🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 661
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 345
Дана, трябва да призная, че Аурора е права. Ти само на Надка и Калоян не каза, че са лицемери, а ние точно тях оприличаваме на такива от началото. Надка те хлъзна, че ти е близка, а по Калоян сама лапна и на тях никога не си им казала лицемери, или поне не са го излъчили. А ако го беше направила със сигурност щяха да го излъчат, защото към Калоян щеше да е драстична промяна в отношението и не виждам начин да пропуснат. От Надка се усети, че се разочарова, но нищо не каза, сама си го преживя, но чак на края

Излъчено към Калоян: Ти се нагаждаш според ситуацията. Днес си с един, а утре с третия, който е удобен.
П.С. Ситуацията до вратата и още имаше, но не помня какво и дали е излъчено.

Към Надежда имам няколко пъти казано: Тя лъже хората тук и т.н. Едното мисля, че е излъчено два пъти в началото.

Нали се сещате, че знаем много казани неща, а не сме ги видели.

# 346
  • Другата България
Да кажа за Мара и Кустев.
Убедена съм, че там няма нищо повече от едно приятелство, силно, женско приятелство.
За съжаление от интригите на Косъма и циците на Жанета, "дълбокомислените" и заучени фрази от 50-те на Калоян, това да се стремят да ни натресат измислена любов межди Ванче и Петър, същевременно очерняйки Ванчето по всякакви начини, цялата бълвоч, измислена драма, писма, годеници и всякакви неуспели актриси и фокусници и това гарнирано естествено с интригите на Надка и неприязънта ѝ към Милена, та от всичко това явно не е останало време да ни покажат "дребни" нещица като едно приятелство между тези двамата - Мара и Кустев.
Няма нищо общо това тяхното с онова между Даяна и Данчо, което дори не знам вече как да го опиша.
И снощи гледам тя пак му се навира, прегръща го, той я прегръща....пак все двамата, плътно един до друг, навсякъде - и в клюкаренето, и в работата, и в леглото, вече ми е абсолютно противно и мегагига досадно да ги гледам тези двамата. Запълват ефирно време, нахалост. Видяла се Даяна отстрани с имитацията на Боби за 987654321-ти път, тя се беше "видяла" и когато се върна Милена, после се "видя" когато влезе Камелия, от толкова виждане и "виждане" очила гледам сложи.
Не ми се пише за тези, просто не ми се пише.

# 347
  • Буркина Фасо
Не знам какво ви пречат спойлерите
Нали е скрит текст. Като не искаш да знаеш, не отваряш.
любопитството е водещ фактор. Simple Smile

# 348
Дана, интересно ми е, когато излезе изгледа ли всички излъчени епизоди?

# 349
  • Тра-ла-ла
Щеше да е интересно вътре да има повече интелектуални типажи, които да оформят нещо като втори лагер. Да чуем малко интересни разговори на по-високо ниво. Да видим сблъскът между интелигетността и простотията. Между хората, които имат широк поглед и разнообразни интереси и хората, който дълбаят в битовото и единственото им разнообразие е да правят интриги и да обсъждат други хора. Щеше да е интересно кой лагер ще просъществува повече. От кой лагер първи щяха да свият платната и да се опитат да се приобщят към другия. Или да се оформи трети лагер и т.н.

# 350
Bluemoon999, Дана, преди няколко страници и аз писах, че се чудя какво стана с овцата Хармония. Моля те да ми сподели, едва ли ще кажат до края на предаването. Предполагам, че отговорът не е положителен, но моля да кажеш.

# 351
Мара пак не се усети, че Надя ѝ подава топка. За Надежда беше важно КОЙ е почистил обора, защото смяташе, че това е последният ратай (Милена) и удобно подаде повод за скандал, но Марчето не се усети. Не знам в кой ден Надежда ще се усети, че Мария разсъждава праволинейно като мъж, при нея такива сложни сюжетни линии не минават.
Иначе вчера отново видяхме урок по манипулация- с просълзени очи Надежда мяукаше пред камерата как Мария ѝ повишила тон, но тя я разбирала. Smile
Според мен Мара вече взе да се усеща и затова не реагира снощи. Тя сервираше чиниите, сигурно е била в настроение за приятна вечеря, и невестулката идва да я подкокоросва за скандал - ами няма нужда, отряза я.  А Нада беше толкова разочарована, как каза "Мария?", като най-съвестният служител, който с най-добри намерения е уведомил шефа, че някой си е взел за вкъщи два кламера, а той отказва да проведе разследване...

# 352

И снощи гледам тя пак му се навира, прегръща го, той я прегръща....пак все двамата, плътно един до друг, навсякъде - и в клюкаренето, и в работата, и в леглото, вече ми е абсолютно противно и мегагига досадно да ги гледам тези двамата. Запълват ефирно време, нахалост. Видяла се Даяна отстрани с имитацията на Боби за 987654321-ти път, тя се беше "видяла" и когато се върна Милена, после се "видя" когато влезе Камелия, от толкова виждане и "виждане" очила гледам сложи.
Не ми се пише за тези, просто не ми се пише.

