🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 737
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 2 310
Момичета, аз не разбрах в кое предаване ще е гост Кустев, ще ми кажете ли?

# 2 311
  • España
Ако Мария е фермер, ратаи трябва да са Данчо и Надя, за да види Дая без Данчо, а Надя да получи шанс да предизвика Милена на арената и Мара да покаже, че не е проста и е схванала схемата най-после.
Това за Мария и Надя го написах още в предната тема, но не мисля, че Мария има достатъчен капацитет !

Много съм доволна за Стоян .....и Милена!!! Всъщност , без да е “мъжкар” ( шА припадна) и да “удря по масата” се оказва, че човекът е с хубаво семейство, приятели, професия, постижения....Останалите са точно  булинг-агресори ( увличат и по-неориентираните, на които е по-изгодно да са до “силните на деня” - Боби, Ванче, Даяна) Отвратително!!! Боби вчера така се вживя , насърчавайки Илиян от името на дъщеря му ...” дръж , тате” ...беше толкова трогателно..🤮! Интересно как ли се чувства сега групата, гледайки се по тв и виждайки и “другото лице”на Кустев, за пред камерите ...Другите, които излязоха си спестиха допълнителен резил и вълни от “зрителска любов”! За пореден път ще кажа : най-слабият каст евър ! А за Надя думи нямам ...даже и оса  не е ....черна мамба , която се е фиксирала в Милена и нищо друго не я интересува , направо е обсебена! И процесът е едностранен , на адвокатката и е все тая за Надя ...И  още... на предния двубой защо се подиграха на Милена за виковете “ дишай! “ ( мен всъщност ме дразнят ) и то И и А , а след тях Мамбата удобно се възползва от положението да се присмее на адвокатката , а днес , когато цялата им агитка крещеше “дишай “ - никаква реакция?!

# 2 312
Момичета, аз не разбрах в кое предаване ще е гост Кустев, ще ми кажете ли?
БТВ в "Тази Неделя" - би трябвало скоро да го дадат

# 2 313
Странно е как този път гледах без да се включвана тук поради липса на време. Изненадах се колко различни са пристрастията на всички тук от моите, може пък и аз някъде грешно да съм приела нещата, но ще си кажа мнението.
Моят фаворит е чичо Митко, той с никой не се е скарал със злоба, вика, псува като работи, но не приема нищо лично. Слушам го внимателно, струва ми се обективен, забавен ми е. Не е част от стадото, ето приятел е с Надя, Мария и като цяло тази група, но си каза, че го е жал за Стоян и отиде от неговата страна.
Вторият ми фаворит е Мария, харесвам я, да малко повече пали, но е добър човек със свои си принципи.
Калоян, тук сигурно ще ме линчувате, но аз го харесвам. Да, понякога върши глупости, казва някои неща в повече, но ми прави впечатление, че се старае да се анализира, да се извини, да помисли. Много оценявам хора, които дори и не перфектни се стараят да се подобряват.
Боби, той ми изглежда добър и работлив, да говори малко повече за себе си, точно заради каузата, която има и според мен тя успява, видяхме, че и хора от неговия етнос могат да бъдат много свестни.
Стоян в началото много го харесвах, после го хванах как и той клюкарства точно като жена. Пример: говори с Милена нещо за Мария и Поли как се скарали и все едно е напълно съгласен с нея срещу Мария, после отива при Кустев и Мария и започва нещо от сорта, какви ми ги разправя тя за теб. Няколко пъти го хващам, отблъскващо е.  Наистина да се държиш добре с всички е едно, но друго е да си уж приятел със всички, защото в един момент излиза, че обсъждаш всички зад гърба им.
Ваня, не ме впечатлява, скучна ми е и прекалено се занимава с Петър.
Петър ми падна в очите заради Ванчето, първо се закача, после като не се получи и разбра, че тя е хлътнала не й поговори човешки, ами започна да се заяжда.
Данчо, имаше шанс да го харесат хората, Дяна му изяде и минималния такъв.
Надя е моето дъно заедно с Милена, двете злобарки, просто с различен изказ.
Всъщност под дъното ми е Даяна. Толкова леко и грозно поведение. Лепна се на Данчо, за да й подържа егото, да накара вероятно навън приятелят й да види тя колко е велика. Пред годеницата се направи, че нищо не е направила тя, а след като жената си тръгна се държа като обидена към Данчо и отново продължи да му се слага, а на всичкото отгоре, когато става тази драма, за да може отново да си почеше егото започна да се закача и с Петър. Прави се на много принципна и умна, а псуе и хвърля злобни коментари. Всичко долно, което притежава една жена тя го носи в себе си.

