💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 288
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Sofia
Страхът има много измерения. Wink Който разбрал – разбрал.

# 1 096
Значи има вероятност утре Катя да саботира играта, за да отидат на съвет, тъй като е осъзнала, че останалите са готови да номинират Йоанна. Ако все пак посочат Ники, Катето ще е ок, тъй като го смята за слаб противник и лесно би го победила (Тя ще мисли така). А и ще вземе още грошове. Ако Жътварите паднат, Катя е наясно, че шансът Ваня да се изправи срещу нея е голям. Но и Вайс да е, и друг да е, рискът е по-голям и Катето може да загуби. Но лошото е че така хем Катя отпада, хем Йоанна остава без грошове и има малки шансове да стигне до финал.
Та с 2 думи - за Катя е по-добре Рибарите да паднат. Промото пак май загатва за загуба на Рибарите - Ловците нещо обсъждат и ми се струва, че е преди номинационен съвет. Но не знам дали планът на продукцията е сестрински двубой точно на този етап. Няма и време за резервния вариант - евентуално пленяване.
Ще бъде интересен епизод Simple Smile

# 1 097
  • Брюксел / София
Лазаринов е Ана-Мария в този сезон. Ще добута до финал, без да блести с нищо. Страшен смотаняк.
Йоана направи страхотно плуване днес. Мн беше добра, но извън играта е страшна досада.
Чудото защо е така ококорен, има нещо лудо в погледа. Така ли си е бил отначалото?
Ники - майонезата го раздава толкова лежерно, че само като го гледам ми идва да му шибна един шамар да се освести къде е и защо е. Никакъв хъс няма у него.
Днес победата на жътварите беше подарена: предимството им беше огромно. Реално пъзелът им беше нареден. Естествено Тодор си мисли, че има “доктатура” по пъзели Simple Smile
Джералдин е страшно посредствена: не може да говори, накъсва фразите, а подвикването й е страшно досадно.
Изобщо започнах да гледам сезона преди 2 седмици, но е зациклил и някак не ме грабва. Дано това се промени.

# 1 098
  • Sunshine state
Ако съм на тия мъже при Рибарите, утре ще саботирам и ще изпратя Йоанна срещу Катя, та да се свършва с тая сестринска драма. Аман от тия двете и семейните им истории. Прав е Боби.

# 1 099
Ако съм на тия мъже при Рибарите, утре ще саботирам и ще изпратя Йоанна срещу Катя, та да се свършва с тая сестринска драма. Аман от тия двете и семейните им истории. Прав е Боби.
Тази възможност също е доста вероятна.

# 1 100
  • Sunshine state
Ами крайно време е, стига са им слушали глупостите вече. То е ясно, че до последно ще се поддържат, време е да им разтурят катуна.

# 1 101
Катето има най-големите топки с изказванетто на Лазаринов!
Вярно е, и то не само този път го показа.
Искам Йоана да остане до финала.

# 1 102
Жалко е, че във формата няма нито един участник със стратегическо мислене. Ваня се опитва да вкарва някакви стратегии, но нейните са на ниво ученичка в първи клас и чак става смешна. Йоанна би имала потенциал, но вкарването на сестра й във формата, е огромен минус за нея.
Още преди седмица-две трябваше да се ориентират да гонят силни участници, за да си гарантират лесно достигане до финала. Миналата година много се дразнех на Юлиян, но не мога да си изкривя душата, че беше отлично подготвен физически и се открои не с един и два стратегически хода (напр. изгонването на Георги). На крачка преди обединяването на племената на никого (освен на зрителите, разбира се) не му трябва силен плувец, пъзел-мастър или Херкулес. Та в този ред на мисли, от стратегическа гледна точка, оставането на слаби играчи като Ники и Лазаринов е оправдано и логично.

# 1 103
  • Испания
Катето има най-големите топки с изказванетто на Лазаринов!

Голямо геройство е да номинираш очевАдно най-слабия играч!

Ясно и логично е на този етап мъжете да искат да разкарат сестрите. Мотивите се много. Нямам смисъл да се изброяват отново.

Номинации

Чудомир

"Моята номинация отива за Екатерина. Просто... раните, които остави, не за мен, за племето, което бяхме в началото, за мене бяха жестоки да ги гледам отстрани. Начинът, по който се отнасяше с хората, и това, което тя казва, че разбира, че не може да ги промени, но въпреки това ровеше до кокал при всеки, който се опитваше по някакъв начин да се изправи срещу нея или пък тя виждаше някаква неправда в отношението му или в действията му. Аз не съм такъв човек и не разбирам това отношение, затова моят глас отива за нея".

