Избор на сушилня - Тема 16

• 25 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
snow22 - спорът е безмислен. Който иска да не си ползва сушилнята, както е предвидена от завода - да си я ползва както иска. Ама да се пита във форум, как да си ползвам сушилнята, въпреки амнайсетте й програми, и ясното им обяснения в книжта, щото Мара ползвала само една програма, е ... айде да не казвам.

Според мен ни "завиждаш" Joy ,  че сушилните ни са Miele и дори на 1 програма (ах колко сме прости) вършат перфектна работа. Grinning Animal Snake

# 406
  • София
Според мен ни "завиждаш" Joy ,  че сушилните ни са Miele и дори на 1 програма (ах колко сме прости) вършат перфектна работа. Grinning Animal Snake
Ами не, на моето АЕГ се сещам за поне 3-4 програми, които мога да ги направя универсални и да са ми сухи дрехите, та не въври номера "ние сме с Миле и затова можем и само 1 програма да ползваме" - това и Беко и Горение го могат, но не значи, че е ок. Твоето мнение прозвуча малко в стил "къде съм аз - къде сте вий" Joy

# 407
  • на Мелмак
От толкова приятна тема, тази се превърна в ужасна! Да не се пита, да не се споделя, да се купува Горение и да се възхвалява!
Аман от надцакване, майстори и компетенции!

# 408
  • Велики Преслав
Според мен ни "завиждаш" Joy ,  че сушилните ни са Miele и дори на 1 програма (ах колко сме прости) вършат перфектна работа. Grinning Animal Snake
Ами не, на моето АЕГ се сещам за поне 3-4 програми, които мога да ги направя универсални и да са ми сухи дрехите, та не въври номера "ние сме с Миле и затова можем и само 1 програма да ползваме" - това и Беко и Горение го могат, но не значи, че е ок. Твоето мнение прозвуча малко в стил "къде съм аз - къде сте вий" Joy

Aз пък също съм AEG но не е по проста от вашите Миелета. Имали сме и Миеле, но когата я сменяхме исках да е с инверторен компресор, а такива Миелета още не се внасяха. Струваше колкото това прословуто Миеле.

# 409
Според мен ни "завиждаш" Joy ,  че сушилните ни са Miele и дори на 1 програма (ах колко сме прости) вършат перфектна работа. Grinning Animal Snake

Aз пък също съм AEG но не е по проста от вашите Миелета. Имали сме и Миеле, но когата я сменяхме исках да е с инверторен компресор, а такива Миелета още не се внасяха. Струваше колкото това прословуто Миеле.
Коментара беше само към Афродита, че тя обича да хапе хората.
Иначе съм наясно че има и други добри марки и дори с повече функции.

# 410
От толкова приятна тема, тази се превърна в ужасна! Да не се пита, да не се споделя, да се купува Горение и да се възхвалява!

Тълкувате препоръките на лчбезните потребители както дяволът - евангелието.
Аз съм с Горенье, но никога не съм притискала някой да го купува, нито пък съм съдела, ако някой похвали друга марка, както не смятам, че и останалите го правят.
Това, че Горенье имат сполучливи и удачни модели на добра цена и се препоръчва, когато някой поиска съвет, не смятам че е връзване с въже на питащия и насилствено му принуждаване да го купи.
Имам резерви към две от цитираните тук марки, но се старая да се въздържам, когато се коментират.
Не разбирам от технически параметри (строго професионални) и не се завирам, където не ми е работата, но аман от “авторитети”, които не могат да погледнат по-далече от носа си и не могат да приемат, че друг разсъждава по различен начин, да не говорим, че най-вероятно има по-логична мисъл от тях.

Нека всеки изрази мнението си обосновано, а съдниците да се поспрат малко.

# 411
Да то  човек не може да каже нещо , да сподели опит все някой ще спори .

# 412
  • Велики Преслав
Ама някои хора блещят страшни проснотии и искат да им се вярва. Така други хора остават с грешни представи и впечатления.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 08:13 от Vasil Vasilev 676271

# 413
Обмислям покупка на сушилня и държа да отбележа, че нямам опит до сега. Имам комбиниран с пералня и определено не върши това, което очаквах. Та си избрах това: https://zora.bg/product/wtx87kh1by. Мнения на ползващи или хора с опит със сушилни. Благодаря предварително. Бъдете здрави!

# 414
  • на Мелмак
Имам подобен Сименс, много съм доволна. Всъщност откакто е вкъщи се използва ежедневно, понякога по няколко пъти на ден. Опциите за сушене са доста, въпрос на дрехи и лично усещане как точно да ги сушите. Разбира се, ползват се 2-3-4 програми. На мен самопочистването ми е много удобно. Понякога бъркам под филтъра и ако има мъхчета ги вадя.
Ако това ви е избора, за мен е чудесен!

# 415
  • Варна
Сушилнята е чудесна.Единствения минус за мен е самопочистването.Моя съвет е да прочетете във форума мненията за тази "екстра".

# 416
Не съм очаквал, че ще се съглася на 100% с някого в тази тема, но ето - напълно подкрепям Афродита. Нищо лошо няма в обмяната на опит, но има неща, които не са въпрос на опит и единствения отгоовор е "виж си ръководството". Ако трябва да се вземе примера с колата, на въпроса колко да си напомпам гумите (примерно) има само един отговор - колкото пише на табелката, според зависи сезона, товар и т.н. Какво масло да сложа - пак, каквото пише в спецификациите. Други неща пък са напълно субективни, примерно с каква скорост да карам в еди кой си участък - ми един се чувства комфортно с 60, друг със 100, по същия начин и с "колко да си суша дрехите". Верния отговор е, колкото искаш.

Държа да подчертая, че не ми пречи всеки да си пита и да говори каквото си иска, не искам да спирам никого. Но че за някои неща е абсолютно излишно да се пита, с това съм съгласен.

# 417
  • Велики Преслав
Аз искам да съветвам всички които им предстои закупуването на сушилня, да търсят такава с инверторен КОМПРЕСОР, не инверторен мотор на барабана. Наистина са много икономични, и са прецизни към дрехите.

# 418
Здравейте имам нужда от малко помощ🌷 Имаме слушална whirlpool Hscx 90420, но колкото и често да сменям филтъра при топлообменника всичкия ми мъх се набива по решетката и сушилнята спира да суши, как почиствате решетката 🤔 То повече  мъх се лепи по решетката, а не по филтъра 🤦♀ Благодаря  ви предварително🌷

# 419
Нашата беше такава изхвърлихме я преди близо година. Писал съм напред в темата че ѝ трябваше пълно почистване в сервиз. Обадих се в няколко фирми и след като не успяха да ме уплашат че щяло да струва 150 лева, каваха че били заети и накрая нищо. Просто не им се занимаваше. Според мен в Бургас тъй като са ни по-малко фирмите и бачкат яко с гаранционни уреди и като знаят какво ги очаква с една такава забита сушилня и се отказват. И на мен не ми беше ясно как мъха минава зад гъбата и се набива в кондензатора. Че и той беше не така директно пред отвора а на дясната страна влизаше в дълбочина на сушилнята

Общи условия

Активация на акаунт