🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 185
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 825
  • Ланкър, планините Овнерог
Баба Яга я харесвам заради поведението и песните, които избира. Май само на Бате Гойко не ми хареса.

# 826
Боби излезе ли от театъра ?
Ако го задържът за автографи и тия протести....

Хрумна ми агента що не се облече като баба Яга пред театъра и ша стане още по големо шоу .

# 827
Баба Яга си е Турбото. Сега ще видите.

# 828
  • София
21:30 свършва представлението, как точно до 22:10 ще се преоблече, ще пътува до Горубляне и ще се преоблече за предаването?

# 829
Е, как, като дойде да гласуват за тройната битка, ще пуснат реклама, после ще стане ясно кой ще отиде на елиминации, пускат реклами, идва време да се гласува, пускат реклами и чак тогава пада маската Grinning

# 830
Сега ще си проличи дали е оригиналната Яга или някой младеж от балета под маската Wink

# 831
Не знам дали Маги се е издънил, но вярвам на очите си и съм убедена , че баба Яга беше различна.
Именно. Гаф си е отвсякъде. Някак не го очаквах от Маги, сериозен ми изглеждаше, но ако не е видял друг изход от ситуацията...

# 832
Ще се облича в движение. Това, че е последен днес, е достатъчно.

# 833
  • София
Леле вие сте опасни тая вечер, направо съм в шах 😂
Хареса ми това с разпитите, хитро е.
Браво на Владо Пенев, най-накрая да живне 😁
Айде да видим Ягата.

# 834
  • където ми харесва

Хрумна ми агента що не се облече като баба Яга пред театъра и ша стане още по големо шоу .
Начи, има откъде да мине, че да пропусне и протестите, и автографите Simple Smile

# 835
Не ги задържат за автографи пред театъра.

# 836
  • София

Да, но излезе пак да пуши пред театъра Simple Smile)) (Шегичка.)

# 837
Автографи раздават ли се тези дни? При всички положения, ако се окаже Боби, това значи, че прибягват до дубльори поне за представянето и на всички ще им е ясно, че предаването не е достоверно.

# 838
  • Пловдив
Златния - не може ли да е Петко Димитров. Те затвориха дискотеките така че няма проблем с идването ,а е и мускулест.

# 839
М/ду другото наистина Ягата може да е някой от Мангасаряните.

Общи условия

Активация на акаунт