🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 601
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Ооох, неее... Петър си изправя косата с преса Joy

😂😂 Скоро няма да има какво да изправя...

# 946
Ама Пепко си прави причесчица с маша, бе... ЖДНБ...
Не си я изправяше, а си я надигаше, за обем, че му е бая смотана.

# 947
  • Асеновград
Много ми стана тъпо за Ваня. Тази Мара и тя ужасна. Не спря да коментира....Калоян вече не ми се коментира ....На Даньо така му се пада  да реве , както годеницата  му....

# 948
  • Другата България
Даяна : "В брачното ложе е казано - в добро и зло, в здраве и болест....значи ще събудя Йордан да е станал и той и да ми каже как да направя палачинки, щото съм на 27 и не знам как..."
В брачното ложе??? Тези кога се ожениха? Какво стана със "само приятели"?

# 949
  • Варна/Амстердам
50 нюанса кафяво е работата. 😂

# 950
Дайчето сега ще си стане най-добра приятелка с Пешко Wink

Не знам какво се правят всички на ударени - два месеца се търкалят и си пипат да не кажа кое, Ванчето и Петърчо на едно легло месец и половина, но нееее, сега всички са много изненадани защо има разтроени от въпросната вечер.

Вътре са едно мини общество и хората си се държат така както и навън. Така че Даяна хич не е чиста, каквото и да разправя, нито пък пилотчето, което се опитва да излезе сух от водата

# 951
Колко грозно преиначиха всичко за Ванчето. Тя може и да е изревнувала, но не го показа, стана и гадно за разговора зад гърба и. Баси детската градина. Все повече искам тя да спечели.

# 952
На Даяна как й светнаха очите...
Интересно дали ще покажат на Данчо видео от вечерта Joy

# 953
Канчо най мъжки понася ситуацията Joy
Аууу, как му изтъняло гласчето на Данч.
И к'во сега, оказва се, че Дайчето харесвала Пепи!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 22:57 от Dorina_10

# 954
Освен Иван, Андрей, Даяна и баба й не знам на колко души им харесва епизода днес. Тъпо та тъпо.

# 955
Охоо, ще има готина вечер и за двамата! Много си подхождат! Горчиво!

# 956
Данчо е като болен. Направо се излага с тая ревност. А на Даяна изглежда много и харесва компанията на Петър.

# 957
  • Вестерос
Да, наистина, добре, че не са представителна извадка тия вътре. Щом за някои жената е за разплод... Отвратително.
Аз съм в пълен ступор от разсъжденията на Калоян и Петър за жените. 18-ти век ли сме? Не е истина. Млади мъже с такива разсъждения... Заслужават някакви хипер властни жени, които да ги въртят на малкия си пръст, а те да ходят подире им като Данч Форестър след Даяната...

Грозен разговор между Мария, Джепешо и Червенобуз... Последният копаеше пак дъното с изказвания.

# 958
Милена: Петре, много си хубав.
Петър: Както винаги, нали.

Петър: *нещо от сорта на как се справям*
Даяна: Перфектен си!

Ходете му обяснете после на този мъж, че има жена, която го заслужава Grinning

# 959
А аз си представих, когато Петър и подава цветето, Данчо изскача от ъгъла с брадва в ръка и сцената става като от филм на ужасите... 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт