🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 067
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 960
Е в крайна сметка все пак ще оставят разпознаваема маска да спечели,защото ако предния лайф тоя Кристиан не се беше саморазкрил,кога ще се сети някой за него...

# 961
Завършекът на песента определено ме приспа.

# 962
Ако иска да стане артист трябва доста да поработи над диалекта.

Точно, куца му правоговорът. И на мен не ми беше известен, но вече ще го знам! Simple Smile

# 963
За пръв път го виждам младежа. Ми няма как да не е загадъчен образ, след като не е популярен изобщо. Или аз съм древна, или там, където се изявява, е много далеч от вниманието ми.

# 964
  • в резерват
Да е известен, колко да е известен. ... Докато минат финалните надписи и пак ме мога да се сетя за физиономията му.

# 965
Вече съм убедена, че лъжат здраво в отговорите на въпросите от панела.
Като нанайсито на Яга дали е участвал в предаването на Иван и Андрей Simple Smile))
Мда, ше каже, че Борислав Захариев не е участвал там, а Боби Турбото.

# 966
  • Варна
Е, нали никога не беше готвил по тИлИвизията? Какво стана. Тъпа работа малко.

Може би има предвид, че не е готвил в кулинарно предаване.

И сега известен- неизвестен е относително понятие.

# 967
Аз пък го знам. Известен е с тяло и диалекта, да. Нещо като женски Джугани. Жалко ако ще го бутат по тв

# 968
"Имам няколко песни с жИна ми" - сладур Joy
Определено е по-симпатичен без маската.
Определено е симпатяга без маската.
Там някак намусен ми е . А като я свали ми хареса . И това с жИна ми ме разсмя за песните. Joy
Владо позна . Кристиян му е фен на Владо ,даже идол .

# 969
Сега разбирам защо Есилката бесня толкова. Добре, че бях подготвена от тук за този Кристиян, грам не знам кой е този човек.

# 970
Никой не го е питал за кулинарно предаване. Каза, че не е готвил по телевизията. Това според мен включва всякакви изяви. Симпатяга изглежда това момче, нищо лошо не казвам, но е много разочароваща лъжата. Нали уж всичко, което казват, трябва да е истина...

# 971
  • София
Аз пък го знам. Известен е с тяло и диалекта, да. Нещо като женски Джугани. Жалко ако ще го бутат по тв
Аз и Джугани не знам коя е Simple Smile))

# 972
  • Варна
Права беше по спомен Есил Дюран, че някои маски и след като ги свалят няма да ги познаем.

# 973
Да спим спокойно-няма да ни измъчва повече с (не)пеенето си.

# 974
Е как, Джулиана Гани...тя беше предния сезон

Общи условия

Активация на акаунт