Професионални серии за коса 142

• 41 891
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
Абсолютно нищо, нямам и намерение.

# 556
  • Пловдив
Аз взех хидр.балсам на Philip Kingsley и два малки шампоана на Орайт.

# 557
  • София
Поръчах Лакме шампоан и балсам за боядисана коса.Руса съм.Тук хвалите на Филип Кингсли,но за него пише,че придава студени нюанси,а аз харесвам топлите.Дали не трябваше да се консултирам тук незнам.Гледам,че са по 300мл и за тия пари са изгодни.

# 558
Нищо не съм купувала.

# 559
От предното намаление взех бондера на Кингсли и серум Екстеншънист и май още нещо имаше, ала не помня вече 😂😂

# 560
Нищо не съм взимала и аз. Обмислям да си поръчам един ш Ланза  с бял чай и с това да мина.

# 561
Аз поръчах прозрачния шампоан за блондинки на Керастаз за мен, шампоана на О’райт против пърхот за мъжа ми и за детето - четка за коса на Икоо.

# 562
  • Чукарландия
Взех си Ш+М Shu Uemura Ultimate Reset, крема с камелия, и дълбокопочистващия Ш за сух скалп и коса пак на Shu Uemura плюс маската Хроноложист. Че и още неща има, които искам, а май прекалих... 🤣

# 563
Баш Черния петък нищо не поръчах. През първото намаление на Рибата купих Еласти-стайлър и Еластизайер екстрийм. Толкоз! Малко, но качествено и от сърце 😁

# 564
От предишното намаление взех шампоан за блондинки на ФК, шампоан Керастаз-червения за боядисана коса, боя, плекс, а на ЧП единствено Дисциплин термик и козметика за лице.

# 565
  • Някъде там
Само това си взех
И имам въпрос, тези които сте го използвали, всеки ден ли сте го нанасяли и по 8 пипепти като в описанието ли слагахте.

# 566
Само това си взех
И имам въпрос, тези които сте го използвали, всеки ден ли сте го нанасяли и по 8 пипепти като в описанието ли слагахте.

Аз бях взела комплекта ит 3 шишета. Всеки ден слагах. Никога не мога да разбера колко слагам. Защото разделям косата, капя, връщам пипетката вътре. Масажирам, отмятам косата и пак капя на следващото място. Като мина навсякъде, мина. Колкото количество отишло- отишло. Самата консистенция помня, че е доста водна, за разлика от сега серума на Генезис, които слагам.

# 567
Покрай всички намаления се изкуших много този месец. Вече успях да използвам  парлукса няколко пъти и четките на Мароканойл и съм много доволна.
Очаквам да пристигнат - биокленз, Терапист серум за връхчета, маска и термо дисциплин и олиото на керастаз. Чудя се за ампули Rolling Eyes

Чудя се Терапист серума с всичко ли мога да го съчетавам и последен ли се нанася ? Същото и за олиото, има ли значение след какви продукти се използва ? Какъв е вашият опит ?

# 568
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Само това си взех

Аз бях взела комплекта ит 3 шишета. Всеки ден слагах. Никога не мога да разбера колко слагам. Защото разделям косата, капя, връщам пипетката вътре. Масажирам, отмятам косата и пак капя на следващото място. Като мина навсякъде, мина. Колкото количество отишло- отишло. Самата консистенция помня, че е доста водна, за разлика от сега серума на Генезис, които слагам.

Имаше ли ефект? Още се чудя кое да взема.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:20 от bubanka

# 569
Аз този път с продуктите за коса много скромно го карам.Хидратиращият крем на Марокан,маски Терапист и Дисциплин и четка за коса на ОГ,тя пък за какво ми е не знам,но току виж,почна по-често да си реша косата Grinning Заредила съм кошниците в няколко сайта и се чудя от няколко дни,дали ми трябват тези продукти като съм зарината,но има време.Иначе козметика за лице и парфюми напоръчах за година напред,че и повече

Пинки,серумът Терапист само след протеинови или балансирани към протеинови продукти го ползвай,за твоя сигурност.Аз след него слагам хидратиращ финиш.Днес даже го ползвах,след него сложих крема на Марокан,супер се получи,като имаш предвид,че преуош съм правила с гадния балсам Терапист,мила съм с Архитект и същата маска.

Общи условия

Активация на акаунт