🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 601
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 900
  • Другата България
Марето се е оставила на манипулациите на Калоян и сега не иска да изпраща жена на дуел, а уж Даяна й беше най-големият конкурент и искаше да я отстрани. Не си държи на мъжката дума. Satisfied
Казах ти аз, казах ти.....Hug

# 901
Да, наистина, добре, че не са представителна извадка тия вътре. Щом за някои жената е за разплод... Отвратително.

# 902
Тъжна история....да им имам разсъжденията....
Според мен просто там са събрани мъже, на които им се иска да държат тоя "коз" в ръкава си, да могат да кажат на жена си след 30 години брак: "Ако не съм те хранил аз толкова години, ти до никъде нямаше да стигнеш..." типично по балкански. Точно затова "няма да имат топки", както се изрази Петър, ако жена им изкарва повече пари от тях.

# 903
  • Mediterraneo
Стоян е симулант! Гаранция!

# 904
Хахаха, ето затова нямам гадже като Пешко - изкарвам повече от него и ще го комплексирам Grinning От Розовите бузи не е трудно човек да печели повече, че ако една жена си остане вкъщи с него, ще е идилична мизерия

Много комплексирани изказвания

# 905
  • София
Е по Петър жената трябва да "не го излага и да ражда" 🤢
Да, наистина, добре, че не са представителна извадка тия вътре. Щом за някои жената е за разплод... Отвратително.

# 906
  • Другата България
Е той си го каза още в първи епизод Калоян - "жените са, за да се обяздват".
Аз засега все още ви чета само, не гледам.
Ама ми е ясно какво се случва.

# 907
Хелоууу, Калоянее, жената не е овца от фермата, която е за разплод. Боже, този живее в 15 век още. Значи, аз като съм на 27 и още не съм родила и съм някакъв провал, така ли? Явно жената не може да се радва, не може да се развива, не може да пътува ... вкъщи, на леглото и деца ...
Направо ми идва да замеря телевизора докато показват на Калоян лицето, чак се ядосах ...
Да ражда? Бе те и мъжете трябва да бъдат достойни, КАЛОЯНЕ, ама ти явно не си в тази представителна извадка ... на МЪЖЕТЕ.
Ненормалник.

# 908
Данчо драпа към Даяна. Даже я ревнува и го казва директно. Моля ви кажете ми, че Камелия е спряла да се унижава и му е била шута вече...

# 909
Мария ме кефе като фермер.

# 910
  • София
Не могаа, Даяна е абсурдна 😂 Такива сцени на ревност били неуместни, хора били гледали отвън 😁 А тя като му чупеше ревниви стойки, можеше...

# 911
Даяна: "Подобни сцени не са окей и за хората, които навън знаем как се чувстват" ...
Даянче, 2 месеца беше в едно легло с него, сега ли се сети ...
Наглост до небето и обратно. НЯмам думи колко е нагла ... Сетила се тя да се прави на морална ... много късно, много късно.
Целува му ръцете, спа с него, 24/7 на врата му окачена и след 2 месеца и дойде акъла, щото сега се ПРЕориентира към друг мъж ...
Еми, доста е долно.

# 912
Дайчето:
...ревност...ок...не е ок...ммм..ок, не е ок...
Какво дар слово!

# 913
  • София
Калоян си е застинал в миналото.
Петър и той. Сакън да им се нарани егото. Явно семейния бюджет не е толкова важен, стига мъжа да е доволен. Ей затова нямат жени до тях.

Данчо, е влюбен. Много е зле. Даяна иска да се хареса  а Петър и ще има бах ти драмата.
Тия с Канчето са невероятни филмари. Чак сметка си държат. Падам.

# 914
Айде, след рекламите - драмите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт