И аз както и да ги въртя и премислям като прогнози за финалисти са ми Боби/Данчо, Калоян/Петър, а от жените Надя и Ваня/Мария. Даяна няма да е според мен, просто не я виждам как ще стигне финал. Милена няма да го допусне продукцията каквото и да значи това, а и според мен ще бъде отсранена на дуел или на полуфинал. И остава Ванчето или Мария. Но понеже очаквам дуел Надя/Мария, то няма как да е Мария и остава Ваня. Така че Надя и Ваня. При мъжете е по-сложно. На Арената са били Митко, Петър, Калоян и Боби. Трима ми се открояват като комплексни качества, Данчо, Боби и Калоян. Така че по този основен показател Петър губи. Според мен един измежду Калоян и Петър ще е на финал. Млади са, здрави, тренират и при такава конкуренция с разни чичаци, то е абсурдно и двамата да се провалят. Обаче според мен едва ли от продукцията бих искали и двамата да са на финал. Или единия отпада на дуел далеч преди полуфиналите или така ще нагласят нещата, че да има братоубийствен финал преди финала между двамата. При такъв дуел аз бих заложил парите си на Калоян от това което съм видял до тук от двамата във всички възможни игри.
Препоръчани теми