🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 651
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 630
Не знам защо смятате, че Християна и Кристиян са неизвестни? По-младото поколение ги знае, за сметка на това не са чували за Пейо и Маца например

# 631
  • somewhere over the rainbow
push-up
Тялото без талия и крака без изразен глезен са точно като на Християна.
И малки гърди. Въпреки че на клипа горе определено е мнооого push-up сутиен /горнище/, си личи, че са малки. Ето тук по-ясно:

# 632
Никакъв ефект няма на гласа на Невена тази вечер. Защо така? Крайно ясно е, че е тя.

# 633
Е какъв беше тоя въпрос за фаянса😂😂

# 634
Алекс ме изкефи-много беше добра.

# 635
  • Испания
При отгворите на въпросите се бави, защото сигурно Влади Априлов ѝ казва в слушалката какво да отговаря.

# 636
При отгворите на въпросите се бави, защото сигурно Влади Априлов ѝ казва в слушалката какво да отговаря.
Съгласна съм, личеше си, че на някои въпроси чакаше някой да ѝ каже дали е позволено да отговори.

# 637
Май Невена ще бяга тая вечер. А искам Хищницата честно казано. Предпочитам Ягчето, Макарона и Булката на финал.

# 638
Е, сега става интересно ако трябва да покажат тройния двубой.ПРОБЛЕМ?(както казваше чаканият от нас човек).

# 639
Хах, при Слави двете пях в дует, а тук са в двубой.

# 640
  • София
А нашия Детектив дали вече е на пост? YumSweat Smile

# 641
Оффффф, тая скука в розово щще я търпим още седмица.

# 642
  • В страната на мечтите.
Сега преполагам докато минат реклами, гласуване, кой продължава, после и втората гост-маска за вечерта и ще стане поне 22:10 и ще има достатъчно време Боби да се придвижи до студиото. Но ние нали имаме таен агент на пост и веднага ще разберем когато тръгва :p

# 643
Еееееу тая Булка голямо дондуркане. Сиг и до финал ще стигне.

# 644
Винаги съм си мислела, че им казват какво да отговарят или най-малкото им казват, че могат да говорят.
Убедихте ме за Лоизу. Аз я помня слаба и по-дребна, без тази пищност, която тук се демонстрира.

Общи условия

Активация на акаунт