💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 183
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 785
Досега мисля всяка битка е завършвала с пъзел. Защо пък да е като за Катя?
Айде Никито и той шмекерува...

Ами да, играта е комплексна. Ама на който както му е удобно си го разбира... Николай се държи като загубил още от самото начало. Въпреки че това с минутата беше малко в повече, предвид, че досега сме виждали доста подобни изпълнения от Тодор, например.

# 1 786
Какъв обрат, драги зрители...Sweat Smile

# 1 787
  • София
Как може да има толкова слаба психика този човек! И защо изобщо щяха да му позволят да се върне в битката? Щом се е отказал - да не се е отказвал!

# 1 788
  • София
Е Никито яка излагация. Нищо, че дуелът е предварително решен.

# 1 789
И на Мазното са му спрели успокоителните SmileySmileySmileySmiley

# 1 790
Според мен имаше право да се ядосва Николай.. първо тази 1 минута беше прекалено много, второ трябваше да съобразят с неговия ръст, тя Екатерина клекна по едно време и й дойде прекалено ниско, та камо ли на Николай.

# 1 791
Ох, Ралица все повече се доближава до Алекс Сърчаджиева по интонация!
Онзи ден си мислех,че на Алекс не и харесваха гласа, а тази е същата, но нея я харесват.
Кой я харесва?

# 1 792
АХхахаха тоя ники е ебати пича как се отказа не му пука

# 1 793
От началото на предаването този човек Николай за мен е прост, агресивен и смешник. Но не веселяк и забавен, а смешник. И ето го. Много отдавна трябваше да си е тръгнал.

# 1 794
Това му се разглобяваше в ръцете. И аз щях да се ядосам.
Е, той си беше наврял ръцете почти до лактите..

# 1 795
Катя как се преоблече?

# 1 796
  • Испания
Санкция или не, зависи кой играе. Николай изобщо не трябваше да започва отново. Да слагат амулета на ку-ку и да се приключва.

# 1 797
Joy егати фиаското
Сега представяте ли си Николай да победи?

# 1 798
Всички на психолог... как може така да врещиш и да се блещиш. Защо говори така на Димо като първия простак 😐

# 1 799
  • София
Според мен имаше право да се ядосва Николай.. първо тази 1 минута беше прекалено много, второ трябваше да съобразят с неговия ръст, тя Екатерина клекна по едно време и й дойде прекалено ниско, та камо ли на Николай.
Ами да клекне и той! Или му е под достойнството!?

Общи условия

Активация на акаунт