🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 689
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 375
Дана, сигурно всички участници си давате сметка, че зрителят си изгражда мнение за вас от това, което вижда по тв. В крайна сметка това е целта на занятието. По тази причина много хора, като мен например, не биха участвали в риалити - защото не искат да бъдат коментирани и от страх да не се изложат. Така или иначе това даваха за теб, това видяхме, това мислим.

Разбирам ви напълно. И аз вече не искам 😁.

Плюсовете поне са обичаите, старите рецепти, животните и връзката с миналото дори и минимално от към излъчване.

Дана, защо вече не искаш? Вчера ти задодах въпрос, но може би не си го видяла. Въпросът ми беше: Обсъждахте ли във Фермата зрителския вот? Изобщо давахте ли си сметка кое как би могло да се излъчи и отчитахте ли като фактор публиката? Сякаш никой не мисли за вота на хората, а реално е фактора от който зависи победата и затова ми е странно, че някак се пренебрегва от участниците или те са толкова самонадеяни и смятат, че щом вътре са харесвани, неминуемо и навън хората ще гласуват за тях?

# 376
Чудя се как ли се чувстват фермерите, като вече са излезли, гледат се по тв и четат коментари във ФБ? Хвърлих поглед и гледам, че Надка, дето се вижда победител, даже и Мара ще добута до финал, за нея няма едно положително мнение. Калоянчо и той е всеобщ обект на подигравки. Стоян и Милена са реабилитирани, Даню и Дая критикувани...

# 377
Bluemoon999, Дана, преди няколко страници и аз писах, че се чудя какво стана с овцата Хармония. Моля те да ми сподели, едва ли ще кажат до края на предаването. Предполагам, че отговорът не е положителен, но моля да кажеш.

😁 Героинята на стадото.
Води всички и припка напред. Да ни е жива и здрава.

Ех, нещо хубаво да прочета тук, радвам се за сладурката. Не очаквах, че има хубав развой Simple Smile
А кученцата на другата майка не ги показват много, те ок ли са?

За Калоян дали ще пази караул или не - смятам, че бързо ще преминат негативните емоции срещу него. Всяко чудо е за три дни. Миналата година имаше удари и какво ли не, неговите клюкарски изпълнения не са много големи провинения, поне според мен.

Надето не се справи вчера добре с ролята на тъжна - изкуствена изглеждаше.

# 378

Надето не се справи вчера добре с ролята на тъжна - изкуствена изглеждаше.

Как да е тъжна? КОГА?! Тя е заета да разследва настъпаната от овцете грейка. Не ѝ се дава минута покой, за да може да оплаче "мъртвите".

# 379
Цитат

Плюсовете поне са обичаите, старите рецепти, животните и връзката с миналото дори и минимално от към излъчване.

Според моите вкусове за реалити, ако даваха само това, сигурно нямаше и да гледам. Даже честно казано, това са ми най-скучните моменти .. като се почне от Шопски и неговата особа, готвенето, обичаите ( с изключение на това с Ваня и Ангел, много се смях). Убийте ме, ама и привърженик на народната музика не съм, а в танците хич ме няма, така че май гледам фермата само заради интригите. Open Mouth

# 380
Дана, сигурно всички участници си давате сметка, че зрителят си изгражда мнение за вас от това, което вижда по тв. В крайна сметка това е целта на занятието. По тази причина много хора, като мен например, не биха участвали в риалити - защото не искат да бъдат коментирани и от страх да не се изложат. Така или иначе това даваха за теб, това видяхме, това мислим.

Дана, защо вече не искаш? Вчера ти задодах въпрос, но може би не си го видяла. Въпросът ми беше: Обсъждахте ли във Фермата зрителския вот? Изобщо давахте ли си сметка кое как би могло да се излъчи и отчитахте ли като фактор публиката? Сякаш никой не мисли за вота на хората, а реално е фактора от който зависи победата и затова ми е странно, че някак се пренебрегва от участниците или те са толкова самонадеяни и смятат, че щом вътре са харесвани, неминуемо и навън хората ще гласуват за тях?

Извинявайте, но не съм го прочела.
Не желая, защото виждам разлика. (Огромна). Съжалявам, че ще ви отговоря неразбираемо, но дано ме разберете защо и какво имам в предвид. Аз лично не съм си давала сметка, че ще изглежда по този начин и, че ще има наблягане на "сюжети". Моето мнение е, че изпуснахте много интересни неща или просто не се на легна на тях.
Смятам, че обрано поведение или такова на жертва е обмисляно от участници именно заради зрителите, но това си е мое мнение.
Или нещо от сорта на: Мълчи си, че зрителите после какво ще кажат за нас...
Повечето вътре казват, че зрителският вот не ги вълнува, но аз смятам, че са просто приказки.

# 381
И аз съм на мнение, че всяко чудо е за три дни. Всеки път казваме, че по-голямо дъно не е било и следващата година, в следващото шоу се пръкват нови багеристи копаещи към недрата.
Забравя се и се прощава.

