🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 594
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 750
Само да ви кажа, че има протест и точно тълпата беше на Орлов мост преди 10-на минути...

# 751
  • Испания
Боби в момента е пред мен и пуши цигара. Стои пред театъра. Изобщо не изглежда да тръгва за някъде. Постоянно се оглежда и си проверява телефона.

Язък!

# 752
Във ФБ страницата от днес има пост с покана за представлението, ако е отменено предполагам щяха да пишат.

Да пускат фалшиво представление ми е много абсурдно.

# 753
  • Варна

Така е не е пял още Ягата та ако Турбото успее ще замажат положението , но ако пее дубльора ....

Мисля, че тук в темата четох, че песните са на запис.

# 754
Боби в момента е пред мен и пуши цигара. Стои пред театъра. Изобщо не изглежда да тръгва за някъде. Постоянно се оглежда и си проверява телефона.
О, не. Не искам дубльорът му да изнася представлението сега. Много ще си проличи, че не е оригиналната Баба.

# 755
  • където ми харесва

Язък!
Не знам защо, ама нещо не вярвам на това.
Не се обиждай Simple Smile

# 756
Мацко,да не би да си от продукцията и да ни баламосваш?Smile

# 757
  • somewhere over the rainbow
Как Ненчо бе, та той си пее, като певец. А този е по-зле и от мен.

# 758
О, не. Не искам дубльорът му да изнася представлението сега. Много ще си проличи, че не е оригиналната Баба.
Още по-добре. Така, ако наистина се окаже Боби под маската, автогола на Маги ще е виден от Луната.

# 759
  • Варна
Абе не знам,  но ако е Боби, Маги сгафи доста.... и не казвам, че е нещо лошо, но реално, то ако ползват и други хора, върви го хвани този под маската. А и отсега нататък как да знам винаги ли е един и същи човек...

# 760
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Е сега вече стана интереснооо Grinning
Значи не е Боби ..... Тогава трябва да е .... Деян Донков?

# 761
  • Испания
Скрит текст:

Язък!
Не знам защо, ама нещо не вярвам на това.
Не се обиждай Simple Smile

Защо да се обиждам?

# 762
  • София
Може да чака да го вземат.
Имаме 5 минути реклама, 10 минути разтакаване и говорене на глупости и улики за Макарона, пеенето й, после разпита.
Според мен е напълно възможно в рамките на 20-25 минути да стигне.

# 763
Гласът ми прилича на неговия, а той може да се прави на фалшиво пеещ, нали е актьор?

# 764
  • There I was on a July morning
Супер си!
То беше ясно, че няма как да стигне тази вечер до Горубляне навреме.

Общи условия

Активация на акаунт