🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 606
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 645
Боби много иска да изпъкне, да му покажат че наистина го мислят за различен от етноса, но наистина прекали с това. Не знам защо му е нужно мнението им.

# 646
  • Другата България
Мъчно ми е за Стоян.
Той всъщност не е лош човек.
Да, не е човек, който ще се набие под светлината на прожекторите, не е нагъл и провокативен, не е "играч", но е симпатичен някак, добряк.

Даяна и ДанЧ-дъно.
Пълно дъно.
Даяна: "Не, не си темата на деня."
Офффф, нИ моА.

Калоян е с манталитет на 50 годишен старец.
Джепешо пък ще кОпа гроб ако Червенобузов му звъннел......майкооооу, има нещо във въздуха там, от дъгата ще да е.

# 647
Имах съмнения, но вече КАТЕГОРИЧНО се убедих, че Даяна е сред любимките на Иван и Андрей.
Какво каза накрая: Това, което ВСИЧКИ казаха - от едното влязло и от другото излязло" ...
Значи какво излиза: Всички са изкоментирали явно негативно поведението й и тя е някаква 'амиии, не ми пука за вашето мнение".
А на Петър комплимента с еизлъчи.
Значи зрителите не трябва да виждаме как другите не я одобряват, защо от самата продукция се опитват да я изкарат голям ангел?
Много невинност у нея, много чистота.
Не е честно спрямо зрителя.

# 648
  • Варна/Амстердам
Иван и Андрей да спрат да ни залъгват, че утрешният епизод ще е много вълнуващ. Всички знаем, че в сряда е най-скучно, а тази седмица няма да има и "Вкусът на баба", така че ще е тотал щета. Най-много луковата глава да предложи брак на Джепето официално. Щом днес каскета му го оприличи на цвете, значи съвсем е хлътнал. 😂

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 22:42 от voxxymoxxy

# 649
  • Тра-ла-ла
Боби много иска да изпъкне, да му покажат че наистина го мислят за различен от етноса, но наистина прекали с това. Не знам защо му е нужно мнението им.
Те пък не се спряха да го еб@ват...циганин, циганско. Явно голяма скука ги е налегнала във фермата, щом това им е забавлението. Да си нямерят някой, на когото да се подиграват, да шушукат по ъглите клюки и схеми и да търсят фасове....

# 650
  • London
И запис май няма да си пусна.....тия гейчета да им гледам търканията. Гадост...

# 651
Абе олигофрени /ЙОРДАН и КУСЕВ/ Милена говори за себе си в ед.ч. и е естествено да казва АЗ.....бахти и нарцисите.....Надя дълбае дъното и ме е яд ,че ще стигне на финал това злобно и нетактично-просто същество.....какво се съобразяват толкоз с нея,че ги е страх да и се опълчат.....алууууу бъдете истински бе,а не ЛИЦЕМЕРИ изглежда ДАНА ги е усетила всичките и затова все им казваше ЛИЦЕМЕРИ....

😀 Аз като казах, вие не вярвахте. Ето всяка седмица един по един се разкриват.

# 652
Направи ми впечатление как през цялото време Боби наистина настояваше да се говори за него, но когато всички казаха какво мислят, изведнъж усмивката му падна...

# 653
Дани, честно, как си издържала с тези... идиоти!

# 654
Надежда е вещица.
Дано хората я накажат здраво като не гласуват въобще за нея, ако достигне финала.

# 655
  • Другата България
За "любимката ми" да пиша ли?
Има ли нужда?
Има ли нещо неказано?
Тази, дето "правела сезона"? Голямата "играчка"?
Нека някой ме подсети, имало ли е такъв участник досега в който и да е сезон?
Това е някакво същество, което дори не си е самодостатъчно.
С Ваня беше брутално грозно. Брутално.
А Кустев....без думи. Днес доста писах за него, сякаш усещах, че ще има повод.
Ей на, ей го на. Надка в мъжки вариант. Абсолютен неудачник, дошъл тук за пари, щото няма как иначе да си ги изкара. И да се надява на реклама, щото ако е кадърен няма да му е необходимо да го дават по ТВ, за да му потръгне.

# 656
  • Бургас
Ако не му е подадено от продукцията, за мен е обиден /независимо, че твърди друго/ от многото шеги на основа етнос. "Малко ми остана да се обидя";, "ако шегите ви са само за това, в един момент ще се обидя" и тн. говорят, че точно много се обижда, но не смее да го заяви по друг начин.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 22:44 от rosi81

# 657
Тази вечер сериалът беше на ниво.
Посмях се от сърце. Joy
Хитър Петър и неговият побратим са добри актьори.
Дайчови са аматьори.

# 658
Надежда е вещица.
Дано хората я накажат здраво като не гласуват въобще за нея, ако достигне финала.
Ще я!

# 659
  • Варна
Дана, може ли да споделиш, от излъченото досега, Надя харесва ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт