Колко често сте интимни с половинките си?

• 16 476
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Явно моите представи за добри отношения за други. Да не искаш да зарадваш най-близкия си човек за празник, да не ти е приятно да отидете на почивка заедно и т.н. Това е много повече от естественото намаляване на честота на секса.

А стига вече с тоя най-близък човек.
Народа е казал: "Жената не е рода!"
Това е положението, како Сийке.

# 181
Ели, единственото което на мен ми хрумва в твоята ситуация е да правиш зумба и упражнения. Аз сега съм хоум офис, заради ковида и почти всеки ден си пускам от телевизора разни гимнастики. Телевизорът ми е модерен, има връзка с интернет и детето ми ги намира в ю тюб. То като почнеш да се разтягаш и ти идва желание.
Иначе не пия, не пуша, не ползвам противозачатъчни, хапчета много рядко, трябва нещо да съм на смъртен одър, даже и витамини и добавки ве пия, но може би витамин е да влияе на либидото.

# 182
Ако една жена няма здравословен проблем, единственото, което ѝ влияе на либидото според мен е поведението на партньора.
Снощи си броих Joy близките приятелки на възраст 35-50, с които сме си говорили за секс. Ами от почти 30 бройки, само 4-5 имат истинска физиологична нужда от секс и го правят без значение дали мъжът им се държи като идиот.

# 183
Е, то на всички ни е ясно, освен на мъжете може би, че при жената сексът не е толкова физиология (освен в пубертета), ами най-вече емоция. Затова и първите няколко години от връзката жените се скъсват от секс, а после желанието им намалява. Някъде и съвсем спира.
Отношението на мъжа и битовизмите убиват либидото. За да изпита желание за секс, една жена трябва да се чувства секси, обичана и желана през цялото време, а не само вечер в леглото няколко пъти седмично. То пък голям зор да ѝ кажеш няколко комплимента, да я погалиш просто така, защото ти е дошло отвътре, а не само като покана за секс, от време на време да се сетиш да ѝ вземеш цвете или нещо дребно, но мило... Като тръгваш за работа сутринта да ѝ прошепнеш нещо закачливо–заканително какво мислиш да ѝ направиш вечерта, след като заспят децата... Дали пък тази жена няма да светне и цял ден да си мисли и настройва за секс?
Ама като гледам как мъжете масово се отнасят с жените си – то грубост, то обиди, то псувни, дори и на обществено място, то психически, че дори и физически тормоз... Какви емоции и желание за секс с такъв, то освен да му сготвиш едни отровни гъби, друго едва ли ще ти се прииска.
Умората на жената също не е за пренебрегване. Масово жените хем ходят на работа, хем отнасят по-голямата част от домакинската работа и грижите за децата. Лежащият на дивана тулуп с дистанционното в ръка не е само персонаж от вицовете.
В тази тема ли съфорумка беше споделила, че се прибира вечер късно от работа, докато мъжът ѝ се е прибрал по-рано и я посреща отпочинал и готов за креватни подвизи? Е, как да е редовен сексът при такова разминаване? Не и ако той не ѝ влезе в положението и не поеме „вечерната смяна“ вкъщи, за да ѝ даде възможност и тя да си отпочине малко. Или намерят други възможности за напасване на режимите.
А ако жената е хубава и поддържана, а вкъщи я приемат като домашна слугиня, детегледачка и част от интериора, ще намаже някой навън. Малко ли такива случаи има? Да видиш либидо тогава – чак пращи и хвърля искри. Simple Smile
Жените сме много лесни – няколко мили думи, няколко закачливи погледа, малко блясък и възхищение в очите... И е много по-ценно, ако ги получаваме от собствения си мъж, а не от чуждите.

# 184
Ами от почти 30 бройки, само 4-5 имат истинска физиологична нужда от секс и го правят без значение дали мъжът им се държи като идиот.