Готвенето, старите рецепти и гост-готвачите тази година са ми приятни.
Шопски не го слушам, напъвам се, но ме губи като зрител и слушател.
Миналата година уроците и клипове по история бяха много интересни и ние зрителите научавахме нови неща. А и сверявахме знания после с въпросите.

Най-много се смях снощи с Петър и Калоян и реденето на камъните. Чичо Митко как ги пийп-нареждаше и даваше съвети. Smiley Но с 6-цата беше много идейно, хареса ми.

# 382
  • София
Забравя се в общи линии, да. То аз не си спомням вече много от участниците от предишната ферма, за по-старите да не говорим. Даже бях забравила и за Илиан йогата, например. И все пак, излагацията си е излагация, ние лесно ще забравим, ама обектите на негативен вот, едва ли.

# 383
Зрителският вот са СМСи, които носят парички в джоба на продуцентите. Тях това ги вълнува и това е важното. Накрая може да се окаже, че само зрителският вот е достатъчен, за да се спечели предаването.
Пенка от село Дълбоки заблуди кво я вълнува... Да не забравяме все пак, че това е предаване, целящо не толкова да помогне на бедният Андрейчо да си направи фермичката, а бизнес. Благотворителността в България... я видяхме в интервютата на ХелпКарма. С цепене на дърва и квасене на мляко не се печелят 100 бона - поне не в ТВ шоу.

# 384
  • Другата България
Скрит текст:

Извинявайте, но не съм го прочела.
Не желая, защото виждам разлика. (Огромна). Съжалявам, че ще ви отговоря неразбираемо, но дано ме разберете защо и какво имам в предвид.
Аз лично не съм си давала сметка, че ще изглежда по този начин и, че ще има наблягане на "сюжети". Моето мнение е, че изпуснахте много интересни неща или просто не се на легна на тях.
Смятам, че обрано поведение или такова на жертва е обмисляно от участници именно заради зрителите, но това си е мое мнение.
Или нещо от сорта на: Мълчи си, че зрителите после какво ще кажат за нас...
Повечето вътре казват, че зрителският вот не ги вълнува, но аз смятам, че са просто приказки.
А, добрутру стрино Пено.
Пардон, Дано.
Това ние го говорим тук отдавна, то се вижда навън повече, отколкото ако си вътре постоянно с тях.
Но и не само на жертва, обмисляното поведение по принцип много си личи, и не разбирам защо ти чак сега "откриваш топлата вода". Ето на, леля ти Надка, всички сезони досега е изгледала, стратегия е изградила, снощи се каза и че нищо не говори за личния си живот, не споделя, но за сметка на това пък разпитва останалите и използва казаното от тях именно срещу тях. Да злослови, да клюкари, да интригантства.
Затова и казах, че срещу нея да тичате, не може да я стигнете.
Това с Кустев и дето щяла ТЯ да доведе Мара до финал - WTF?
Все едно досега Мара е вътре благодарение на Надя и нейните стратегии, които Мара така и не успя да разбере.
Мара ако стигне финал сама ще се заведе там, и то именно ако не послуша Калоян и Надя за ратай и дуелист, както вече писах. Защото Надя иска Милена ратай, а самата Милена си каза, че ще викне Ваня на дуел, не Надка.

# 385
  • София
Merri_An, гледала е Надка, ама подцени зрителите. То за изграждане на стратегии трябва не само гледане, а и анализ, който не е по акъла на всекиго. Пък и пусто шило в торба не стои, колкото и да се прави на хрисима, злобата си избива и това е.

Тя и Милена е гледала Миглена Ангелова във Вип Брадър, ама е далече от нивото и интелекта й.

# 386
Колкото и хората да изграждат образ за пред камерите, няма как 24/7 човек да е в образ. В крайна сметка неприятни черти лъсват, най-вече при тези, които се задържат за по-дълго време.

Лично за мен, най-смешното в подобни риалитита е, че хората все обясняват как трябва да си себе си, да имаш мнение по всеки въпрос и да казваш на всички в очите какво мислиш за тях, а тези които са по-обрани ги изкарват лицемери. А всъщност да си сдържан, да не плещиш глупости и да не даваш негативни оценки, когато не ти влиза в работата, се нарича възпитание и такт. Wink

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:46 от Анонимен

# 387
Само, че Bluemoon999, доколкото чета между редовете няма предвид Надя.

# 388
Според мен на фона на всичката излагация, дребнавости и интрижки, само липсва Мегз и нейните непрестанни изцепки и гафове къде ли не.
Ей тогава вече наистина щеше да е ...тотал щета Grinning

# 389
  • Другата България
Аз съм сигурна, че Дана няма предвид Надя, или поне не само Надя.
То и аз говоря по принцип, Надя ми е най-фрапантния пример просто.
Митко и Боби също са такъв пример. Най-вече Боби.

Общи условия

Активация на акаунт