# 2 314
  • София
Чича ви Митко е много хлъзгав. Човекът е наясно колко хора го гледат навън и не се показва на 100% според мен.  Мнного пъти е говорил зад гърба на другите, но някак минава окрай ушите на всички. На мен не ми е сред фаворитите, то кви фаворити, само Бобката остава. По-скоро ми е безразличен. Не ме дразни, бих се радвала ако победи, ако Боби не го направи. Всичко друго освен тях двамата ще ми е ... загуба. Милена някак си пак се възкреси, но тя си играе собствена игра, закача се за по-слабите, за да подрива " властта", но и липсва хитростта на Надя невестулката. Успя да оплете цялата ферма колко е бяла и добра, а всъщност би жертвала всеки един от тях само и само да победи.
То с такава стратегия се стига до финал, не като Милена ( колкото и да не ми се иска да е така)

# 2 315
  • София

Данчо, имаше шанс да го харесат хората, Дяна му изяде и минималния такъв.
...
Всъщност под дъното ми е Даяна. Толкова леко и грозно поведение. Лепна се на Данчо, за да й подържа егото, да накара вероятно навън приятелят й да види тя колко е велика. Пред годеницата се направи, че нищо не е направила тя, а след като жената си тръгна се държа като обидена към Данчо и отново продължи да му се слага, а на всичкото отгоре, когато става тази драма, за да може отново да си почеше егото започна да се закача и с Петър. Прави се на много принципна и умна, а псуе и хвърля злобни коментари. Всичко долно, което притежава една жена тя го носи в себе си.
На мен тия двамата са ми отврат и са символ на модерното ни общество - Единия ги сменя като носни кърпички пред цяла България, другата с леко поведение за да извлече изгода, абе К.рви...
Ама най ме е яд на годеницата на гербаджията - просто трябваше да влезе вътре и да го разхвърля като парцал. Ама - на, правила му компоти. Е затова ще я мачкат и нея...
П.С. Кустев по БТВ сега

# 2 316
Момичета,някой ще ме подсети ли дали Кустев е участвал в някое риалити за готварски умения?Много ми е познат от някъде

# 2 317
  • София
Евентуално да е бил гост в Мастършеф? Само предполагам, и на мен ми е познат.

# 2 318
# 2 319
  • Варна/Амстердам
Да, там изнесе един мастър клас.

Според мен Кустев се издаде в интервюто:

Скрит текст:
При въпрос на водещата кого ще подкрепи на финала, той каза, че мисли, че финалният дуел ще е между Боби и Калоян и той ще подкрепи втория.
Може би спойлерът с Надежда, Ваня, Боби и Калоян финалисти е верен.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 10:23 от voxxymoxxy

# 2 320
  • при късмета
Всички питат за прогнози и за кого ще гласуват

# 2 321
То пък не е много сложно набирането.
Кустев сигурно е добър готвач, но си е селяндур отвсякъде, слушайки го как се изразява в сериозен разговор.

# 2 322
Има ли някаква традиция в предаването да се показват фб коментари на участниците?
Малко да им се свали самочувствието на повечето.

# 2 323
Има ли някаква традиция в предаването да се показват фб коментари на участниците?
Малко да им се свали самочувствието на повечето.
А много добра идея!Да им ги прочетът и да им видим физиономиите!Особено на Надка!Така както се изгавриха със Стоян

# 2 324
Аз симпатизирам на Кустев. Много позитивна енергия усещам. Ведър и усмихнат. Грам не се е оплакал от трудностите, ние не си даваме сметка как се живее, как ставаш мастър в този бизнес. Много лишения, мизерия и много часове работен ден, наистина много. Успял е. Браво.

Общи условия

Активация на акаунт