Професионални серии за коса 142

• 41 957
  • 801
  •   1
Отговори
# 225
Права си, ама накъде повече? И в момента цената му е безумна. Scream
Има накъде, ще вземат да се мерят с Алтерните Simple Smile
Заинатила съм се че няма да го взема без намаление, напълнила съм кошницата в Арлен отново, от началото на месеца 300 лв сигурно съм дала за продукти за коса, но серума без отстъпка няма да го взема

Продължавам да издирвам спрей продукт за подхранване който може да се ползва на суха коса, отзиви за това не съм срещала :
https://www.arlen.bg/product/8648/sprey-s-argan-za-zashtita-na-b … -spray-160ml.html

# 226
Продължавам да издирвам спрей продукт за подхранване който може да се ползва на суха коса, отзиви за това не съм срещала :
https://www.arlen.bg/product/8648/sprey-s-argan-za-zashtita-na-b … -spray-160ml.html
Писала съм преди време, че не го харесвам. Чудесен аромат, но с него и без него нямаше значение. Не се усещаше и не утежняваше, но ефекта от него беше само парфюмен за мен. Косата ми е тънка, боядисвана и суха. Предпочитам този:
https://www.zlatnaribka.com/uniq-one/grizha-10-v-1-uniq-one-all-in-one-150-ml
и този:
https://www.arlen.bg/product/9076/ovlazhnyavasht-sprey-protiv-na … uriser-300ml.html
Joico е по-лек и нетренираната коса на дъщеричката ми също го харесва много.

# 227
Прочетох добри отзиви за Bond repair Alterna, но не мога да нацеля с коя маска да го използвам.С Терапист и Ланза/кафявата/ не става, имам и маски Екстеншънист и Генезис, ако някой е достигнал до правилната комбинация, моля да пише....

# 228
  • пловдив
Здравейте, взех си лалга и освен всичко друго, аромата ме плени.Знаете ли дали има такъв парфюм с този аромат?

# 229
Благодаря на всички за коментарите. prinzesata, на Денсифик взех само шампоана. Ще ги редувам засега, с маската на Керастаз, както препоръчваш, а по нататък ще добавя още една маска.
Надявам се скоро да се похваля с добри резултати Simple Smile

# 230
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тези от Златна рибка са много мудни. Поръчах си син и зелен коректор на Лакме и вече седми ден ни вопъл ни стон.

# 231
Чи са с -30% намаление в Агора.
Относно поръчките и ЗР мога да кажа, че съм изумена от отношението на една от продавачките в магазина в Бургас.
Отивам да си взема в събота поръчките /2 на брой, като за нито една не съм получила емайл, че е приготвена/ и ми казва, че едната не е готова все още и я няма, щяла съм да получа е-майл. Обясних й че миналата седмица съм взела поръчка без да получа известие по емайл, както и тази, която в момента ми предава, а тя "Не може да не сте получили, отбелязано е тук, то е автоматично, просто няма как да не сте получили"!
Абе аз ако съм получила ще се правя ли на луда и да си вдигнам нервите с теб ..
Магазина /в мола/ беше празен в момента, сутринта към 10:30-11:00ч., не е като да е имала работа и да е била претоварена! Rolling Eyes

# 232
Здравейте! Кое според вас е по-добре за гъста(но с тънак косъм, доста се заплита), небоядисвана, непокорна коса, която доста често получава така наречения фрииз ефект и е изправяна почти всекидневно.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Преди използвах цимента и в началото имаше УОУ ефект, косата ми ставаше като дъска, което се постига супер рядко при нея защото е доста гъста и начупена. Но след известно време, не знам дали косата ми привикна, или просто не се сработва със сегашните ми продукти и не постигам задоволителен ефект. Малко след като я изправя започва да бухва ужасно.... Ще се радвам да споделите мнение.

# 233
  • София
Има намаление и в Бютимол на доста марки - 7ца на красотата са го кръстили. Алтерна - 30%, Керастаз - 25%, Чи - 25%, Марокан - 25%, ПМ и Лореал - 15%.
Аз пробвах маската на Меди за скалп - приятен охлажда ефект, на мен ми мирише на дъвки орбит 😁. Подразни ме фактът, че след изсушаване съм с 0 обем, въпреки че я отмих както трябва.

# 234
A.B.,
Не разбрах с какво изправяш косата си, но от показаните, аз давам глас за сивия крем - последния.

# 235
Изправям косата с преса на Ремингтън, дали тогава серията Blowdry на Керастаз е подходяща, да си я ползвам като нормална термозащита?