Да, ако Даньо беше излязл по-рано, много чудно какво щеше да прави по цял ден Даяна. Не може да готви, но какво и с кого щеше да работи, не е ясно.
И това снощи си беше изкуствено. Преди Камелия да влезе, на масата с Андрей като я питаше тя каза, че не искала да бъде на мястото й, защото знаела как изглежда и трябва да се дистанцира.
Ама и снощи пак го каза.
Как ли викат на хората, които казват едно, правят точно обратното, а после се правят на ударени ...

# 353
  • Другата България
Забравих и друго да напиша.
За това как Кустев и Мара са си "били обещали финал".
Явно всички вътре си мислят, че са достойни и заслужават наградата, че са толкова добри, че поне до финал да стигнат.
Дана да каже така ли е.
Хайде Мара и тако, и вако, имаше прояви някакви, ратайка поне беше.
Ама Кустев? Това дребно човече, буквално дребно? Фермер първата седмица, щото не го познаваше никой, и дотук.
Като го видяха колко струва, вече никой нито го предлагаше за фермер, нито за кофермер, нито ратай беше.
Шушу-мушу по ъглите с жените и в кухнята, после около мъжете навън, все в сянка, имунитети за нищо - нито за ратай, нито за дуел, един дуел и АУТ. И той имал претенции за финал!
Какво и защо тогава се изненадват на Стоян за същото!? Той вече и победа има, и ратай беше.
Защо да не си мечтае за финал? Поне го прави безобидно и не толкова нахакано и арогантно.

# 354
Тихия и манипулативен гласец на Надя човърка ли човърка мозъка (ми) на зрителите. Невероятно безлична женица, смешно ми е как се има за справедлив и мъдър Фактор във Фермата. Усещат се и вътре, че ги работи.
Бива ли Мара така да й повиши тон? 🥺

# 355
И аз така , не искам да гледам повече как обиждат и унижават някой. Нито как се карат и злословят. Също така не искам да гледам , как се обичат, прегръщат,и шушукат. Отвратително е....Не искам да гледам как мързелуват , а също са и неподготвени за игрите , така че и там не искам да гледам.
Искам да гледам как цял ден доят овце , ринат обора, строят сгради в почивките и си говорят в това време разни неща(чи да ги опозная). Но като си говорят , не искам да чувам за миналите им нещастия- защото това е манипулиране на зрителския ми вот . Нито пък да ми се хвалят с постижения - виждам ги какви са.Нито пък да обсъждат другите(интриганстват) или да бистрят стратегии .
Искам да си говорят за актуални теми  - примерно за Ковида (да искам и тук само за него да се говори и дори да гадаят колко заразени има на ден). Или може и политика (чак ме е яд как народното събрание не го излъчват всяка вечер по това време ).

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 13:54 от AuroraBB

# 356
  • Другата България
Аз като гледам, много зависи и от други фактори и обстоятелства, но Надка наистина ще е на финал.
Все по-сигурна съм.
Въпросът е коя ще е другата жена. Трудно ми е да кажа сега, Милена няма да е със сигурност.
И Даяна мисля, че няма да е.
Мара или Ванчето, но по-скоро мисля, че ще е Мара.
И то не защото смятам, че е непобедима, напротив - писала съм го, Мара според мен е само въздух под налягане на арената, точно като другарчето си Кустев, едно към едно, на нея са ѝ само приказките. Тя го знае прекрасно, и затова /И затова/ иска да отстрани Даяна - снощи си го каза пред Червеногвардееца - Даяна е жилава и не е слаб противник. Затова и ако Даяна не вземе имунитет, със сигурност ще е ратай, не толкова заради това, че "искала да ги раздели с Данчо". Мара мисли, че от Милена, Ванче и Даяна най-силна нейна конкуренция е именно Даяна. Затова ако тази седмица друг отстрани Дая, или саматат Дая отстрани друг /Ванче/, пътя на Мара се разчиства. Надка ще "очисти" Милена, и ей ги двете на финал. Сметката си я прави и Мара, всички си я правят. Тя не е толкова тъпа.
Само дето аз много искам тази сметка да се окаже без кръчмар. Или кръчмарят да се казва Ваня.

# 357
Аз пък не разбирам защо всички тотално изключвате Надежда да падне на дуел. Оставам с печатлението, че за всички тя е най-силна физически. Тя снощи, че от злоба може и да реве, видяхме. Но не мисля, че е чак толкова силна. Защо пък не Милена да я победи?

# 358
  • Тра-ла-ла
В този сезон мнозинството са слабаци и не особено мотивирани хора. Почти на всеки дуел единият от участниците се предава още по време на играта. Добре, че агитката отгоре го ръчка. И на обикновените игри за имунитети не личи особен хъс за печелене. Окапват като презрели круши и бързат да полегнат или да изпушат някой фас.

# 359
  • На морето!
На Мара като ѝ гледам бедрата и рамото, няма да е само въздух под налягане, здрава е много.

Дана, съжалявам, но от теб ще запомня само крясъци, псуване, грозни закани и страх от дуел. Не мисля, че изобщо си разкрила нечий характер вътре, може би навън си видяла обективно ситуацията, хората и реакциите им, но вътре беше тотално неадекватно поведението ти.

Общи условия

Активация на акаунт