Тук е ключът от бараката - на жените не им липсва и затова го махат от списъка. А на мъжете им липсва повече - хем физиологично, хем за масаж на егото. И затова страдат по-често от спирането на секса. И затова всяка умна жена, даже и да не и липсва вече чак толкова, гледа да има секс, за да има и здраво семейство. Пък то като почнат, даже и да е леко по план, а не по голям мерак, се оказва, че не боли и е приятно Wink

# 185
Една жена се чувства секси, защото е секси, независимо от мъж, деца, бит, обстоятелства. Замисли се, Как’Сийке, може ли жената да е в системна зависимост от действията и бездействията на мъжа, и защо мъжът да е длъжен да доставя удоволствия на пасивни дами, с очаквания да се почувстват секси, в условията на ако, дали и обаче. Simple Smile
Стига сте търсили под вола телета.

# 186
Ами той като не е длъжен, тя също не е длъжна...
И какво ще постигнат с тази игра на инати?

# 187
И ДВАМАТА трябва да си поливат градинката и да се грижат сексът да не спира, това е. Даже и на единият да не му е кеф в момента, пак не бива да спира, защото липсата на кеф ще стане хронична.  И така, както във войната е забранено да се ползват противопехотни мини, така и в семейството трябва да се забрани използването на секса като разменна монета или оръжие. Точно както не се забраняват или използват яденето, пиенето и спането.

# 188
Една жена се чувства секси, защото е секси, независимо от мъж, деца, бит, обстоятелства. Замисли се, Как’Сийке, може ли жената да е в системна зависимост от действията и бездействията на мъжа, и защо мъжът да е длъжен да доставя удоволствия на пасивни дами, с очаквания да се почувстват секси, в условията на ако, дали и обаче. Simple Smile
Стига сте търсили под вола телета.

Аз съм така, просто съм секси, знам го и се харесвам. Секс мога да правя и с чужд мъж, не ми пречи, но не го искам, защото много се влюбвам и страдам аз съм малко драма куин.

# 189

Честно да ти кажа - никак не ме интересува, защото това е въпрос на личен избор, лични нагласи и взаимоотношения. Пак повтаеям - женското не зависи от мъже, носим си го в себе си. Неслучайно се казва - жената е извор на любов.

# 190
Като не те интересува, защо продължаваш да пишеш в темата и ни призоваваш да не търсим под вола теле?

Правила съм и секс по график, за да имам здраво семейство (по Черна станция), но пък тогава пак е недоволен, защото то си личало, че е по задължение.
Тоест аз трябва да го желая страстно след 25 години и да правя секс като по филмите, независимо, че той не прави и 1/10 от нещата, които е правил в началото на връзката ни и които би следвало да прави, за да поддържа огъня след 25 години... Е няма как да стане това. И няма как да съм неизчерпаем източник на любов спрямо него.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 11:47 от zigizagi

# 191
Ама кой иска такова нещо от теб, това въобще не е задължително. Или си намери начин да си доволна от живота си с него или без него.
Simple Smile

# 192
Ама ЧС все пак каза "И ДВАМАТА трябва да си поливат градинката и да се грижат сексът да не спира", не съм говорила само за жената.

# 193
Да, разбира се, затова те споменах само с оглед планирания секс за здраво семейство.

# 194
  • СИ

Хм-м-м-м...! За какви инати става въпрос? Няма такова нещо... Просто сексът е на изчезване, ей така докато всичко си беше наред и съм се старал да бъда внимателен с жена си. Неприятно е да усещаш, че усилията са само еднопосочни. Някак си започнах да се чувствам, като глупак едва ли не, който бяга след жена, която не му обръща внимание.
Вярно е, че започнах да поостарявам... Но килограмите ми са си добре, обличам се нормално. Къпане, бръснене и дребна козметика се подразбират. Да не се хваля, ама минавам за добре поддържан. Не пуша и не пия. Освен ако под пиене се приемат 50-100 грама ракия петък и събота. Какво още...?
И пак повтарям, че жената избягва темата като се прави, че не разбира. А това за няколко години ми се понасъбра. Затова и реших, че оправяне няма да има. Просто се съобразих и го приех. Гледаме си децата и това е. Мирно съвместно съжителство.

Общи условия

Активация на акаунт