриона е хубаво разположен. Общо взето пак ще треперя и ще се чудя дали ще успея до края.

Понеже някой спомена за Преднизолон. Преди няколко дни гледах някакво предаване за Ковид по БНТ, мисля. Там докато една сестра обясняваше как се грижат за пациентите, зад кадър лекарят предписа на един от пациентите Метилпреднизолон. Направи ми впечатление, защото в момента пия точно тези хапчета, които ми предписаха след трансфер. Все пак имайте в предвид, че това е чуто случайно(не беше насочено към зрителите), не се знае какъв е случаят на пациента и т.н

И отново да пожелая успех на всички, които чакат резултати и на тези, които започват отначало. Все някога и някак ще се получат нещата.
Колко голяма е миомата..и аз имам,а ми предстои 4ти опит

# 267
Миомата е нарастнала от 2.5см преди трансфера на 4.4см. Всички доктори, с които съм говорила казват, че е по- добре да не се пипа.

# 268

Аз правих преди 2 седмици в Малинов, няма страшно, всичко мина гладко Simple Smile Ти къде ще я правиш?

# 269
Здравейте, на 08. 11.20 ми върнаха 1 пет дневно с добро качество. Нямам никакви симптоми и ми е притеснено за което. Нито гърдите са ми нараснали, не са чувствителни, абе нищо. Казаха ми тест след 2 седмици което е 21.11.2020г.

Общи условия

Активация на акаунт