Екатерина слуша номинацията на Чудомир с постоянната си ехидна усмивчица и изкривена уста.

Лазаринов

"Номинирам Екатерина, тъй като преди малко самата тя каза, че едно от нещата, които е научила е, че невинаги е добре да променяш хората и невинаги е възможно. Аз не разбирам защо трябва да опитваш да променяш някого. Ние сме тук отбор и трябва да играем заедно една игра, а не да се опитваме да променим някого, тъй като от това постоянно изскачат конфликти, интриги и... да".

Признава, че заради нея и Йоанна са отишли в резиденцията.
"Затова и не я номинирам като слаб играч, а на личностна основа".

Борислав

"Моят глас отново отива за Катето, както предния съвет. Причината е същата, че рядко си сдържа нервите и това е може би най-голямата ѝ слабост. Също така има още една слабост в племето и това е Йоанна. Това е слабостта на Катето. И тяхната дълбока емоционалност често може да рефлектира върху изготвянето на стратегия и да създаде някакъв друг конфликт, но не смятам аз, че племето има нужда от тази емоционалност. Още повече не смятам, че "Игри на волята" е място за такъв тип, то не е семейна драма, а емоция между сестри по този начин. В смисъл, пречи на играта според мен и отделно смятам, че Катя е един от най-малко комплексните хора. Има качества определено, не ги отричам, но на цялостна база смятам, че е най-малко комплексна".

Последните две изречения, според мен, бяха излишни.

Николай

"Напоследък чудя се и аз как да го направя. Коя от двете сестри да номинирам. Екатерина е як дразнител, но напоследък не ме дразни толкова. В случая Йоанна ме номинира мен, защото е най-склонна да ме загуби, то и аз съм най-склонен да я загубя нея, ама то пък един глас да ѝ дам или не, то все тая. Номинирам Екатерина. Думите, които казаха моите съплеменници, са така. Немалко пъти се е опитвала мен да ме промени като човек. Аз нямам промяна".

Екатерина слуша Николай

Милен

"Аз също номинирам Катето днес с мотивите, които имах и преди две седмици, когато бяхме тук. По-сериозният ми аргумент е, че я намирам за най-слабо комплексния член на племето към момента. Вторият ми аргумент е, че е доста конфликтна и създава напрежение в племето. Комбинацията между тези две неща я прави моя логичен избор в тази номинация. Определено няма да ми е приятно, ако я загубим, защото смятам, че с нея в племето сме по-силни като племе, но ако трябва да се разделя с някого, с нея съм най-склонен да се разделя".

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 104
Йоана е права да саботира, за да има шанс повече Катя срещу Майонезата или Лазаринката.

Естествено, че е права. И аз да бях там с брат ми , същото щях да направя въпреки, че принципно никога не бих саботирал игра !!!

Но те си го и заслужават след като не сложиха на пангара Никитата....

# 1 105
  • Берлин
Играта ми хареса, плуването на Йоана също. Но съветът беше...Разбирам отлично с какво и как Катя ги докарва до лудост, но аргументът за слаб играч е абсолютно неуместен. Май само Кокорчо каза, че е лично. Майонезата е абсолютно безполезен, Лазаринов не знам какво прави там. Боби ми е педер@стки хлъзгав (не в хомофобския смисъл на думата), мазен и с накаква гадна жилка на мерзост. Милен също ме разочарова с изказването си. Йоана едва я изтрайвам. Катя си е Катя- няма това-онова, директна и реже до кокал. Всъщност точно заради всичките й лудости я харесвам и искам да победи в петък, без значение кого.
Във ФБ прочетох, че Вайс на едното плуване е примъкнал 2 елемента, не знам дали е така.
Хареса ми класацията на Bengun, пръстче нагоре.

# 1 106
  • София
Не, Вайс донесе 1 елемент,който се беше разглобил, иначе 3 топки са били свързани.

# 1 107
Майонезко на фона на старите си съотборници изглеждаше силен. А и той доста добута защото в неговия отбор имаше други по слаби и дразнещи. На фона на останалите мъже си е на едно ниво с Лазаринката. В подобни предавания мъжете се подкрепят затова докато има жени, очаквам те да са на пангара.

# 1 108
  • София
На Джера трябва да ѝ забранят късите гащи и подвикването. Направо е нетърпима. Пълно безмозъчие.

Даа...а някои се притесняват, че и този ''МОЗЪК''  щял да изтече от България.

Е какво толкова? Има хубав задник момичето, показва го. Лятото на плаж са, не на Витошка.

# 1 109

Омръзна ми да ѝ гледам физиономиите "кокошо дупе"!
.
.
.
.
.
.
имам предвид лудата.

Общи условия

Активация на акаунт