# 236
Очарована съм от маската терапист /страхотна гъста консистенция - тип Макадамия, а не като Генезиската/, предвид, че косата ми не е от най-плътните и гъстите. Използвах Ш Напура за допълнително израстване на косата, маската количество около 1 метален лев, преди сешоара реших да сложа възможно най-лекото термо, което имам - Напура. В резултат косата ми е приятно уплътнена /аромата е толкова приятен и нежен, та се надявам да се задържи максимално дълго/ без да е втвърдена, както се случи с Кевин Мърфи.
Имам и въпрос .. снощи измих корените с биокленз, дължините с Наши арган, след това маска Макадамия, а преди сешоар крема за уплътняване на Екрю, за който пише, че е хидратиращ, след това косата ми стоеше  една изпръхнала, суха. Възможно ли е да е от повечкото хидратиращи продукти? Rolling Eyes
Acquadigioia, намалението в бютимол от 25% на Керастаз е само на някои продукти за съжаление.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:09 от krystal93

# 237
  • София
Включвам се с мнения за 2 серии които отдавна исках да изпробвам, но не ми се рискуваше защото подозирах че няма да ми се отразят добре - Kerastase Extensioniste и Architect.

Най-накрая с една поръчка от нотино се сдобих с мостри на шампоан и маска Architect и шампоан и балсам Еxtensioniste.
Стигнаха ми за по една употреба.
Първо пробвах Extensioniste - нищо особено откъм консистенция и аромат - прозрачен и не особено по вкуса ми аромат.
Принципно с шампоаните на Kerastase ми трябва малко количество за да се разпенят, но от този ми отиде цялата мостра и пак не ми изми както трябва.
Косата ми си беше бая оплетена и затова балсама ми дойде много слаб и нищо правещ.
Може би за някоя нетретирана коса или след добър преуош с еластисайзър би бил по-добър, но при мен нямаше никакъв ефект и не бих повторила.
И косата ми застана мн залепена за главата след употреба - мога с ръка на сърцето да кажа че с дрогериен шампоан изглеждам по-добре.

Относно architect - тъй като последните дни съм в полеви условия извън нас и нямам време да се грижа за косата си и ходя само вързана без да се реша косата яко се беше оплела, особено около тила.
Намокрих я и сложих от преуоша на алтерна който нося с мен.
Постоях 20-30 минс и после намокрих, измих с шампоана architect - също не съм доволна, нищо особено откъм консистенция, не ми разпени достатъчно и освен това ми оплете мн косата и я пресуши още при миенето.
Подобен ефект съм имала с меди биокленз и с марокан ойл хидратиращия и възстанояващия шампиан както и с шампоан лалга.
Мн зле,  но аз знам че по начало не се разбирам с протеин така че го очаквах.
За справка - с редкен extreme който също е хард протеин косата ми въобще не се оплита, нито с терапист.
Но въобще го нямаше богатото луксозно усещане на пяна и скъпа грижа, нежно разпенване и подхранване още при шампунирането което чувствам с генезис за плътна коса и с терапист, а дори и с денсифик (но от него после косата ми става грозна, при миенето още е добре).
След това подсуших леко и нанесох маската. Оставих да преседи.
Не ми е супер разлигавяща като кафявата капачка или класическата макадамия, по скоро остави усещане за жилава и не докрай оплетена коса затова запечатах с малко балсам генезис.
След това като излязох тъй като косата беше мн твърда и още оплетена добавих преуош на алтерна смесен с доволно количество нектар термик и 4 помпи олио на Joico за боядисана коса по дължините.
Косата изсъхна по-бързо от обикновенно сама и стана мн жилава и плътна.
Определено маската ми хареса и мисля че при съчетание с друг шампоан би ми се отразила добре откъм плътнист
За справка косата ми е изсветлена, тънък косъм, права, с накъсваши и оплитащи дължини.

Някой с мнения за маската и с какво я съчетавате?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:01 от Мélisande

# 238
Изправям косата с преса на Ремингтън, дали тогава серията Blowdry на Керастаз е подходяща, да си я ползвам като нормална термозащита?

Да, даже, ако ползваш пресата всеки ден (например за приглаждане), без да си измила косата, не е нужно да нанасяш пак продукта. Активира се повторно от топлина. Тоест, дори е по-подходящ.

# 239
  • Велико Търново
Neli Tr, аз досега използвах Инфинити серията на Алтерна - и моята коса е тънка, боядисвана, и ми се отразяват чудесно. Даже се замислих, предвид промоцията в момента на Алтерна в Арлен, да ги подновя, но като прочетох добри отзиви за Бонд рипеър /принцесата Kissing Face/, ще взема да си поръчам серията.

Общи условия

Активация на акаунт